Inlägg

Inlägg som yugurt har skrivit i forumet
Av yugurt
Nytt bud: 4 000 kr 5900x
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av yugurt

Bjuder 4000 för processorn och kan hämta.

Av yugurt

Provade en runda med senaste patchen idag och upplevde något bättre fps än tidigare. Jag har varit mycket cpu begränsad med en 2600X så känns som någon optimering har skett.

Av yugurt

Annonsen är avslutad

Av yugurt

Asus Phoenix RTX 2060

Säljer mitt 2060 pga uppgradering. Det rör sig om följande modell

https://www.asus.com/Motherboards-Components/Graphics-Cards/P...

Kortet är inköpt här på swec av Håkis. Kvitto från Webhallen kan skickas med.

Kortet kan skickas men föredrar avhämtning. Swish endast.

Läs hela annonsen här

Av yugurt
Skrivet av fetakniven:

Grafikkortet är billigt, litet och högljutt. Om du bygger i ett chassi med begränsat utrymme så är det ett bra köp. Om du har utrymme för exempelvis TUF eller någon annan version med tystare kyllösning så är det värt någon tusenlapp extra.

Hoppas det inte är allt för högljutt. Jag kör sff chassi så storleken är en definitiv bonus

Av yugurt

Impulsköpte ett 3060Ti på webhallen för 4890 kr. Kändes spontant som en bra deal även om jag egentligen var ute för ett 3070.

Av yugurt
Skrivet av Myllerman:

Haha vilka skumma buggar asså. Har ni märkt att gubbar ibland är odödliga. Nu skjuter men inget händer. Det är för att dom är i ditt eget lag bara att indikatorn har försvunnit. Hela mitt lag jagade mig med helikoptrar och tanks utan att dom visste om att jag var med dom. Det var lite komiskt.

Nånting som kanske är sammankopplat med denna bugg är att man dör plötsligt av ingenting och kan inte kan respawna.

Dock är spelet något brutalt beroendeframkallande. Jag är inte ens bra men tror inte jag suttit såhär klistrad på väldigt länge!

Har också upplevt detta. Har också haft problem med att andra ux element faller bort. T.ex försvann indikatorn för "target lock" i helikoptern helt för mig igår.

Skrivet av Lagerlöf:

Överlag riktigt roligt ändå. Breakthrough är det mest "battlefield"iga jag upplevt i ett Battlefieldspel

Men prestandan är inte riktigt på topp, stutters och får inte ut jättehög FPS trots att jag sänker inställningarna lite. Försökte maxa allt men då kraschar spelet, kan vara datorns fel iofs.

Men ett par patchar för balans och optimering ser man fram emot.

Jag har också en hel drös prestandaproblem. Florerar ju en massa rykten om att man skall aktivera dx12 i conf filer samt plocka bort senaste nvidia drivrutinen etc just nu. Hittils inte testat något som hjälpt nämnvärt.

Av yugurt

Jag köpte spelet på steam och fick då inte upp info om preload. Om någon sitter i samma sits kan man besöka help.ea.com och sedan logga in med sitt steam konto. Då knyter man ihop sitt EA och steam konto och vips kommer preload upp i origin.

Av yugurt

Jag är ganska taggad också. Spelat en hel del BF4 och BFV senaste tiden och tror att 2042 kan bli riktigt bra

Av yugurt

2000 kr och kan hämta

Av yugurt

Tragglade mig igenom den tillhörande mininovellen. Kan ju inte säga att man blir superimponerad av storyn men visste inte vad man skulle förvänta sig heller.

Av yugurt
Skrivet av dotaponny:

Intressant! Vilken skola gick du på?

Jag har svårt att bestämma mig, är mer intresserad av IT-säkerhetsspecialist men känns som att IT-infrastruktur är lite bredare och ger flera möjligheter. Det har även bakat in lite IT-säkerhet i den utbildningen.

Den förstnämnda är på Stockholms internationella handelsskola och den andra är på Nackademin, som jag har hört både bra och dåligt om!

Jag gick på Newton i Göteborg. Skulle inte rekommendera dem som skola även om jag är ganska nöjd med min utbildning. När vi hade problem med dåliga lärare i vissa kurser var det mycket nonchalans från de som drev skolan. Har haft kollegor som studerat på nackaakademin och de har varit nöjda med sina utbildningar.

Vet inte riktigt vart din egen kunskapsnivå ligger men det man ska ha klart för sig när man går yh är att det finns noll förväntningar på tidigare kompetens. Därför går säkerhetsutbildningar igenom mycket grundläggande it också och inte endast it-säkerhet.

Av yugurt

Jag har läst IT-säkerhetsspecialist på YH. Är fyra år efter färdig utbildning i en roll som jag tycker är rolig och utvecklande. Dock inte inom IT-säkerhet. Som ung (20) nyexad upplevde jag att det var väldigt svårt att få några renodlade säkerhetsjobb. Ramlade istället in på infra och är nöjd med det. Känner dock att min IT-säkerhets kurs definitivt inte varit bortkastad utan att jag fått en hel del användning av den.

Av yugurt

En vivoactive 4s kan du spara några hundralappar med. Uppfyller alla dina krav.
Annars tror jag du får börja kolla på begagnat marknaden. Läs DC rainmakers recensioner på modeller du är intresserad av. Han är ofta väldig grundlig i sin testning.

Av yugurt

Jag skulle också säga att första generationens core procesorer faller bort pga dålig ipc. Bättre då att sikta på en modernare propp med mindre cores. Iaf för esport titlar

Av yugurt

Jag brukar alltid plocka kartonger på jobbet. Även om man inte jobbar i en bransch som tar emot massvis av leveranser finns det alltid någon kaffelåda el dylikt i bingen.

Av yugurt

Coolt! men samtidigt tråkigt. trodde vi kunde se fram emot läckor av udda hemmabyggda mining OS för ps4.

Av yugurt

De var ju inte speciellt nyskapande. Pelican har ju haft det länge.

https://i.imgur.com/6fCVFvJ.png

Av yugurt

Är i kontakt med Kallesmamma som skall hämta idag. Om det faller igenom tar jag kontakt med näste budgivare.