Inlägg

Inlägg som hundforarn har skrivit i forumet
Av hundforarn

Sök på Dreambox på google ,P dem är saftigt fina

Av hundforarn

Haha.. samma gammla vanliga lösning. Jag har provat samma sak ett antal gånger vid vissa problem och det verkar hjälpa!

Av hundforarn
Av hundforarn

Skulle vara grymt om du gjorde en matchande "väsk dator" med innehållande TFT skärm och tangentbord. Det skulle vara kungligt med en sådan setup. Det skönaste är ju att du slipper värmeproblemet i väskan men å andra sidan måste du ha en lösning så att ingen luft kommer in i systemet när du kopplar in och ut slangarna.

Av hundforarn

Det går att byta gasen till R404a gas, det är lite knepigt, bästa är att läsa på www.vapochill.com och andra forum om hur du gör. Det krävs en rejäl kyltekniker för jobbet iaf. Kostar en del om du är företag men du kan säkert göra en schysst deal med dem. Man kan även byta ut torrfiltret och oljan osv. för att öka livslängden kanske. Annars om den börjar bli lite gammal kan du fylla på med samma gas som sitter i nu och kanske få den att må bättre igen.

Av hundforarn

Gammal tråd men det vore kul att bidra endå. Min Jedi Knights 2 skiva imploderade eller exploderade en gång för länge sedan. Höll på att skita ner mig när det hände. Ringde Dell och de skyllde givetvis på CD-skivan och sa att jag borde kräva ersättning från Lucas Arts.. Yeah right att det kommer hända.. jag köpte ny cd och ladda ner spelet o brände ,P

Av hundforarn

Vad kommer detta ATT kosta kanske du undrar... Ja hur vore det inte om du tog och ringde komplett och frågade eller läser på deras hemsida om vilka fraktsätt de har och vad de tar betalt ?

Av hundforarn

Fetaste.. hmm jo det kan vi ju inte se än... Var är delarna, blir det kompressorkylt eller vatten? mer Info plz? ;P

Av hundforarn

Fan det var ruskigt billigt. Chassit är ju inte precis billigt det heller.
Det är ju tom. Garanti kvar på grejorna, shit varför säljer du så förbaskat billigt , har du baxat grejorna eller? ;P hähä

Av hundforarn

Man håller det i rörelse antar jag eller blandar ut det med sprit eller något... Men allvarligt... få se lite bilder på bygget Nuclear? Eller varför inte berätta lite om vilken härlig skola du går i?

Av hundforarn

Offtopic:

YOODA ;D 24" Wide, jag har sett den skärmen.. den är fanimej ENORM!

Ontopic:

Det är lite svårt att hitta beg. Kompressorkylningar. Men det finns. Jag ska sälja min snart. Kommer nog landa runt 3-4 tusen men då ingår en hel del prylar.

Av hundforarn

Går att köpa AS5 och fylla hela kalaset med. Det gjorde jag och det fungerar faktiskt förvånadsvärt bra!

Av hundforarn

kolla på www.kylning.com så hittar du nog vapochill mm.

Av hundforarn

Har hittat boven i mitt system, vappon låter inte mycket, det är nätagget som låter som en skogsmaskin. Kompressorn brummar bara lite skönt.. inte alls högt.

Av hundforarn

Hur många kommer att använda filservern samtidigt?

Av hundforarn

En klockren realtidsbackup på en vanlig hd bara så borde det inte vara något problem om strömmen går? Man torskar väl det du håller på med för stunden men det kan man väl klara. Bor man inte i skåne så ;P

Av hundforarn

En Dimension 8200 är ju inte speciellt lätt att klocka iom den Semi-passiva kylningen. Jag bytte Cpu i min, det var en större utmaning än att klocka kan jag säga med en gång.

Av hundforarn

S.Ö.K

Av hundforarn

Vad lustigt.. sidan är nedstängd?!?! www.blew.se

Av hundforarn

Även om det är en kompis kompis så sätt fan inte in några pengar innan du har fått grejorna. "ingen cola ingen deal" som det brukar heta.