Inlägg

Inlägg som Boax har skrivit i forumet
Av Boax

En tanke e väll med att det borde ju bo någon i finland här på swec, har iaf för mig jag sett något om det

Av Boax

Du kan alltid testa
https://www.sweclockers.com/forum/trad/712848-starta-nataggre...

för o se så det verkligen är nätaggregatet. men koppla ur alla kablar till datorn isf. så kör bara nätaggregatet. går proppen igen sov e ju det verkligen kass.

Av Boax

va gör ni för något då eller lite av varje ?
bor ni i high sec eller vart håller ni hus ?

/mvh

Skrivet av voorhees:

Hej där.

Vi är några som skapat ett nytt corp och kör på. Dock är vi inte helsvenskar så det är på Engelska i corp chatten och ofta engelska på voice men inte alltid. Beror lite på vilka som är online på voice

Hör gärna av dig ingame till oss "Styx Defence Tech".

// J Voorhees

Av Boax

Ser riktigt grymt ut! kommer bli givet att prova det sen !

Av Boax
Skrivet av zosma:

Har nu spelat lite på den nya mappen som kom i platinum expansionen. Estacia Lapacho, men om man planterar träd på en fält, kan man inte dom att se likadana som dom träd som finns i mappen. Det hade varit roligare, istället för att ha träd som såg ut i den gamla kartan.

Det är ju om det finns någon mod till det. tror jag set mod för andra trän men ej palmer.

Skrivet av anon258054:

Har tyvärr knappt kunnat köra Fs17 då traktorn "hackar bakåt" (svårt att beskriva...) när jag kör, vilket gör att man fort tröttnar... Har prövat på lägre inställningar, men samma sak. Har inte direkt någon värstingdator, så antar det beror på det, men någon som vet mer exakt vad det beror på? 🤔

Låter ju lite skumt om den hackar bara bakåt. även med sänkta inställningar.
vad hände om du köper en traktor som du kan vända förarstolen på ? då kör du ju bakåt fast det är framåt om man säger. borde ju vändra problemet då isf.

Av Boax

Jag slår ett slag för knights and merchants !
http://www.knightsandmerchants.net/
går att ladda ner gratis på sidan om man går inte på Kam remake. e folk som gjort det så det ska funka bättre med nyare datorer. har dock inte provat i win 10 själv så lovar inget

Annars gillar jag spelet

Av Boax
Skrivet av GammelGurra:

Nån som har tips på nybörjarguide till EVE?

Som sagt gör tutorial. sen efter det tror jag di blir skickad till career agents. annars hittar du dom om du trycker på f11
då får du missions i olika karriärer. där du får skepp, isk o lite skillbooks. o får klämma o känna på lite olika aspekter

Av Boax

Det som jag gillar skarpt med vanilla o även tidigare expantioner va ju just communityn. alla va från samma server. man lärde känna folk ospelade titt som tätt med samma spelare.

folk kunde inte bete sig hur som hellst för då fick dom rykte på servern. idag kan ju folk hålla på som dom vill. kommer ju endå inte spela med samma igen.

även att man alltid hitta folk o spela med när man lvlar osv. va ju mer mmo då en nu. nu kan man ju nästan göra allt själv.

Av Boax

Som Mrwhizeguy säger. vill du inte ha is i magen o hoppas den försvinner mer o mer så tilta o vända på chassit.

ibland när jag velat snabba på det har jag snurrat o vridit på chassit o lätt bubblorna till reservoaren topppat upp den o gjort så tills mesta luften e ur.

Av Boax

Diesel eller bensin ?

hade liknande fel på en lastbil jag laga. den dog när man växla ner. va inga problem o stå på tomgång osv. eller köra. men så fort man växla ner dog den. starta även om man "rulla" igång den när den dött.

Det va slam i tanken som satt igen sugsilen lite så den fick lite för lite bränsle. så vid motobromsning dog den.

Av Boax

Köpt det o spelat lite, väldigt buggigt. annars kul spel.
mitt spel började gå segt som tusan när jag köpt grävmaskin o verk o börjat gräva en del.

ska testa en annan claim tänkte jag o se hur det funkar. annars e det kul spel. känns ju dock som dom kunde filat lite till o optimerat det lite till men kommer nog snart hoppas vi.

Av Boax
Skrivet av SvanteP:

Tog bort modsen från datorn komplett. Ptja skiter väl i det här spelet ett tag då, eller lägger upp en karta på min serverdator som kör 24/7 så får jag köra mot den.

På tal om det. Hur e det på andra maps? Samma då Eller?

Av Boax
Skrivet av SvanteP:

Nej då är det ingenting på fälten, precis som när man sått gräs.

Det där låter ju jävligt skumt. Har faktiskt ingen aning om va de kan va. Har du bara avaktiverat mods. Eller även avinstallerat dom?

Testat o installerat på Annan disk?

Annars e det väll omstallation o formatering av datorn. Om du inte hittar vad som spökar o se om de hjälper.

Av Boax
Skrivet av SvanteP:

Har ett sjukt enerverande problem, och har inte hittat någon som råkat ut för samma.

När jag stänger av spelet och sedan startar upp det igen så är alla fält nollade, precis som att dom bara var harvade. Om dom var sådda innan jag stängde av så har fälten samma graphics som att dom vore sådda status nysådd. Gäller både ägda och icke ägda fält. Och då måste jag harva eller plöja dom innan jag sår igen, även om jag har en direktsåddmaskin, annars tar det inte.

Har testat att köra helt utan moddar, testat att verifiera alla filer, testat att bort spelet samt mappen i mina dokument och sen installera om spelet. Samma sak.

Någon som hört talas eller råkat ut för något liknande?

Om du kollar mappen, säger den även då att dom bara e garvade?

Av Boax

Hittar inte den informationen jag vill riktigt.
Är det någon som vet när det är tänkt at ät POS:s ska fasas ut helt o hållet? Funderade på om va någon idé o skaffa en igen eller inte.

Klart går ju skaffa ett citadel men tar ju sån tid o slänga upp o ta ner!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Boax
Skrivet av Martin1970:

Har också införskaffat detta spel Har spelat en del på SP men skulle gärna testa att spela MP också. Ser också på en del spelare som kör med mods av olika slag, vilka är det som man "inte" klarar sig utan när man spelar?

Skrivet av TornFalken:

Har en hel del olika mods med dom som jag kommer på såhär direkt är väl:

Seasons Mod (Dock ska du nog vänta lite med denna då spelet blir mycket mer realistiskt och svårare)
For Real Module - Crop Destruction
For Real Module - Tire Dirt
For Real Module - Ground Response
Glance

Sen en massa mods med traktorer,trailers,tools,maps osv finns ju oändligt med ^^,

För att lägga till några mods iaf jag inte spelar utan förutom dom angivna ovanför är

Ai extension. förbättrad ai helper. du får inställningar på ai helper. så som hur dom ska köra på åkern. runt eller fram o tillbaks.
om du ska ha vändteg eller inte. vilket underlättare om dom ofta "fastnar" i träd. så kan du tex städa upp efter åt osv. o lite mer inställningar.

Courseplay
Framför allt om du inte kör MP är det sjukt bra mod för att hålla igång maskiner. tar en stund o sätta upp. men kommer man in i det är det inga problem o ingen direkt "tidsförlust" du kan göra i princip allt med det.

Av Boax

Det är en mod som gör så du får mer betalt för o reparera o även kunna reparera. Däremot får du mer betalt när du säljer maskiner om du åker till shoppen o säljer där än att bara sälja från ditt garage.

Av Boax

Lite inne på samma som svantep att du fyllt ferilizer it

Lite sent svart kanske men anledningen till att anställd kunde köra va väll för du har inställt att dom ska köpa allt säde och fertilizer. då drar det inget ur maskinerna. o dom kan köra tomma om man så vill.

Anledningen till att det bara växet på 30% men allt är sått kan jag tro att du lyckats så på båda sidor om timern så att säga. allt sker ju cykler så du har nog börja så lite precis innan det slår över. då blir delar av åkern i 1 fas före resten i growth state.

Av Boax

om du tänker R5 chassit så har du ju ensådan här variant annars ODD platserna
https://www.komplett.se/product/830933/datorutrustning/pc-kom...

känns lite smidigare än att köpa 1 extra bur som endå kommer ger dig endast 3 diskplatser.
och kan du byta ut 1 av diskarna till en 2.5 tums disk så kan du sätta den bakom moderkortet brevid ssd:n så slipper den ligga löst. för du har ju 2 st 2.5 tums platser där bakom.

Av Boax

Jag har typ samma problem hemma. Stänger jag av datorn o startar dagen efter w det inget problem. Stänger jag däremot av nättagget om man byter någon komponent eller så, så det blir helt tomt på ström, blir startspänningen för stor så säkringen löser ut. Bara o slå till den igen o veva igång så är de lugnt ☺️

Så sålänge inte felet kvarstår nu skulle jag säga att det e lugnt.

Skickades från m.sweclockers.com