Inlägg

Inlägg som krushy har skrivit i forumet
Av krushy
Skrivet av swegaming:

Varför vill du ha en bärbar? Dom är dubbelt så dyra och dåliga. du kan tex inte byta ut processor och grafikort så om 2 år tvingas du köpa en ny. Det finns smidiga stationära också http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10800 den datorn är mer prisvärd.

Jag blir så trött på alla som dig som bara hoppar in i trådar och frågar "Varför bärbar???? Det finns bättre om man bygger själv!" Herregud om det finns i "Bärbara datorer: Köpråd" så vill TS ha en bärbar så hjälp honom istället för att komma med onödiga kommentarer.

Jag kan ju ställa frågan till dig då, varför så många trådar som är skapade under ditt namn? Jag räknade igår efter att du varit avstäng skapade du 9 trådar på under 24 timmar.

Till TS, funderar på att köpa den du har länkad då den verkar sjukt trevlig, kanske slänger med lite mer minne men det behövs nog inte

Av krushy
Skrivet av jOnÄTÄn:

Freddalf
på mythbusters kom dom förbi ett dörrlås med fingerläsare genom att typ använda en avgjutning i gummi de slickat på, och då var det enligt dom i alla fall ett ganska dyrt lås. Minns ej sesong så kan ju ha hänt lite på den här fronten men tvivlar på att en läsare i en telefon/laptop är skitsvår att komma förbi.

Har för mig att dom kom igenom med att använda en pappersbit med ett utskrivet fingeravtryck som dom bara slickade på (eller blåste) för att få upp värmen rätt. Dom råkade även ha sönder rutan på dörren utan att larmet gick xD

Av krushy
Skrivet av GuiceU:

Ja snälla, kan inte Apple (egentligen vilket företag som helst ioförsig) släppa nånting "revolutionerande" igen (som första iPhonen tydligen var). Skulle vara kul att se lite konkurans från deras sida, även fast man är lite utav en Android-fanboy!

Skickades från m.sweclockers.com

Fingeravtrycksläsare är inget "revovutionerande" då det redan finns på Motorola ATRIX.

Av krushy

Vänta bara, Apple kommer ta patent och skrika "VI VAR FÖRST MED DETTA SÅ INGEN ANNAN FÅR ANVÄNDA DET!" som med allt annat dom gör.

Av krushy

Ehm ehm ehm tror jag vinner ^^ (plus att jag hade ca 2300 timmar till på mitt andra acc som blev kapat.

http://i.imgur.com/tMU5iEs.png

Av krushy

Testat att googla?, Till vilken Iphone? och om det skulle beställas "idag" så är det lite svårt då det är imorgon nu.

Av krushy
Skrivet av Starksprit:

Andra tillverkares egna versioner av Android (touchwiz, sense m.m) är ju inget Google själva har att göra med. De ser bara till att tillverkarna får den nya versionen så de själva kan modifiera den. Därav att det tar längre tid. Bytte nyss från en SIII till en Nexus 4 just för att slippa det tramset plus att jag ogillar all form av bloatware.

Tänkte göra det då touchwiz drar mer batteri och är bara full av trams men valde istället att roota in stock android istället på min s3a, aldrig varit nöjdare!

Av krushy
Skrivet av Sedsglove:

om jag förstått det rätt ska aver media belasta cpun mindre än om man streamar utan den, bestämde mig för att köra på den när jag såg denna video
http://www.youtube.com/watch?v=A3OGypcvlb4

Har samma aver kort, märks inte av att man streamar eller recordar i 1080 för mig i alla fall då kortet komprimerar och packar recordningen osv av sig själv och tar ytters lite på datorns egna prestandard (eller ingen alls) min setup på 1080P osv när jag recar i 20 minuter brukar göra så filen ligger på runt 2Gig vilket är sjukt bra

Av krushy

Testa att ta ut batteriet och trycka dit det igen, om inte det fungerar så kan du testa tt göra rent "pinnarna" på batteriet med lite 100%ren bensin på flaska för att ta bort all smuts som kan störa kontakten mellan datorn och batteriet

Av krushy

Dom är ju båda i ungefär samma prisklass så jag skulle säga att du borde gå för ett Titan då det har mer minne och det kan behövas beroende på hur många skärmar och vilken upplösning du väljer i framtiden

Av krushy

Borde stämma Copyswede för att dom använder munnen då den också kan användas för att sprida något man har läst, sett eller hört!

Av krushy
Av krushy

Behövs inte vara modulärt för att sleeva, allt du behöver är en "pin-stav" så man kan trycka ut pinsen och sleeva sedan sätta tillbaka dom igen

Av krushy

Funderar på en G750JW är den något att ha?

Skickades från m.sweclockers.com

Av krushy
Skrivet av Json_81:

Jag köpte en laptop på 3.8kg när jag pluggade, på den tiden fanns iofs inte begreppet "gaming-laptop", men det var en spelbar laptop för sin tid (p4 2.8GHz och radeon 9600pro).

I slutändan hade jag med den till skolan ett fåtal gånger för det var så mycket att släpa på.
Att tänka på med vikten är att ju fetare dator desto större nät-del till kommer, i mitt fall landade det runt 4,5 kg, och det är inget man vill släpa runt på utöver böcker mm.

Särskilt om du ska ha en stationär hemma också bör du tänka över vikten.

Den stationära ska vara där jag bor under veckorna den bärbara ska jag ha där jag bor under helgerna och jag bryr mig inte om vikten då jag inte bär den så mycket när jag ändå tog mitt körkort idag

Skickades från m.sweclockers.com

Av krushy

Jag struntar vad den väger bara den fungerar och fyller mina krav ^^

Skickades från m.sweclockers.com

Av krushy

gaming laptop

Jag har nu kommit till det stadiet där jag måste flytta för att kunna studera, jag tar då min stationära PC med mig å vill satsa på en gaminglaptop jag kan ha hemma och i skolan så här kommer krav och budget.

17" full HD
Klara bf3 med bra fps på high eller högre
Kosta max 12-14k å vill inte konfa den själv, helst en stor ssd och mycket ram

Skickades från m.sweclockers.com

Av krushy

Tycker att du borde öka storleken på texten när man går in med mobilen kan vara lite svårt att läsa för vissa

Skickades från m.sweclockers.com

Av krushy
Skrivet av spokiii:

idle är när du inte gör så mycket på den, asså inte anstränger processor nåt (:

Faith in humanity restored! Någon som svarar snällt och sansat på en fråga där en annan använder inte vet vad ett begräpp betyder. Tack snälla internet för att det fortfarande finns människor som vet hur man ska bete sig! Plus i kanten för dig och den andra sweclockaren under dig som beskrev vad idle betyder!

OT: Det ser fint ut för att vara luft

Av krushy

Ser lite konstigt ut då du säljer en H100 och här säger du att du troligen sabbade den, försöker du lura folk eller har du flera h100?