Inlägg

Inlägg som Laccy har skrivit i forumet
Av Laccy

Försök att inte sitta i timtal i sträck utan ta lite pauser då och då. Typ gå upp och sträck på dig, hämta vatten, etc. Det hjälper faktiskt väldigt mycket! Ditt huvud och minne behöver vila.

Av Laccy

Väntar på ett par Audio Technica ATH-M50X. Hoppas de kommer fram i morgon (=idag...), beställde dem i torsdags...

Av Laccy

Joinar gärna! Kör inte så mycket pga tid men blir lite då och då.

Namn: Amandus
Steam: Laccy
Ålder: 15
Kontroll: Halvdan ratt+pedaler
Annat: Kan väl de flesta (viktiga) regler och har blivit en hyfsat bra förare.

Av Laccy
Skrivet av stealth.pilot:

Är bordet 60 cm djup, har själv en med 60 cm pga platsbrist, fundera uppgradera till en stationär från min bärbar. Men det verkar ju ganska trångt som det ser ut hos dig.

Skrivet av zaptoz1:

60x120cm. Även jag lider av platsbrist och har precis uppdaterat från bärbar -> stationär. Det duger gott men det går knappt att ha andra saker på skrivbordet (t.ex böcker).

Har 60x110 + fönsterkarm med 2dm djup på två sidor som är upphöjd ca 7 cm. Har skärmarna (3st) på fönsterkarmen och känner ofta att det blir lite för trångt, har tex. ingen bra plats för mina högtalare och en av skärmarna måste med nuvarande lösning stå i porträtt.

Av Laccy
Skrivet av Airikr:

Exakt Det har dock snöat ännu mer i dag, så nu kommer väl "the aftermath" som det alltid brukar vara varje vinter; rena våren under oktober, november och december, för att sedan bli flera minusgrader, mycket snö och halka under januari, februari, mars och ibland halva/hela april.

Snöat? Tycker det håller på hela tiden jag! ;P Så här ser det ut hos oss just nu:

https://farm2.staticflickr.com/1620/23964190960_78ca08606e_k.jpg

Icicle street lamp.jpg by Laccy_, on Flickr

Ihopslängd på några minuter så hoppas den ser hyfsad ut...

Av Laccy

En blandning av alla 3 typ :/ Använder nog inte exakt samma grepp hela tiden heller.

Musen är en R.A.T TE.

Jag tror jag varierar en del beroende på vad jag gör, gör jag något som kräver hastighet kör jag något fingertip-liknande och annars något närmare palm. TROR jag. Rent claw blir det dock aldrig!

Av Laccy
Skrivet av zachry:

Mixer: Mic till xlr in, pc till line in, justera volym med faders?
Mixer out till ljud inspelning?

Hur ser hela din situvation ut? Youtube produktion, musik inspelning m.m

Skickades från m.sweclockers.com

Det fungerar sådär, man spelar in datorljudet om man gör på det där sättet. Men inspelningen verkar dock ha väldigt låg volym så kanske om det inte kräver perfekta klipp (endast inspelningen, ljudet från phones på mixern är ok volym MEN åtminstone för mig så låter det inte bra = tillräckligt dåligt för att inte vara användbart) . Har inte testat att spela in mikrofon bredvid, har blivit lite för sent för det!

Jag behöver bara höra mig själv vid musikproduktion, annars klarar jag mig utan. Hur det ser ut för ts vet jag ej.

Det kanske skulle kunna fungera för lösningar där ljudkvaliteten inte är huvudprioritet eller om man verkligen försöker få till inställningar perfekt.

Borde kanske säga att jag kör datorljudet till mixern via mina högtalare men det borde inte göra någon större skillnad.

Av Laccy

Jag har en QX1202USB/mixer och har ungefär samma problem som dig, jag vill höra ljudet från datorn och höra mig själv samtidigt.

Jag har hittat en riktigt ful-lösning som nästan fungerar till hundra procent. Enda problemet är att jag bara hör mig själv genom ena örat (Jag kom precis på hur jag ska fixa det dock).

Så, jag skickar ljudet från datorn till mixern. Där skickar jag en signal till mina högtalare via phones och en via main out. Knappen för phones måste av någon outgrundlig anledning vara nedtryckt (=avstängd) för att få ut ljudet från datorn. Eftersom jag med nuvarande utrustning bara kan få ut en av kanalerna från main out får jag bara höger eller vänster och därav det som jag skrev i stycket ovan.
Lösningen på detta skulle vara att skaffa två rca-6.25mm-adaptrar och sätta i main out gåendes till mina högtalare för att få stereo. (Och ytterligare en rca-3.5mm-kabel )

Notera att det för detta krävs något som kan ta flera inputs och sedan skicka ut det till ett par hörlurar, jag gör det med mina Logitech Z323 (totalt 3 inputs). Det kräver dock en j*vla massa kablar och adaptrar som varken ser snyggt ut eller är särskilt effektivt.

Om någon känner till en bättre lösning för denne gärna komma med det!

Av Laccy

När jag har skola brukar det bli 7:30-7:40 när den börjar 8:15. Har jag sovmorgon vaknar jag ungefär en timme före skolstart.
Nu under lovet har jag vänt på det mesta och i snitt har jag nog sovit mellan 3-12/12:30. Det värsta var strax innan 6 till halv tre. Nu har jag fyra dagar på mig att vända tillbaka... :3

Av Laccy

Har samma CPU, du borde lätt få upp din CPU i minst 3.8 GHz utan problem. Jag kör för tillfället med Asus "Power Mode" (eller vad det nu heter) med endast en fläkt på kylaren och ligger strax under 50 grader under vanlig användning. Jag tror att jag körde upp den i typ 4.2 GHz men fick då massor av problem men det kan ha hjälpt att bara öka volten men jag vågade inte testa... :3

Men jag tycker du ska köpa grafikkortet och överklocka processorn, det borde fungera till det mesta.

Av Laccy

En oväntad vänskap. 9,5/10. En bra film med mycket känslor.

Av Laccy

Värst vad mycket potatisgratäng det är överallt! Även här...
Vi dukar fram lite glass nu inför tolvslaget. Jag tror inte att det är någon som orkar gå ut och kolla på fyrverkerier men å andra sidan så skymtar vi dem åt nästan alla håll.

Av Laccy

Hemma med familjen och mina farföräldrar!

Av Laccy
Skrivet av hoski:

Seriöst...du är ett barn, koppla av!

Det är det jag gör just nu, har inte gjort ett skit sedan jag gick på lov! Men att planera tror jag kommer låta mig slappna av mer också, särskilt med det upplägg jag tänker mig.

Av Laccy

Vi kanske ska skriva HUR vi ska uppnå dem också?

1. Planera min tid - Något jag tänker göra men aldrig gör...
2. Gå ut grundskolan med 340 poäng.
3. Träna bra, mycket gör jag redan men jag vill bli bättre på min sport. (Fotboll)
4. Sova mer. Går lite i hand med nr. 1.
5. Bli mer produktiv.

Det är väl vad jag kommer på just nu

(6. Välja ett gymnasium... *facepalm* Det kommer inte bli lätt XD)

Hittade en bok med tips om planering/studieteknik etc. Jag tror den kommer hjälpa STORT!

Av Laccy
Skrivet av Salle83:

Inte den blekaste. Är inte jättebra på detta än!

Av Laccy

Vet inte vad det är med min pack openingrng just nu. Har som sagt fått ett par ok kort i mina senaste pack och senast öppnade jag en Nozdurmu + två guldiga rares + en vanlig rare. Det är ju synd att jag inte har samma rng i mina matcher...

Av Laccy
Skrivet av Salle83:

Är detta ett bra exemplar av ett Minolta 50mm (tror det är ett 1.7) ? http://www.ebay.com/itm/Minolta-MD-50mm-f-2-Minolta-MD-mount-...

Har ett exakt likadant och kan säga att det känns ganska bra. Kan dock inte säga något om den optiskt då jag inte har skaffat någon adapter än...

Av Laccy

Vad tror du att frakten för stativet går på?

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Fick en golden epic för nån dag sen men har inte fått en legendary på runt 20 packs nu. Känns som om det börjar bli dags.

Har fått en del OK kort på senaste tiden. Typ golden Earth elemental, Velen som sagt, craftad Yseera, King crush och guldig Velen. Kanske något mer också men det är vad jag kommer ihåg!