Inlägg

Inlägg som Axel95 har skrivit i forumet
Av Axel95

Använder själv en LG ultrawide skärm och är mycket nöjd med LG. Har även rekommenderat LG skärmar till många andra här på forumet som har blivit nöjda med dom. Så LG skärmen tycker jag du ska skaffa.

Av Axel95

själv är jag sugen på ett RX 7900XTX men vad har du för bildskärm och har du planer på att byta?

Av Axel95
Skrivet av Kaleid:

Gällde dock XTX och inte XT

Sant men har det hänt på ett referenskorts skulle inte jag chansa på ett för kylarna är väldigt lika. Plus tredje part tillvrkare är alltid bättre. Enda undantaget skulle jag säga är Nvidias egna kylare som är neck n neck med tredjepart korten

Av Axel95

har sett några videos om att referens designen har haft problem med temperaturer som inte eftermarknads modeller har haft och tredje part modeller är oftast tystare och kyler bättre.

Av Axel95

Kör den här musmattan https://www.proshop.se/Musmattor-och-tillbehoer/MSI-Agility-G.... Det blir snyggt när du kan ha tangentbordet på mattan allting. Det ser mer enhetligt ut.

Av Axel95

Har använt denna skärm sedan 2020 och riktigt nöjd med den.
tror du kommer bli nöjd med denna
https://www.inet.se/produkt/2216918/lg-35-ultrawide-35wn75c-2...

Av Axel95

Oled skärmar, Hoppas på en ny Tyon mus från Roccat.

Av Axel95

Jag ser ingen direkt skillnad på skärmarna förutom mängden Hz och responstiden. Men eftersom Asus skärmen inte går att få tag på just nu från NETONNET tycker jag AOC är det naturliga valet. 40HZ går inte direkt att se skillnad på.

Av Axel95

https://www.inet.se/kundvagn/visa/UqcNAYHO6O2-q1tJsblcxopGuuw/namnlos

https://cdn.inet.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/UqcNAYHO6O2-q1tJsblcxopGuuw/na...

https://www.computersalg.se/i/8718259/logitech-g502-x-lightsp...

Satte ihop ett system som kommer hålla ett bra tag framöver. Kunde inte välja ett grafikkort för 4090 är slut i princip överallt.
4080 är också ett riktigt bra grafikkort men det kostar mer än det smakar.
Jag tog en logitech G502 mus. Min kompis har en sådan och vi båda tycker om den mycket.

Av Axel95

Jag använder denna skärmen som jag är mycket nöjd med https://www.inet.se/produkt/2216918/lg-35-ultrawide-35wn75c-2... Det är en bra skärm som funkar till både spel och produktivitet

Av Axel95

Om du vill byta tycker jag du ska vänta tills AMD kommer ut med sina nya 3D processorer. Dom kommer ge dig en fin boost.

Av Axel95

https://www.hembiobutiken.se/produkter/horlurar/dachorlursfor...
Jag köpte denna till mina Sennheiser HD6XX och denna ger ett riktigt bra ljud. Det är så mycket bättre än datorns eget ljudkort så den var värd varenda krona.

Av Axel95

Det här tycker jag du ska köra på. Asrock har riktigt stabila moderkort och just denna processor har 3D minne vilket ger en enorm boost i spelprestand Just nu är detta den bästa Cpun för spelande.
Jag själv bytte från intel till AMD när första Ryzen kom ut och det var så värt de och nu är jag på min tredje Ryzen cpu
https://www.inet.se/kundvagn/visa/qzsNARD3Z-mas_NMmMvu7t1uQ2w/namnlos

https://cdn.inet.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/qzsNARD3Z-mas_NMmMvu7t1uQ2w/na...

Av Axel95

kan du posta medellandet här sp swec? Annars kan du prata med EA support

Av Axel95

satte ihop ett system här som kommer ge dig grym prestanda https://www.inet.se/kundvagn/visa/eCMNAYw49Eyu_tNOoIuxciQd8E8/namnlos

https://cdn.inet.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/eCMNAYw49Eyu_tNOoIuxciQd8E8/na...

Vill du vara mer framtidssäker skulle du kunna bytta till 7900x med 12 kärnor. Det kan även vara bra att köpa till några bättre fläktar så du verkligen kan kyla komponenterna bra men det är bättre att du väljer dom du själv vill ha

Av Axel95

Vad har du för upplösning och vad spelar du just nu?

Av Axel95
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Hör inget alls från min skärm i Alienware. Tror det är defekta fläktar isf eller old stock. Märker inte heller något med texten i Windows tex. Rekommenderar starkt den skärmen om man vill ha 34" i 3440x1440p.
Man får även tänka på att vanlig 1080p är 2073600 pixlar medan 3440x1440p är 4953600 dvs 2.5x så mycket pixlar och tyngre på GPU. Men LG har 6144000 vilket är 3x så tungt som fullHD. Om man nu vill spela på skärmarna dvs. Personligen hade jag inte köpt en 49" skärm eller i den prisklassen utan OLED.

Ja visst är dom defekta men det har varit väldigt mycket defekta moduler på den skärmen det var anledningen att personen som gjorde videon valde att inte köpa den skärmen och istället köpa LG 38 tum skärmen.

Av Axel95

jag skulle köra på LG skärmen. Såg en video precis där dom sa att -Gsync modulen i Alienware skärmen låter en hel del och samsungen känns bara för stor. Testade en sådan och det kändes dumt för du fick vrida så mycket på huvudet. Använder själv en 34 tum LG skärm så jag kan rekommendera LG

Av Axel95

Jag använder detta bord själv https://www.ikea.com/se/sv/p/trotten-skrivbord-sitt-sta-vit-a... det höjs och sänks med en vev. Det kommer funka bra med ett sådant skärm stativ som du har tänkt dig

Av Axel95

Tror du menar 3440x1440p för 3440x2560P finns inte. Men hur mycket vill du ge för en ny skärm