Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Hade jag ingen anning om Snaze? Jag hade helt tagit ut Orc ur de gubbarna som jag tänkt epsla med p.g.a. att de var så söliga. Men jag får nog kolla upp dem mer.

Av Vicious

vill också ha lådan men de blir ytterliggare 150 kronor plus att jag får vänta längre...

Av Vicious

Fick en Dirk en gång... de va när jag va lvl 11 :).

Nu är det snart slut iaf... bara 11 timmar kvar.. sen får man vänta på att man får sn CD key. Borde ha förbokat. Jaja men man ångrar sig. Nu är jag iaf säker på att jag vill ha den och kan betala för den. De va jag inte innan.

Kommer ihåg när jag satt och titade trailers på hemsidan och lyssnad på låtarna. De va innan jag kom in i betan. Så MYCKET jag längtade efter att spela den =P. Nu har det gåt en, två månader och jag måste köpa den =P.

EDIT: Spelade på min flickväns dwarf. Fatta så coolt det är färborta. Då menar jag hela Dwarf miljön. Otroligt fint med bergen och gruvorna.

Av Vicious

Vad gör ni om ni blir jagade av en Archer och är ensama? Specielt du Snaze som är Orc. Du har ju inte en chans att komma ifat en Elf archer? De 2 har ju stor fartskilnad som ska rättas till i Chronicle 1.. Men jag tycker nästan man är körd där? Specielt om Archern är lite högre lvl.

Av Vicious

Hur bytar man typsnit på sin text? Har sett det på några screens på internet. Altså i spelet då.

Av Vicious

Jag skulle åka den fina båten utan att betala så ramlade jag i =(. Så nu får jag vänta i 40 min på den..... Vill ni ha ett tips, så stå en bit framför. Båten aksar från 1-100 snabbare än vad en Doge Viper gör...

Av Vicious

Hur fick du råd med den på så låg lvl Uibi?

Av Vicious

Jag har sånt sug efter att utforska hela världen men tar så jävla lång ti att springa runt... Nu är jag lvl 18 och tycker inte att det är lönt att lämna ön .. men kanske jag gör de och gör pet quest så jag kan se mig runt lite.

Nu måste jag åka hemmifrån och hjälpa mina föräldrar så jag missar 2 dagars spelande

Av Vicious
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Devlaska
Spelet är inte för alla.
Jag klagar inte på folk som spelar CS fast jag tycker att det spelet är fult och tråkigt.

Haha underbart sagt.

Av Vicious

hur bytar man tekensnit i spelet ?

Av Vicious

Ingen som vet svaret på min pet fråga ?

Av Vicious

Kan man sälja sina Pets hos Martin i Guildin Village? Behöver svar snabbt, i så fall för hur mycket ? Har hötr att de skulle va 28 k men vet inte om det går eller stämer.

Av Vicious

Ska sattsa på den guldiga korta saken. Den har 31 i attack. Kan nog skrapa ihop till den och min armor innan jag når lvl 20
(hoppas jag)

Av Vicious

Siktar på Warrior och sedan Gladiator. Så de blir nog Vapen. Men jag vill se cool ut =P

Edit: Får se hur de blir med pengar när jag kommer dit. Min Gladius är alltid värd 45 K MINST, och min armor 25. Så där har jag ytterligar 65. Så de fixar sej nog med båda =D

Av Vicious

jag är snart level 17. Ska börja döda Undini och Salamandrar i Elven Ruins snart. De kommer droppa Ice eler Fire något som jag får 60 adena/styck för. De e en quest. Man jag misstänker att det kommer att vara propat därnere.

Samtidigt så sparar jag till min Ring Breastplate, och Iron Plate Gaiters. De kommer gå på ca 130 k om jag köper de i affären, och de e D grade equip. Så jag kan ändå inte köpa de förren Jag är level 20+ och då kommer jag förmodligen ha lite pengar. Har 60 k nu.

Men vet fortfarande inte om jag ska abörja med att köpa ett starkare vapen eller starkare armor?

Av Vicious

Var hittar man dem? Står på Warcry att de finns på Talking Island. Men jag har aldrig sett dem springa runt ? Finns inte listade in Elven Ruins heller ? Kanske de enbart finns i Elven Dungeon.. ???

EDIT: Kan va ballt ibland när servern startar om och bara ett fåtal är inne. Så snakar man med dem =P

Av Vicious

Går så jävla segt att levla ibland. Har ni några tips när man blir lv. 17 < ?? visserliggen är det inte så mycket men käns som om man får lika mycket exp. nu som man fick när man var lvl 13... de håller sig på 400.. lite jobbigt =P.

EDIT: Uibi jag har inte upplevt att servern går ner så mycket? Men sen så spelar jag inte heller så mycket... Bara lvl 16

Av Vicious

I början så känns spelet lite jobbigt. Men sen när man kommer vidare och är stark nog att riktigt utforska så är det så jävla coolt. Så jävla trevlig känsla när man är starkare än andra =P. Ska bara levla lite till och sen ska jag in i "Elven Dungeon" och slaya Bossen där. Det är ett måste innan jag lämnar Human Island. (Köpte en pet för en time sen för 20 K, YAY!)

Av Vicious

En sak som kommer i Chronicle ---> SIEGE CANNON!! BOM BABY!!
De e Warsmith som har den.

Av Vicious

Dunderar också på att göra Pet quest, men vet inte om det går snabbare att bara köpa den. Man måste springa över hela jävla kartan. Eller det var iaf vad min lillebror sa ???