Inlägg

Inlägg som Laccy har skrivit i forumet
Av Laccy

Gör om rattarna till fläkt-kontroller? Ballt bygge annars! Tyvärr verkar två av bilderna inte fungera för mig dock...
Edit: Nu fungerar de, mobilen som inte ville vara med!

Av Laccy

Söker DDR3 Ram!

Hej!
Jag vill köpa ett set med 2x4gb 1600mhz ddr3, helst cl9 ram-stickor. De ska sitta bredvid ett par Corsair Vengeance med samma specs. Edit: Glömde skriva att både högprofil och låg profil sinnen går bra!

Jag befinner mig i Skellefteå fram tills på tisdag och sedan i Stockholm, vill helst mötas upp. Skriv ett prisförslag!

Läs hela annonsen här

Av Laccy

Hos Inet brukar det inte vara några större problem att få känna på produkter, men om du inte är inriktad på något speciellt kan det vara svårare.

Av Laccy
Skrivet av Oskar127:

@infigo @zyberzero tack för svaren. Om jag väljer teknikvetenskap så är det inte jättestor skillnad på vad jag har för ämnen jag får samma som på naturvetenskap förutom biologi och språk, och jag får teknik 2. Är språket och biologin så viktiga, jag tror inte jag vill bli något inom vården eller jobba om naturen, och språk har jag svårt i, men om det skulle behöves skulle jag kunna kämpa mig igenom språket

Tänk på att du bara har språk första året, och du kan välja ett nytt ifall du känner att du inte har kunskaperna för att fortsätta med nuvarande.
Jag valde gymnasium igår och som förstahandsval blev det natur med nytt språk. Jag har inte heller någon aning om vad jag ska göra efter gymnasiet så jag tror natur passar mig bäst. Och så har jag svårt att hitta intresse för någon av tekniklinjerna, möjligen teknikvetenskap, har ett sånt val lite längre ned i listan.
Sen så satsar jag på 340 poäng så det säger väl lite säg självt...

Av Laccy
Skrivet av SoilBleed:

Jag hajar inte?

UltraHD med 4k kanske? Enda som jag kan se!

Av Laccy
Skrivet av Toivo83:

Tackar, jag man måste våga testa något innan man säger nej.
T.ex min livsresa:

Gymnasiet - Gick utb kock
Jobbat mycket inom lager
Utb svetsare
Jobbat som lager ansvarig i ett mindre företag
Jobbat som hemsäljare
Jobbat som kriminalvårdare
Och nu har man landat och hittat sitt.

Det var inte förens jag jobbade på en anstalt att jag insåg att jag vill jobba med människor.
sen om det skulle vara barnomsorg,äldrevården eller vad det nu skulle bli visste jag inte.

Och fördelen med utbilda mig till undersköterska är att jag kan nischa in mig på mycket annat om jag vill gå ytterligare vidare i livet

När man väljer gymn, linje i 9an är det skitsvårt att veta vad man vill :/
Samt jag ångrar så fruktansvärt att man inte tog vara på skolgången bättre, hade underlättat nåt så förbannat nu.

Men men, livet går vidare och det som inte dödar det härdar

Att välja gymnasium är verkligen inte lätt, jag ska lyckas välja tills i morgon... :/ Vet inte hur det var för dig men här i Stockholm finns det så ofantligt många gymnasier att när man väl har bestämt sig för en linje blir det ett lika svårt val till.
Jag hade tänkt gå natur btw, och jag har tre av de gymnasier med högst intagningspoäng valda än så länge. I dagsläget kommer jag inte ens in på någon av dem, men jag satsar på maxpoäng så... (Jag har 310/340, missade några poäng pga sjukdom förra terminen).

Föra att skriva något relaterat till tråden, också angående skola. Jag hade musik förra terminen och när jag skulle spela in sånguppgiften mådde jag väldigt dåligt, så pass att jag spydde en stund efter. Och inspelningen var inte bra. Nu får jag väldigt svårt att höja mig den här terminen, men det finns en chans genom skolkören, som jag är med i. Kan nämna att det är få som faktiskt gillar henne... Om jag helt ärligt inte hade en chans att få ett A hade jag haft förståelse, men nu när det är ett ämne som jag kan klara av ordentligt känns det väldigt surt att missa det när man väl blir sjuk. Dagen efter missade jag min fjärde dag under de senaste fyra åren...

Av Laccy

Tänk på att just Minecraft inte kräver mycket av grafikkortet alls, satsa hellre på en bättre CPU nu och köp en bättre GPU när kraven blir större. Åtminstone 8gb ram kan nog också vara trevligt då Minecraft med mycket mods drar en del sådant!

Om begagnat är ett alternativ kan jag rekommendera att ta en titt åt det hållet. (Hela min dator i sign är köpt begagnad härifrån SweCs marknad)

Av Laccy
Skrivet av Ohem:

Ingen mat hemma
Måste handla
Måste städa
Tappat bort en spacer och metallbricka för min longboard.

FML

Edit:

Oh och jag blev nekad två jobb.

Och sen fastnar man på SweC utan att fixa något av det som behövs göras? Händer mig lite för ofta...

Av Laccy

Säger också spelkaraktärer, är det animation du vill öva på borde Minecraft-gubbar fungera ganska bra.

Av Laccy

250kr för lågprofilsminnena?

Av Laccy

En massa småsaker från Ebay, det viktigaste är väl en arm till mikrofonen samt en del sladd-organiserare!

Av Laccy

@andersson001: Vill du testa hörlurar kan jag rekommendera 4Sound Fridhemsplan här i Stockholm!

Av Laccy

Har en allmänt dålig dag idag. Var upp alldeles för länge i natt så fick inte ens 6 timmars sömn så jag var skitseg i morse. Gick alldeles för sent hemifrån. Lång väntetid på tvärbanan så tog det andra alternativet och åkte åt andra hållet. Men då så gick jag av en hållplats för tidigt. Fick då vänta på nästa och missade tack bättre det pendeln med kanske 1 minut. 15min väntetid till nästa som enda alternativ. Kommer väl 15 min sent.
+Att surfen på mobilen var slut så jag kunde inte kolla upp alternativa resvägar/tider. Men jag lyckades fixa det i alla fall.

Vill knappt veta hur resten av dagen kommer gå... :/

Av Laccy

Har en allmänt dålig dag idag. Var upp alldeles för länge i natt så fick inte ens 6 timmars sömn så jag var skitseg i morse. Gick alldeles för sent hemifrån. Lång väntetid på tvärbanan så tog det andra alternativet och åkte åt andra hållet. Men då så gick jag av en hållplats för tidigt. Fick då vänta på nästa och missade tack bättre det pendeln med kanske 1 minut. 15min väntetid till nästa som enda alternativ. Kommer väl 15 min sent.
+Att surfen på mobilen var slut så jag kunde inte kolla upp alternativa resvägar/tider. Men jag lyckades fixa det i alla fall.

Vill knappt veta hur resten av dagen kommer gå... :/

Av Laccy

Fotboll, foto i mån av tid och musik är nog mina huvudintressen.

Och det är att spela fotboll, att kolla på det är jag inte intresserad av alls!

Av Laccy
Skrivet av twk:

Jag hade flyt igår och fick golden Ragnaros. Har Rag sedan tidigare och funderar på att dusta den guldiga och crafta någon annan rolig legendary.
http://i.imgur.com/WpXG2DD.png

Jag fick guldig Velen nyligen (kanske har skrivit det redan) och dustade min vanliga. :3 Jag tycker om mina guldkort!

Av Laccy
Skrivet av Myllerman:

Var nog mer tänkt som ett uttryck kanske Skriver lite flummigt ibland kan jag erkänna !
Ja jag är likadan, vill säga saker men låter bli då det blir för svårt att formulera och uttrycka det.
Man funderar dock. Har t.ex. människor med stark personlighet bara lättare att uttrycka den än någon som är tyst och tillbakadragen. Vem är man egentligen. Sitter personligheten i själen om det nu finns något sådant.

Glömde skriva inom citattecken!

För mig är det nog ofta så att jag inte hinner säga det jag tänker, antingen för att konversationen fortsätter eller så kommer jag på det en stund efteråt. Att jag är urusel på att prata i övrigt hjälper ju inte direkt heller. Jag har ju inga problem att uttrycka mig själv i skrift. En annan sak jag har märkt är att jag har ett väldigt stort ordförråd, så det är få ord jag inte förstår. MEN jag har svårare att använda orden själv.

Av Laccy
Skrivet av Myllerman:

Fick en "uppenbarelse" förra veckan. Jag vaknar av väckarklockan efter nån timmes sömn då jag hade problem att sova den natten. Märker hur otroligt vaken och alert jag känner mig.

Vad är detta nu. I vanliga fall går jag runt med konstant hjärndimma oavsett sömntimmar. Tar mig till jobbet, observerar hur otroligt klartänkt och känslomässigt balanserad jag känner mig. Min känslomässiga respons till olika saker brukar motarbeta mig för det mesta så blev helt klart förvånad att jag kände som jag gjorde.

Allt eftersom dagen går börjar jag se varför allt varit så svårt jämfört med andra. Jag kunde plötsligt se hur min personlighet påverkas av svårigheterna jag har. Som att se den trasiga kretsen. Varför jag är så introvert och att jag egentligen är helt annorlunda bara att jag inte kan ge uttryck för min personlighet pga. att något inte är som det ska.

Spolade fram och tillbaka i tidslinjen till olika minnen och kunde se redan vid barns ålder hur mitt handikapp påverkade mig. Varför jag inte kan forma relationer osv. Varför jag isolerar mig. Varför jag har varit så bitter.

Har aldrig tidigare sett så klart innan exakt hur det påverkade alla val jag gjort.

Känner mig inte arg eller ledsen dock. Är mest frustrerad då jag inte kan ge uttryck för den jag egentligen är. Som att ha en glasskiva mellan mig själv och yttervärlden, fången i mitt eget huvud.

Vad var det som var den trasiga kretsen då? Jag känner mig ofta så som du beskriver det med konstant hjärndimma och svårt att uttrycka mig trots att jag har saker att säga om det mesta. Men jag gör sällan det...

EDIT: Hjärndimman och tröttheten försvinner dock oftast när jag tränar, förutom när jag är "naturligt" trött såklart!

Av Laccy

@twk: La till dig! Ni kan lägga till Laccy#2260 också!

Av Laccy

Ett par Audio-Technicha ATH-M50x och lite hårvax.

http://i.imgur.com/EKGp88V.jpg