Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Nej nej nej nej, inte Dual elven sword. Man ska ha antingen-->
Bastard * Elven
Knight * Elven

då får du 107 i attack och har de högsta D grade.

Jag har bara Bronze och sparar till min Knight sword/Bastard sword. Sedan är det ett tufft val om jag ska köpa nästa vapen eller armor? Eftersom jag ska sattsa på en armor som gå på typ 400k. SÅ jag gissar på att de blir näst svärd så jag kan få ihop Uber attack. Sen kan jag lätt farma ihop lite pengar till ny armor.

Av Vicious

damme jag hade rekomenderat dej att köpa ett elven sword och göra de till dual så har du de starkaste D grade vapnet. 107 i attack. Jag sparar ihop till min knight sword nu, bara 200k till. Sen e de Elven sword som väntar. efter det skall jag sattsa på ny armor. Tror de blir Blast Plate eftersom den e så jevla cool.

Av Vicious

Var får man tag i enhancmentr scrolls?

Av Vicious

epiic var är det du får tag i enchantment scroll? Är det inte risk för att vapnet/armorn förstörs då? Har du nån sida man kan läsa om de ?

Jaja jag kan glädja er alla med att säg aatt jag fick mitt Kreditkort :D. Dock har jag 2 nationella prov, ett kemiprov 3 uppsatser och en boko på 600 sidor att läsa på 3 veckor.... så blir nog inte mycket spelande för min del...

Av Vicious

Jag har 100 k.. men de gör mej inte mycket p.g.a.
1.) jag ska ha dual Knight sword 1.5 Mil tillsammans
2.) Har inte fått mitt CC än ... =(

Men jag ska köpa en först då lär min attack stiga en bit. Betan stängde när jag hade falchion.

Av Vicious

Knug, det stämmer som du säger. Men man måste välja ett betalningsätt. Och p.g.a. att jag inte har ett gamecard så kan jag inte skriva in nån kod till den. Och jag har ingen CC så att jag kan inte aktivera den på något sätt..... Måste vänta 1 vecka på kreditkort... =(

Av Vicious

Tack för tipset lesbian^eskimo =D. Men jag hoppas problemet blir fixat nu idag, eller som senast imorgon. Måste bara fixa Master card, eler Visa på Nordea.

Boxen var jättefin =D. Tyckte bara de va lite lågt slag av NCsoft att man måste köpa en månads prenumenering innan din gratis månad aktiveras. Man vill ju spela som fan precis när man fått de =P

EDIT: Uibi varför en ny char? vilka planer =P

Av Vicious

jag köpte spelt idag... men har inget CC :'(
Jag måste fixa en så snart som möjligt nu... aaaaaaaa!! så jobbigt det är att vänta.. =(

Av Vicious

Du får farma Uibi.... Jag brukade farma på TI. Jag fick typ 25 k i timmen och då va jag lvl 18 och hade ingen Bronz armor. Men där gäller de att ta gubarna som recis släpper ca 100 adena. typ orc luitenants, warewolfs, warewolf hunter. Du kan hitta dem vid Obliesk. Om du vill veta mer kan jag beskriva men jag misstänker att du har dina egna såna ställen och att du kanske inte tycker om att farma längre ?

Av Vicious

Server: (1) Bartz
Namn: Pingu
Klass: Human Warrior
Level: 20
Klan: INgen klan än....

Av Vicious

jag också

Av Vicious

hah läste tråden, hade så många komentarer men nu bara försvan alla. Jaja Det är bara att hålla i sig och vänta på Snake eater och tills jag köper Twin snakes. MGS serien är så jävla bra.

Men som sagt sorligt med MGS2 slutet.......

Av Vicious

AHAHAHAH han trampa i bajs inte jag! Yeeeeeeeeeeeees !

EDIT! OMG HAN TOG AV SIG TRÖJAN! Vågar jag fortsätta ?

Av Vicious

Jag är Warrior YEAH! Håller med att man har soloat rätt så mycket. Måste säga att jag inte kommit in i de riktiga spelsätet. Men jag tycker fortfarande spelt är så jävla snygg gjort och att man kan ha så många olika stilar på sina karaktärer, och sen är det riktigt coolt när man är helt stark och går förbin n00bs =P.

EDIT: I slutet av OB så skapa jag en dwarf som jag sprang runt med. Sen så hittade jag en annan dwarf som också var low level så teama jag upp med han och PKa lvl 30 gubbar... det gick inte bra men roligt som fan. hahahhah

EDIT2: Hmm.. tittar på FFXI screens. Nån komentar om den?

Av Vicious

Om man har 2 cd-keys och 2 datorer. Skulle det då vara möjligt att spela 2 spelare trots att man bara betalar en månadskostnad? Då menar jag samtidigt. Jag gissar på att det inte skulle vara det =P

Av Vicious

Wow. Nu har denna tråden fått liiiite många inlägg =P. 104 sidor

Av Vicious

jo man kan föra över karaktärer. Men sen har jag en Warrior på lv 20 med nästan samma gear. Och man kan inte ha fler konto om man inte vill betala för fler.

Av Vicious

Vill ta dina saker och tjäna en bra slant =P Men jag spelar på bartz =P

EDIT: Inte lite smärtsamt att sluta spela när du kommit så långt? Spelet är ju rätt bra =D

Av Vicious

Metroid Prime HJÄLP!

Jag har spelat till ca 60 % av spelet är klart. Har rätt så många saker och ska få min graplinghook. Men jag kommer till ett rum där det finns en Osynlig flygande kamera som skjuter på mig. Vad jag än gör an jag varken se den eller sikta in den förren den skjuter mig med en blå/lila stråla. Kan inte se den med Den alternativa synen heller? Ni som klarat spelet skulle ni kunna berätta hur man kommer förbi detta hinder. (Detta är då nästan direkt efter att man slås mot de riktigt STORA space pirates första gången. De stora piraterna är frusna i såna behållare.

Av Vicious

Jaha.. nu e betan slut. Sitter vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra =P. Måste vänt apå att de gör de möjligt att beställa keys.