Inlägg

Inlägg som Vituraz har skrivit i forumet
Av Vituraz

Eftersom du är snickare så ska väl en elektriker göra elinstallationen, och en elektriker som är vass på knx gör det du efterfrågar väldigt effektivt. Lite dyrare material men snabbare installation.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz
Skrivet av Beijing:

-high och -threads fungerar inte längre och max rate är 786432 nuförtiden

Haha okej, bra att någon har koll kanske är high automatiskt då? Och multi threading går ju i vanliga inställningar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz

Finns många guider för att få högre fps i csgo, launch options är väldigt viktigt!! Finns bland annat denna tråden. Jag skrev idag mina launch options, och jag droppar nästan aldrig under 200 fps i MM (ryzen 2600) #18202729

Av Vituraz
Skrivet av FocuseD:

-language bananagaming -novid -tickrate 128 -refresh 144 -high -nod3d9ex1 -threads 8

-novid -tickrate 128 -high -threads 6 +fps_max 0 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq 144 -refresh 144

testa lägg till några av dessa, ökade min fps med typ 30-40 i benchmark, hade ganska liknande ditt innan. Antal threads får man ibland lite högre fps om man bara kör antal kärnor istället, så testa 4 där för dig.

Av Vituraz

Buggar och fuskare? Vad för buggar menar du? Var flera år sedan jag drabbades av det, och fuskare tycker jag är ganska sällsynt i prime

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz

Låter väl hyfsat normalt nu, vad har du för launch options?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz

En riktigt julig julfilm nä, men litegrann iallafall!

Av Vituraz
Skrivet av makatech:

@gamingfreak:

Skumt, FPS benchmark programmet visar ingen fin sammanställning för mig efter att det kört klart.

Har du developer console aktiverat i spelinställningar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz

Hur ser din RAM-användning ut? Kanske kraschar när det blir fullt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz

@zosma: testa någon av de andra portarna, det är inte alltid port 1 är för data

Av Vituraz

@turboprocess: Ja, det verkar det som, den håller ju kallt så

Av Vituraz

52 grader är inte det minsta varmt!

Av Vituraz
Skrivet av jonasgg:

Jag har nu testat många olika sett, jag har stängt av den tredje routern, testat med att byta den andra routern som det trådlösa nätverket sitter på till en vanlig router istället för en Access punkt. Och sedan stänga av dhcp servrarna och gjort den routern statisk. Detta gav inte heller några som helst förbättringar, nätverket stängdes ca 15-20 gånger igår med och gör det helt ospelbart.

Jag märkte sent igår kväll att routern hade en ny uppdatering som man kunde ladda ner. Kan det var så att en router uppdatering kan ha orsakat problemet? Iallafall så uppdaterade jag den igår kväll och får testa om det blir något bättre idag. Det jag inte förstår är att vi har haft nätverket på samma sätt hela tiden och nu bara någon vecka efter vi fått radiofiber så började sådana tvär avbrott att ske och har pågått i flera veckor. Det som är lustigt är att leverantören påstår att felet sitter hos oss och att dem inte ser något. Jag har även kollat igenom loggarna i routern och ser inga särskilda felmeddelanden.

Det enda som spammar loggen är följande:
miniupnpd[15586]: HTTP Connection from 192.168.1.141 closed unexpectedly
Det är alltså ipn till tvn, jag har felsökt meddelandet och får inte upp några särskilda problem, om någon kunnig som kanske vet vad det betyder skulle kunna förklara om detta kan vara något som orsakar problemet? Det som är konstigt isf är att tiden på avbrotten stämmer inte överens med dessa felmeddelanden.

Jag antar att leverantören kanske har orsakat problemet men vägrar erkänna att det är dem som måste lösa det och inte vi, kan det vara så?

Det fetmarkerade är lite svårt att hänga med på. Är det du kallar för router 2 en accesspunkt? Testa att enbart ha en router direkt på inkommande och koppla datorn till denna. Man ska bara ha en router per lokalt nät, internetleverantören skickar kanske bara en IP-adress och då bråkar dina routers om vilken som ska använda den, och du tappar uppkoppling till din dator.

Av Vituraz

Inte handlat kringutrustning där, men en hel del annat, och clas ohlson är väldigt bra att ha att göra med!

Av Vituraz

Var in på elgiganten här i stan, inte en enda datorkomponent inne, och inte går deras hemsida gå in på heller.. Nä, det får bli någon annan som säljer grafikkort till mig

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz
Skrivet av huxflux:

Japp det hände mig nu. Priset på 2060 rtx låg på 3486 kr (spara 904 kr). Väntade en kvart och la i kundkorgen och nu är priset 4390 kr.

Det är deras black friday-erbjudande, det går inte beställa för 3486 kr än, det priset blir tillgängligt klockan 22 ikväll.

Av Vituraz
Skrivet av magnus_asplund:

Skärmen är ansluten till grafikkortet. Den är ansluten med en DVI-D kabel. Kan det spela in?

Nä, det ska inte vara några problem med det då

Av Vituraz

Är skärmen kopplad till grafikkortet eller moderkortet? Ska inte vara så dålig fps med de komponenterna, så känns nästan som den kör på interna grafiken.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz
Skrivet av kallewick:

Grafikkortet behöver 600W. Kan det bli snålt med Corsair Vengeance 650w?

Systemet drar ganska långt under 600W i full belastning, så 650 är mer än tillräckligt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vituraz
Skrivet av BrottOchStraff:

Ser ingen intressant uppgraderingsväg från 970. Kostade mig 3500kr år 2014. Skulle jag uppgradera idag för 3500kr, så kanske man har råd med ett 1660ti, som är typ mellan tummen och pekfingret 30% bättre kanske? Hade förväntat mig i alla fall 70-80%bättre för samma peng efter så många år. Känns som utvecklingen saktat ner eller så har priserna trissats upp på budgetkort.

För ca 3500 kan man få Rx 5700 (varit på 3490 som lägst tror jag), och det är nog ungefär den prestandaförbättringen som du förväntade dig