Inlägg

Inlägg som Jockemaan har skrivit i forumet
Av Jockemaan

Skickade dig ett PM @minisulan

Av Jockemaan

3500

Av Jockemaan

3000kr, kan hamta redan i helgen då jag bor i närheten.

Av Jockemaan
Skrivet av Flygman:

Skitobekväma om man ej har platta öron. HD6x0 är då mycket bekvämare.

Jag har personligen enorma och utåtstickande öron som lätt blir klämda i små-normal stora lurar. Jag kan inte ens ha på mig ett par Momentum utan att mina öron nuddar alla hörselkåpans väggar och jag vill ta av mig dom så snabbt som möjligt. HD599 är stora nog och funkar för mina öron, har inte testat HD6x0 så jag inte säga att HD599 är bekvämare heller.

Av Jockemaan
Skrivet av Bebbzor:

Du skriver Bose QC 35 men länkar HD 599?

Jag har ett par Bose QC 35 och använder endast till musik/podcast/samtal via mobilen. Skulle aldrig använda dessa för gaming.
Selling point med dem är ju brusreduceringen vilket gör att dem är bra i bullriga miljöer.

Läs första meningen igen så blir det klarare att jag syftar på min länk, inser att det inte är super tydligt.
Jag förseslår inte heller att du använder QC 35orna till gaming utan ville bara påpeka hur sköna HD 599 är. Precis som med Bose lurarna kan man sitta oändliga timmar med dom på utan att märka att dom är där. HD 599 är lite luftigare och känns kanske inte lika varma som QC35.

Nu kanske vi har olika preferenser men viktigast för mig i ett par gaming lurar är att dom är bekväma och har bra ljud, funktionalitet som surround, mic, basprofiler och LED lampor kommer inte ens med på listan då mic är bäst köpt separat, ljudprofiler kan göras i kraftfull mjukvara (ofta tom gratis) om så behövs,
surround vill jag inte lägga mig i då de flesta verkar vara bullshit (virituel 7.1 tex) för att få sälja eller helt enkelt omärkbart pga för korta avstånd mellan ljudkällor osv. Lampor behövs inte ens förklaras.

PS. Ville egentligen bara lägga en kommentar för att få svara på en annons då Sweclockers ändrat reglerna. Så ta min kommentar med en nypa salt, har inte läst igenom andras svar eller tänk för noga på min egen kommentar. Så forsätt scrolla igenom kommentarerna om du vill ha genmomtänkta svar

//Joakim

Av Jockemaan

Måste nog vara dom skönaste lurarna i världen efter BOSE QC 35
https://sv-se.sennheiser.com/hoerlurar-high-end-stereo-hd-599
Open back för grym ljuddimension. DU kan ha dom här under långa sessioner utan att känna att du har på dig dom, och dom är lätta på öronen även om du har stora öron som jag.

Av Jockemaan

Personligen föredrar jag IPS då det är lätt på ögonen

Av Jockemaan

Jag är intresserad av att köpa hela datorn för 1600kr, bor i Stockholm. Vad är dimensionerna på chassit?
EDIT: nvm jag följde bara länken till webbhallen, glöm dimensionsfrågan. Kan hämta datorn idag onsdag efter 19 eller imorrn torsdag runt 18 om du fortfarande vill sälja.