Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Fis-Emma har skrivit i forumet
Av Fis-Emma

AOC AGON AG271UG / 27" / IPS / 4K / 4ms / G-Sync

1 år gammal. Inga defekter eller något att klaga på. Den är i som nyskick. Sparsamt använd. Vacker att spela på i 4k och se film eller framförallt hålla på med multimedia på. Kvitto och garanti finns från webhallen. Fotstöd finns. Kan ordna bilder vid intresse då den är nedpackad för tillfället.

Specifikationer: https://www.proshop.se/Bildskaerm/AOC-27-Bildskaerm-AGON-AG27...

Läs hela annonsen här

Av Fis-Emma

AKRACING ProX Gamingstol Svart/Vit

AKRACING ProX klarar upp till 150 kg. Bra skick, några små märken i stolsryggen men nytt oanvänt ryggstöd medföljer. Ej använd mycket och säljes pga platsbrist. Inköpt från komplett Viss prutmån vid snabb affär https://www.komplett.se/product/858714/gaming/gamingmobler/ga...

Läs hela annonsen här

Av Fis-Emma

Hur fan skickar man en stol?

Jag har haft massa stolar även en beg. "ergonomisk" Kinnarps som också gick sönder. Senast igår satt jag helt still sönder en Íkea Martin och sambon - Nu jävlar får du inte bli fetare dags och banta. Det är inte jag som springer till hemmakväll och handlar kilovis med godis. Jag rör inte så mycket sitter mest som sagt. Skrivande stund 125.5 och jo jag har faktiskt varit fetare för jag vägt 134 så jag har varit 1337 på 193. Detta är den första som inte ger mig ryggvärk av längre sittande vilket jag alltid får sittandes för länge på allt annat. Så denna har blivit mig kär. Jag är så pass nöjd med stolen och ser själv helst att jag för ett nytt allt under sitsen och neråt då det kan vara ett helvete att få isär delarna. Stolen är inte gjord för att skruvas isär och ihop igen även om det går. Sen har jag dessutom ingen möjlighet att få den härifrån på annat sätt än att rulla ut den. Jag tänker inte stå för några kostnader och deras fraktalternativ kommer inte att försäkra stolen när den skickas som den är och jag kommer självklart dokumentera skicket på stolen innan så de inte kan anklaga mig för eventuella skador. Så stolen får fraktas hel och hur gör man det så hur fanders ska jag göra? Jag lider av brist på kreativitet av för mycket sittande.

Skrivet av Rasmus117:

Du kan inte bara få nytt underrede på din stol då?

Komplett erbjöd att byta den då det troligtvis var billigare för dem än att ta in stolen för reparation.
Men det är klart det går att få det. Komplett är aldrig omöjliga de tar hand om sina kunder.

Skrivet av lowngcawt:

det finns väl nya gaspatroner att få?
Skulle inte acceptera en budgetstol som utbyte för min KING...

Budgetstol? Menar du att AKracing Prox är av sämre kvalite än DXracer King?

http://i.imgur.com/1fFXpXym.jpg

Av Fis-Emma

Nej när jag försökte lägga upp bilder så blev det otydligt i trådstarten

DXracer

http://www.dxracer.com/uploads/item/44e77a3c-3333-4aa7-b249-991f...

AKracing

http://akracingeurope.eu/wp-content/uploads/2015/09/seatmech.jpg

Av Fis-Emma

Byta DXRacer KING mot AKRACING ProX. Hur returnerar man en stol?

Hej nu är det så dessvärre att min DXRacer KING
har tappat trycket i gasfjädern och glappig (Har hållt skruvarna ständigt spända och en gång tagit bort sitsen) annars är den som ny och komplett har inte dessa längre utan erbjuder mig att byta ut den till en AKRACING ProX

Men jag är tveksam till att byta då jag är nöjd med denna stol och trots att mitt feta jag på 120++ pannor spenderat över 2000h i den så är den som ny. Så ett helt nytt underede hade jag vart nöjd med. Ser jag till akracing så ser dess underede riktigt budget ut och mindre hållbart ut än dxracers. Detta är ett återkommande problem med alla stolar för mig då jag är så fet och använder stolen mycket. Jag har bara provat min modell och aldrig någon annan sk. gamingstol. Så kan ni med mer erfarenhet ge mig mer input på dessa stolar emellan?

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Fis-Emma

Kodare/programmerare/studenter/kunnande eller intresserade sökes för projekt

Jag kan absolut ingenting om kodning och programmering. Jag skulle vilja skapa simpla mulitplayerspel med möjlighet att skapa ett community som är delat över plattformarna ( i min mening) som kan fungera över de flesta plattformar som t.ex Windows, IOS, och Android. (Egentligen precis som SPIGO.SE ) men de vägrar ta sig i kragen att utveckla sig det har inte hänt någhot på flera år och användrana är skogstokiga då många spenderar tusentalskronor om året i medlemskap.

Då jag bor i Karlshamn har jag även tänkt försöka få BTH att nappa på idén för jag vill verkligen att denna tjänst ska komma. Ni får gärna stjäla hela min idé aka spigos och göra det själva men då jag har erfarenhet av den här communityn så tror jag att jag kan bidra i arbetet då jag vet lite vad användarna vill ha.

Finns redan en liknande tjänst tipsa mej gärna om den. Helst svensk men alla språk är välkomna!

Edit: Flytta gärna tråden till SpelClockers eller om den hör bättre hemma någon annanstans

Av Fis-Emma
Skrivet av Tricitum:

Tjenare,

Tänkte kolla om nu kan hjälpa mig.
Min halv lillebrors Gigabyte grafikkort låser sig och ger han bluescreen så antar att hela kortet har lagt av.
Men när jag går in på Gigabytes hemsida för RMA/Service så står det att jag ska kontakta där han köpte det.
Vilket jag eller han inte vet, för var hans farmor och farfar som köpte det och hans farmor har tappat bort kvittot och hans farfar har dött, så kan inte fråga honom.
Och hans farmor minns ej vart dom har köpt det, finns det någon chans att få någon hjälp med det? Eller är det bara att kasta det och se glad ut och köpa ett nytt?

Edit: Kanske ska skriva vad det är för kort också. Är ett Nvidia GTX 780 rev 2.0 ( GV-N780OC-3GD rev. 2.0 )

Har du eller eller någon annan du vet som upplevt problem med Asus Maximus VI Formula Z87?
Asus verkar ha en helt annan feedback när det gäller att komma med lösningar av div. olika fel då de står upp och tror på sina produkter.
Dett är ju inte första historian man läser om gigabyte där de hellre fortsätter till nästa och eller andra produkter istället för att försöka hitta en lösning till produkter de trott varit redo för marknaden.

Av Fis-Emma
Skrivet av Gigabyte_Josefin:

Hej hej

Ah, såklart! Vi har tyvärr ingen fix för det på rak arm och kan inte anse det vara ett vanligt fel. Har själv råkat ut för samma sak för längesen, men det är enda gången jag stött på ett sånt kort tidigare. Det var inget GIGABYTE-kort och jag kommer dessvärre inte ihåg hur jag fixade problemet då det var nånstans runt 5-8 år sen. =(
Jag bad Fis-Emma antingen kontakta Komplett för att se om de kan hjälpa henne, eftersom det är där hon köpt datorn. Alternativt skicka in bara moderkortet till oss så vi får kolla på det.

MVH Josefin

Nja då felet bara uppstår sällan skiter jag i att för att slippa riskera bli skyldig en felsökning om de inte kan hitta felet. dessutom blir jag utan dator i i vad som känns kan komma bli alltför länge. Lärt mig min läxa nu då mina senaste två kort av gigabyte. Båda hade defekter. Jag har återigen sökt och provat "lösningar" men det finns ingen folk tror de lyckats men det är bara tillfälligt. Något måste gigabyte gjort fel. Vad jag läser mig till gick de ganska tidigt med att de inte kommer arbeta på en lösning utan istället byta ut korten och gå vidare till en annorlunda arkitektur(?) i nästa generation. Någon antar ett fel med hörlursförstärkningen. Men att inte mer aktivt finna en lösning. Finns det ens 1 enda kort av min version som inte har drabbasts av samma problem. Felet är som även av annan nämnd i denna tråd vanlig. Så försök inte dölja eran dåliga support med att det endast är ett fåtal kort.
Gigabyte UD3 som gav upp av(efter 2½ månad och påstodd resa till er får jag tillbaka 70% av datorbutiken.com).
Visst sjyst att ni båda erbjuder ett utbyte men åtminstonde komplett säger att de måste konstatera felet innan de kan göra något. hittar de inget fel kan jag komma att bli ersättningsskyldig. Lär kunna bli svindyrt med deras timpeng och postens frakter.
Hur skulle eran hantering gå till om jag bara skickar in kortet till er? Jag har åtskilliga gånger varit i kontakt med komplett om detta och skapat RMA så det är inget jag kommit på nu utan dett har jag varit i kontakt med men då man inte vill bli sittandes varken utan dator och utan att få veta vad man ska få innan (kompletts chatt sa att det inte var några problem att välja kort men vi verkade inte överrens om vad som är likvärdigt och inte). Hände någon dag innan jag skrev mitt första till dig. innan dess har det inte hänt på iaf hela säsong 5 (15 jan) så det blev minst 600h nerlagda mellan att det skedde.

Av Fis-Emma
Skrivet av grizzly666:

Då det inte verkar vara ett så jätte ovanligt problem så vore det ju önksvärt att ni skrev hur man fixar det heller om det helt enkelt inte finns nån fix och det är moderkortsbyte som gäller.

Tack Josefin visst hjälper komplett mig med mina bekymmer. De byter ut det till ett ASUS istället!

Av Fis-Emma

Jag har ett g1.sniper z87 (byggd och köpt av komplett jan 2014) just nu bios v. f4 (har haft samma problem med alla bios v.) och jag har haft problem med ljudet sen dag 1. Ibland är det som att något slår över. ibland flera gånger om dagen. ibland 1 gång i månaden. Men det känns som att det händer oftare när jag har något som går vi kommunikationsljud teamspeak eller skype tänker jag på då. Jag har provat olika försök till lösningar på problemet som jag stött på över tidens gång och jag har flera gånger formaterat om datorn sen jag köpte den och även uppgraderat från win 8.1 till 10 men hur jag ens gör så återkommer detta problem.

Ljudet blir som i detta klippet. omstart löser det alltid. https://www.youtube.com/watch?v=8HzYgToqVCE (ej mitt klipp).

Av Fis-Emma
Skrivet av kronwalled:

Så kan det vara, men att kalla teknikmagasinet's pris för en bluff medan du använder Multitronic's (vem beställer därifrån?/omdömen...) ~3,5k där produkten inte ens finns känns inte helt rätt. Snittpriset verkar ha legat runt 1200-1500kr de senaste åren, samt RGB varianten vad nu skillnaderna är ligger runt 1600kr, så bra pris iaf.

Jag har ingen koll på butiker jag köper från väldigt få butiker själv. Sen kan du själv se att de legat över 3k ett tag i Christleys inlägg. Då Teknikmagasinet har fysiska butiker så besökte jag dem och då fick jag det förklarat att på internet har de sålt ut fyndvaror (skadade, demo ex etc) och butikerna själva har sålt demoex för samma pris och att de två butikerna som hade ett helt nya kvar sålde dessa för 1399. Så jag tycker det är felaktig marknadsföring vilket jag ofta använder ordet bluff istället för. Jag önskade mig och fick dessutom presentkort hos teknikmagasinet just för att handla ett NYTT k95 då de såldes för bara 999.

Tycker du fortfarande jag har fel?

Edit: gjort en kortare undersökning och multronics omdömen är ju desto bättre än vad flertalet tips om och av prisjämförelser av olika butiker i fyndtråden.

Av Fis-Emma
Skrivet av Christley:

är bara en 50kr rea jämfört med teknikmagasinet och har legat på 999kr under hela mars:
http://i.imgur.com/zy1lnFk.png

Jag har varit på två olika teknikmagasinet där de båda sagt att det priset gäller bara online och där har de varit slut sen åtm. 15 mars och även i de butiker som har demoex.

Av Fis-Emma

Kom inte och säg att man inte kan påverka komplett. Jag har tjatat öronen av mig i 2 veckor för en prsisänkning/rea på Corsair k95 till 999. Tror ni inte de jävlarna överraskar mig och er alla andra med att sälja ut dem endast för 949. Nu när jag bokat mina kan ni andra gärna få köpa resten

https://www.komplett.se/product/877051/datorutrustning/mustan...

Av Fis-Emma

Corsair Gaming K95 Tangentbord (Bästa bordet enl mig) 949:- hos komplett https://www.komplett.se/product/877051/datorutrustning/mustan...

Näst bästa pris på prisjakt 3489:- (teknikmagasinets pris är bara bluff, har synat och rapporterat den)

Passa på nu innan de tar slut och ni står där och kan bara välja strafe innan k70 och k95 kommer ut igen (man överger bara sjunkande skepp)

Av Fis-Emma
Skrivet av Khers:

Du behöver bara löda loss brytaren under space, öppna den, byta fjäder och löda tillbaka den. Inga konstigheter egentligen (förutom att du bryter garantin och om jag inte missminner mig sitter en skruv under Corsairloggan, så den måste bort), men känner du dig inte bekväm med att göra det kan du säkert hitta någon vänlig själ på forumet som kan hjälpa dig.

Bor du i, eller kan ta dig till, Gbg kan jag lösa det åt dig.

t.o.m jag lyckades byta löda o byta en switch. 119 kr för en lödsats och 29 kr för en avlödnignsfläta från billtema var det enda jag behövde köpta till.

Av Fis-Emma

Corsair K70 / K95 finns inget bättre.

Allierar vi oss så kommer komplett sänka sitt pris sitt k95 till 999. De har flera hundra som ligger och kostar på lager. Teknikmagasinet sålde slut hela sitt lager på 83 bord på mindre än 5 dagar när de sänkte det till 999

Är du som jag och pillar snorkråkor och röker dödsknark framför datorn så finns det inget annat tangenbort som är lättare att rengöra.

Av Fis-Emma
Skrivet av Dhanjel:

Vilka uslingar! Trodde det var skrivet i grundlagen att företag ska ha rea vid alla högtider, med stor rabatt på
just de produkter som varje enskild konsument ska köpa.

Bamse hade definitivt tagit en stor slurk honung och gett dom ett rejält nyp.

OBS! Kan innehålla spår av ironi.

Absolut inga uslingar deras detektiver fixade extra rea efter de uppmärksammat mitt inlägg! Sug på den.
Hade jag inte klagat hade ingen av oss fått möjligheten att köpa fina prylar till bättre priser från den bästa shoppen

Sen att jag dessutom vann en logitech g900 av dem igår gör mig inte mindre lycklig på dem

Av Fis-Emma

Jag vill tipsa om att komplett inte kommer ha någon speciell påskrea. Ritkigt kasst.

EDIT: Komplett är några jävlar på att hålla koll. Det kommer komma lördagsgodis istället

Av Fis-Emma
Skrivet av Alligatorn:

CDON
Det är ett tag sedan vi såg dig! Vi vill gärna hälsa dig välkommen tillbaka med en rabattkod värd 100 kr. Ange din kod när du loggat in till kassan, så dras 100 kr automatiskt av från din order när du handlar för minst 500 kr.

Kod: McAqi9m25

Koden gäller t o m 2015-09-27 och endast vid ett köptillfälle. Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden och ej går att registreras i efterhand. Gäller endast vid köp över 500 kr.

Redan tagen :'(

Av Fis-Emma

min bror har en han är nöjd