Inlägg

Inlägg som Zax31415926 har skrivit i forumet
Av Zax31415926

Kanske inte ett helt tillfredsställande svar, men http://cgi.ebay.co.uk/swivel-Twist-Angle-DVI-male-to-HDMI-female-Adapter_W0QQitemZ230461231305QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a88f50c9 är ju en DVI till HDMI. Kanske skulle kunna vara ett alternativ?

Det verkar vara JÄVLIGT sällsynt med DVI-DVI adaptrar i 90grader efter lite e-bayande.

Av Zax31415926

Har kört på samma koncept som Contrista förespråkar i mina fyra senaste chassin, dvs bitumen i grunden och skumgummi (finns någon grå rulle på Clas Ohlsson, tror det heter Trollex) ovanpå. Mitt enda problem genom åren var att en bitumenplatta lossade lite i taket på ett av chassina.

Av Zax31415926

Tangentbord likt Apple wireless?

Hade nästan bestämt mig för att skaffa apples wireless keyboard (har PC) men noterade att pc-deleteknappen inte finns....stort minus. Eftersom tangentbordet är sjukt skönt att skriva på undrar jag om någon vet en annan tillverkare som har liknande design? Dvs. sånt där mellanrum-mellan-knapparna-utseende?

Av Zax31415926

Man borde väl kunna använda den gamla goda ramsan "H2SO4, det blir svavelsyra" i flera sammanhang? Eller ja, liknande ramsor för respektive formel. "H2O, drick vatten som en ko".....eller nåt....

Av Zax31415926
Av Zax31415926

Jag tvingas dumförklara alla som alltid tar upp förskottsbetalning.

"Man ska som köpare aldrig betala i förskott".
"Begär alltid förskottsbetalning så du har pengarna innan du skickar varan"

Dessa två uttalanden, och varianter av dem, ser man i varenda tråd där det handlar om att någon har blivit blåst. Jag undrar om ni själva inser att resonemanget leder till ett moment 22, status quo etc?

Det räcker att kolla i den här tråden så ser man att en användare först förespråkar icke-förskottsbetalning för köpare för att i nästa inlägg trygghetsstämpla förskottsbetalning för säljare.

Hur anser ni att man ska ingå avtal? Ingår ni bara avtal med folk som bor i samma stad? Kan ni inte tänka er att handla från e-bay?

Av Zax31415926

Fanns onekligen några alternativ, men de är ganska stora tycker jag. Jag skulle vilja ha så kompakt som möjligt. Någon som vet om Razers nya mus med 18 knappar är macrokompatibla i windows? (Det är i Windows jag främst tänker som främsta användningsområde, jag spelar inte).

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Agemman
Sådär! Då har man avverkat 3 musikaffärer på 45 minuter. Resultatet blev en ny elbas som jag fick 40% rabatt på!...

...För er som inte vet hade 4sound/Musikbörsen "nattrea" idag. Vilket jag verkligen gillar!

Det var ingen dålig rabatt. Jaså 4 sound har också nattrea? Såg du om det fanns elgitarrer till samma monstruösa prissänkning? Går halvt i tankarna på att köpa en, men det är ju inte bråttom så då kanske man ska invänta nästa nattrea vilket iofs lär dröja länge, de har väl bara det en eller två ggr om året.

Av Zax31415926

Kan man köpa lösa G15-knappsatser?

Jag har haft ett G15 länge, men tycker det för med sig många nackdelar. Det är stort som fan till ytan och inte särskilt skönt att skriva med.

Jag undrar om någon vet om det finns produkter, typ numpads, med inställningsbara knappar? Jag vet att Art lebedjev släppte optimus 3, men den ligger väl tämligen över pmin prisklass.

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av boris_vodka
Du kan väl hävda att avtalet är ogiltigt då säljaren ingick i det med ond tro.

Absolut, men good luck att vinna ett case på den grunden, såvida TS inte har en ljudupptagning.

edt: Eller va? inte ens det hade antagligen hjälpt.

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av davyp3
Skulle du kanske kunna posta en bild med lite högre upplösning? Det var lite svårt att se alla detaljer när du postar så små bilder!

Jag instämmer. För oss som kör 50000x40000-upplösning blir bilden alldeles för liten! Ta bort den där thumbnailen och lägg upp bilden på riktigt istället.

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazen
Det kallas Helium.

Även lustgas förvränger rösten. Till skillnad från helium pitchar den dock NER rösten som då även låter grötig.

Av Zax31415926

Glömde ju såklart Oldboy! #116 på imdb. innehåller bl.a. enligt mig den bästa fightscenen ever.

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P-NILZ
Allt vad gäller dub till annat språk är en synd.

Ja vet, det tog emot något oerhört, men när jag såg att Bale stod för dubbningen så var det kört.

Av Zax31415926

Sen to Chihiro no kamikakushi. plats 54 på imdb. riktigt skön.
Hauru no ugoku shiro. Christian Bale gör huvudpersonrösten, kan inte bli fel!

Av Zax31415926

Känns väl sådär upphetsande om jag ska vara ärlig.

Av Zax31415926

Ingen mer som vill påpeka att han ska stå för frakten? Tycker ni det räcker med 4st påpekningar?

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kevlarheart
Låter som "roland" inte ens kan hantera det svenska språket.

Inte bara det - han verkar ju även vara efterbliven/ha en icke fullt utvecklad hjärna etc (kommer inte på någon klinisk medicinsk term) när han inte kan skilja på ångra och byta och att du som sagt inte ens behöver ange skäl för att du ångrat köpet. Hmm...det blir ju genast klurigare att argumentera med sådana människor.

Av Zax31415926

Får man fråga vad det är för butik? Herr Roland skriver ju som en 9-åring och jag förstår knappt innebörden i ditt senaste citat.

Av Zax31415926

Bra att du skrev tillbaka. Han kommer antagligen fortsätta att grina i stil med: "Du får inte ångra köpet eftersom du har använt skridskorna". Om försäljaren besitter en normal mängd hjärnceller ska det då räcka med att du svarar "Nej, jag har endast provat dem, vilket man har rätt till. Annars skulle ju ingen våga handla på Ellos och andra klädföretag..."