Inlägg

Inlägg som hundforarn har skrivit i forumet
Av hundforarn

Jag har ett Msi 865p Neo kort , varit uppe i 3.6 Ghz med det kortet , du kan få det nästan gratis om du vill ?

Av hundforarn

I Sketchup 4.0 finns en funktion som heter follow me. Den är väldigt bra att rita rör med osv. Borde funka utmärkt. ;P

Av hundforarn

Fan va schysst mod, ser fram emot denna alltså... ;P

Av hundforarn

Låter som virus... ?

Av hundforarn

Har du installerat drivers från moboskivan?

Av hundforarn

Blanda twinmos med Samsung en gång, det var ingen höjdare. Körde då 2st 512 samsung och 2x512 Twinmos, funkade inget vidare, mecka som fan med timings osv , lät den försöka välja själv men den ville inte. Det var typ vanliga standard 400mhz minnen.

Av hundforarn

Precis den säger ifrån,dvds blir felbrända och skivan blir svårläst.

Av hundforarn

Kanske fått en skitfläkt? Byt fläkten till något bättre. Enda sättet att få bukt med värmeproblem på en NW och absolut prescott är bättre kylning.

Av hundforarn

Bygg en Aluminiumlåda till en Xbox, om du inte har någon x-låda ,brukar vara billiga att få tag i beg. Eller så bygger du en HTPC låda liknande nya MiniMac'en komplett med ljuddämp osv osv.. bara du är seriös och är där så får du nog mvg.

Jag gjorde en kniv som ställdes ut på Vasamuséet när jag gick i högstadiet så knivar går att få riktigt fina, blanda många material till skaftet, brons, aluminium, koppar, renhorn, fina träslag osv. Sedan gör du en slida av läder. Blir säkert skitfint. Annars kan du alltid bygga något annat till datorn , extern vattenkylning etc.

Av hundforarn

Taget från SHG.BIZ Totalt off topic men jag garvade ändå när jag läste så jag måste dela med mig.

UltraLine består av de absoult kraftisgaste pc delarna, kombinerade i eleganta CM Stacker datorlådor. UltraLine bygger på AMD Athlon64, och har stora och kraftiga nVidia GeForce 6800 grafikkort - kort sagt, så är det en maskin som kommer att hålla länge.

Fifan va coolt det är med stora grafikkort ;P Vem har störst? Vem är bäst!

Av hundforarn

DirectX, Microsoft dot.net 1.0 skitet... kör Ace Mega codec dem är bra... öhh installerat alla moderkortsdrivrutiner och nyaste bios samt nyaste grafikkortsdrivrutiner och kolla tempsen och timings på minnet osv. Kolla så att mediaspelarn inte är f00kedup. LYcka TilL

Av hundforarn

Min Dell2005fpw har jag dragit ner ljuset som fan på.,

Av hundforarn

Läs kompressorkylnings FAQ.

Av hundforarn

Fan det verkar bli en rejäl monsterserver ,p Keep it up , få se bilder sedan.

Av hundforarn

Jag vet inte vad det kostar men mycom.se hade ett silverstone , ett riktigt snyggt atxchassi i svart eller silver. Tror det var denna. Sök på forumet också!!!!!!

http://www.mycom.se/produkt/silverstone_sst_lc04b_htpc_240w_2...

Av hundforarn

Visst finns det en vettig sensmoral i texten som jag också kan känna igen mig i många gånger. Folk tror att internet är en frizon där man kan göra och säga i princip vad man vill utan att få skit för det, det är produkten av den anonymitet vi har på webben. Detta håller dock på att förändras ty vi ser anorlunda på surfandet och datoranvändadet, det har blivit mer personligt och vi kan se folk på webcam osv. Vad jag inte förstår är vad denna krönika har med sweclockers eller hårdvara att göra överhuvudtaget men det känns lite som vår självutnämda filosof inte riktigt förstår "datanördsvärlden" och vårt naturliga synsätt på internet och datorer och måste på något sätt kompensera sin brist på insyn i detta med textboksfilosofi och krönikor om datanördar och IRL-syndrom. I själva verket tycker jag krönikörinnan borde ställa ner rödvinsglaset, fimpa jointen och lyfta näsan ur böckerna ett slag och ta med burken till Dreamhack eller något annat evenemang och uppleva det med allt vad det innebär IRL ;P

ONE LOVE !

Av hundforarn

Jag är värdelös på högtalarbyggen..."om ni endå kunde se dem jag byggde i gymnasiet" ;P MEn det vore soft om du kunde sätta i 2 basar istället för 1 , fast du inverterar den ena, så när den ena slå drar sig den andre tillbaka osv. Detta kanske inte är och tänka på med tanke på lådvolym/element, men det vore coolt; P

Av hundforarn

Du behöver en proj som klarar höga upplösningar, dvi är nice att ha, Helst skall du ha komponent hela vägen från datorn till projen DLP proj äger, det kör jag med. En gammal Infocus 4800. Vet någon var man köper den bästa vga kabeln någonstans?

Av hundforarn

YEEAH NFORCE4 Thats what im talking about ;P Shuttle kommer vara grym då säkert ;P

Av hundforarn

Det är klart att om man kör sådan kraftig kompressorkylning så måste komponenterna klara av att klockas så kylningen får jobba ordentligt. Precis som i världsrekordsinnehavarens , cpu orkade inte , kanske pga för lite volt , kondens, bara orkade inte.. vem vet egentligen. Undrar vem som slår hans världsrekord?