Inlägg

Inlägg som Totopez har skrivit i forumet
Av Totopez

Finns datorn kvar? Jag är intresserad av köp i så fall.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Totopez

De som bokade och fick till release hade fyra dagar på sig att hämta ut. De som inte hämtades fick idag vidare i kön. Hämtas inte dessa, och så vidare.

Värt att tänka på är att Webhallen sagt att man inte skickar konsoler mellan butikerna, så om nån affär betar av sin kö släpps de sedan till försäljning. Sickla hade idag på eftermiddagen ca 15 maskiner som inte var uthämtade (som jag såg fysiskt, kan finas fler på lager).

Av Totopez

Många bokade maskiner hämtades aldrig ut, och kommer att gå till nästa på turlistan. Jag fick ingen på release, men fick mail idag att jag kunde hämta på Webhallen i Sickla. Där hade man ca 15 maskiner som inte hade hämtats ut inom fyra dagar. Så jag tror att det kommer att röra på sig.

Av Totopez
Skrivet av Webhallen:

Hej det finns ingen vip kö på ps4.
Däremot nu när konsolerna skickats ut till butikerna, och någon avbokar, så tilldelas nästa person i kö i just den butiken en konsol. (Att skicka fram och tillbaka mellan butikerna hade blivit ett omöjligt trassel)

Skickades från m.sweclockers.com

Personalen i butik (Sickla) påstår att VIP-kunder (white och högre) har förtur, och kan boka när som helst och gå före kön. Det är därför ni inte har kunnat säga något sista bokningsdatum för att få en konsol på release, och inte heller ge någon framtidsprognos, eftersom detta ändras om en VIP vill köpa en eller flera konsoler.

Nu säger du att så inte är fallet (vem ska man lita på?), så då borde det gå att få fram en deadline för när man skulle ha bokat senast. Eller?