Inlägg

Inlägg som Zax31415926 har skrivit i forumet
Av Zax31415926

Fick tag på clas ohlson till slut. Trtots att det är en jättebehållare jag har köpt så är det tydligen meningen att man bara ska använda den en gång. Supportens bästa tips var att ställa den i ett utehus eller ute för att vänta ut tills gasen är slut.

Av Zax31415926

Hmm. Nä jag fick bara ett munstycke till. Jag vet ju inte hur länge man ska vänta tills skummet har jäst klart, men d sipprar fan ut gas så fort man rör tuben även nu, en timme efter. Nu när jag har tagit bort munstycket så ser jag att det har kommit ut lite skum direkt från burken som ligger runt ventilen (den som alltså går direkt från burken). Tycker det här verkar jävligt skumt, för även om det där skummet stelnar, kommer det verkligen att fungera igen om jag bara pillar bort det från munstycket?

Av Zax31415926

Fråga om fogskum

Jag köpte en burk fogskum som jag har använt, men är lite fundersam kring ämnet. Nu när jag är klar står den fortfarande och läcker gas ur munstycket...kommer den göra så tills den är tom, och att en tub således endast kan användas vid ett enda tillfälle, eller kommer den sluta så småningom? Om den nu slutar så ser det ju ut som att munstycket är igenproppat, eftersom den fortfarande ligger massa skum inuti. Någon som kan upplysa mig? Ringde både tillverkaren och Clas ohlson, men inget svar där.

Av Zax31415926

Då löste det sig

Av Zax31415926

Hmm...ja alltså jag förstår ju inte vad som är tip och ring...? Men alltså: Lödhålen är satta i tre olika lager typ. Kollar man framifrån-uppifrån så är den som är placerad till höger satt längst fram, den i mitten är i mitten, och den till vänster är längst bak. Kan man utläsa något av detta?

1: Drivern skall drivas med en amplifier. Eftersom jag har en mixer (inte något man blandar ihop drinkar med) så kan förhoppningsvis denna driva drivern, jag vore förvånad om det inte gick då den kan kräma ut väldigt mycket.
2: Vad jag förstår behöver jag inget horn, eftersom en slang skall in i i röret som just nu är täckt med metallnät: Se här: http://www.youtube.com/watch?v=FBfofVuIOFM
3: Ja, frekvensen är 500-7000, exakt det jag är ute efter då människoröst ligger i det registret.
4: Kollar du länken så ser du varför jag vill ha tele. Drivern skall alltså inte vara någon del i ett större bygge, den är i stort sett bygget Eftersom min mixer har teleingångar- och utgångar så känns det lika bra att ha samma i driverns input.

Av Zax31415926

Jo det får väl snart bli det. Tycker dock folk på det här forumet borde kunna sånt här, det är ju basic ellära.

Av Zax31415926

MichaSWE: Wow, du tappade mig flera gånger under ditt inlägg Jag ska iaf bygga en talkbox, dvs. en "effekt" i form av en högtalare som spelar upp ett ljud och - genom en slang - skapar ett vocoder/autotuner-ljud i munnen. För att det skall kunna komma ljud från drivern (som agerar högtalare) så måste denna såklart kopplas in i min mixer som i sin tur är kopplad till datorn. Dvs telepluggen skalla agera input-jack till drivern.

Så: Kan du nu på ett enkelt sätt förklara till vilka två av de tre "hålen" jag skall koppla till driverns två poler, och vilken som skall in i plus respektive minus?

Av Zax31415926

Videfix. Det kan ju mycket väl stämma! När man trycker in en telehane så trycks nämligen de två nedre grejerna där bak ihop. Men då återstår fortfarande frågan vilka poler jag ska koppla till och vilken jag ska lämna

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilaya
det är inte 2 minus och 1 plus då?

Ingen aning faktiskt, det finns inga som helst tecken på pluggen. Men är detta normalt? jag trodde det alltid bara fanns en av varje.

Av Zax31415926

Hur kopplar jag till tele-pluggen?

Jag bygger en talkbox men är sjukt okunnig inom el. Jag beställde en mono-teleplugg-hona, som jag ska koppla till en compression driver (som såklart har en minus och en plus-sida). Kan någon vänlig herre eller dam hjälpa mig?

http://www.ljudia.com/images/products/size-09/padding-00/seleniu...

compression driver

http://www.ljudia.com/images/products/size-09/padding-00/telejac...

2-polig...eller? Det finns ju en till "utgång" på höger sida som man inte ser. Jag förstår inte det här med 3 st utgångar på kontakten, är den inte 3-polig då?

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WeeMaan
Kan man ha sex med horor i denna version?

Ja

Av Zax31415926
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JackeShan
Tycker det gjorde

slutet mycket bra... lite onödigt kanske men eftersom han hade den där tumören i hjärnan så passade det också in i handlingen. Gillar inte när allt slutar helt lyckligt så nog gjorde det här slutet av serien betydligt "bättre".

Dold text

Spoiler:

Hade inte the company opererat honom och tumören var ett minne blott? Vissa delar av slutet va lysande, andra mindre bra. Sen kan man ju se det ur ett verklighetsperspektiv. Skulle Linc, Michael och Sarah bli BFF med Mahone efter att han har försökt döda dem, och dessutom dödat Aldo?

Dold text
Av Zax31415926

Man ska ju inte vara jätteelak, men hellre elak och ärlig än stödjande och ljugande. Det första jag slås av är att du inte ens kommer rätt in i låten, det är nånstanns mellan två taktslag. On top of that har du absolut ingen känsla för takt. Du kan hålla takten, men inte 4:4 som det är i det här fallet. Jag hade en kompis som var i det skicket. Jag försökte och försökte lära honom, men det gick inte. Alla människor är tydligen inte skapta för att kunna musik.

Edit: Det är inte refrängen du sjunger, det är första versen

Av Zax31415926

Noter av vilket slag? bara melodin, eller tvåhandspiano, gura-ackord, didjeridoo etc.?

Av Zax31415926

Mission accomplished! Köpte en svart på Biltema som passar som handen i handsken på en PET-flaska. Den hade dock ett nätfilter i sig som man får hacka bort.

Av Zax31415926

Ja biltema kanske man ska kika in på. Får köra på det.

Han har säkert en shaker, men de e ju så sjukt otympliga jämfört med en 50cl PET. Man fyller ju den aldrig mer än 4dl ändå.

Av Zax31415926

Var kan jag köpa en tratt?

Min bror har varit på jakt efter en tratt att ha till att blanda ner proteinpulver i PET-flaskor. Problemet är att det verkar vara lättare att hitta heroin i affärer än att hitta en vanlig jävla tratt. Jag har själv letat men hittar bara små, ca 10cm i diameter och smala pipar, typ 1 cm.

Jag vill veta var man hittar en tratt, lite större modell, med en pip som är så bred som möjligt, men att den ändå går in i halsen på en vanlig flaska.

HJÄLP

Av Zax31415926

Wikipedia:

There are many plugins for this keyboard including:

* MiniLyrics G15 plugin
* Weather Plugin
* Trillian Plugin
* aMSN Plugin
* File Browser Plugin
* Bandwidth Monitor
* Computer Status Monitor
* Email monitor
* LCD studio and myLCD have built in support allowing the user to display various different statistics about the computer the keyboard is connected to
* Buggy; a virtual pet that bounces around the LCD screen
* LCDSirReal - a multipurpose plugin with CPU, memory and bandwidth usage and more [3]

All of these plugins utilize the keyboard's built in LCD screen to display information. The Trillian and aMSN plugin also allows a user to chat directly from the keyboard to their friends without ever having to switch applications and having the game be interrupted.

Länkar som kan vara av värde:
www.G15mods.com
www.G15forums.com

Av Zax31415926

Vuk: Efter att ha kollat paragraferna tror jag minsann att du har rätt.

/En av juristerna

Av Zax31415926

Det finns många 100%iga savefiler att hitta på nätet, bla. torrents. Däremot är det lite mer komplicerat att importera savefiler, det finns nån tråd här, men orkar inte leta upp den.