Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz

FAr cry är ett stort jävl.. fail sen 1an!

Av Thewiruz
Skrivet av PhenPhantom:

Haters gonna hate.

När orden tar slut...... Det vanligaste och mest använda Apple uttrycket! Lika revolutionerande som telefonen

Av Thewiruz

Vad händer om ni byter till en äldre drivrutin? Kört Drivesweep mellan drivrutins byten i (felsäkert läge:Vet ej om det behövs)? Är det fabriks överklockade kort ni har?

Skulle i alla fall se om ett eller 2 byten till äldre drivrutiner löser problemet. Hur mycket ström får GPU, minnen?
Bra nätagg har ni förstås också! ? Borde iof dö om strömmen inte räcker till men konstigare saker har man varit med om .

Av Thewiruz
Skrivet av leifstorck:

ÅH! P,P,PANORAMA!

Precis Verkligen nytt! Det är så man skrattar på sig.Har dom köpt upp någon nu igen?

Av Thewiruz
Skrivet av murklor:

Hrm?

Är det nånting som Apple faktiskt gjort bra jämfört med konkurrenterna, så är det att roflstompa alla med hårdvaran. Prestanda mässigt så finns fortfarande inget som slår deras nu gamla A6:a - Varken Tegra 3, S4 eller Exynos quad är ens i närheten. Ända sedan 3GS så verkar alla andra tillverkare inte hängt med, alla bara ligger efter hela tiden.

Vilket är tråkigt, eftersom vi vet att dom har resurserna (tex Samsung). Men dom väljer att gimpa sina telefoner och platter istället. Varenda gång nånting släpps är det två steg framåt, ett steg bakåt. Ta tex nya Galaxy Note 10". Dom utrustade den med Exynos quadden... Och istället gav den en skit skärm som inte kan matcha konkurrenterna. Eller Galaxy 3... Oooh shiny new toy! Men sen kunde dom inte ge den samma RGB skärm som S2 utan valde pentile? Varför? Oh ingen anledning alls. Vi vet att dom kan göra RGB skärmar i hög upplösning - Galaxy 7.7 kör det. Vilken dom valde att ge 1.5 år gamla Exynos dual istället för quadden.

Apple telefoner och platter - hur mycket man än tycker illa om dom - är iaf konsekventa i deras hårdvaru uppgraderingar.

LOL!!! vet inte om jag kan sova nu! Finns många här som tycker om Äpplen som ligger på marken!

Av Thewiruz
Skrivet av Afrasbaba:

Äntligen! Ska bli riktigt skönt att göra sig av med sin övergångsmobil med android och köpa sig en riktig lur.

Hade hoppats på en helt ny design och NFC - menmen, man kan ju inte få allt här i världen.

Finns en diagnos när man tycker om repetition i all evighet! Apple lider bla av den! Annars är det väl brist på Designpatent dom köpt upp.Kanske borde leta lite mer!

IOS är bara så jäkla tråkigt! en dag sen är man fruktansvärt trött på att känna sig inlåst,Ja en dag sen kan man alla 10 funktioner i sömnen, Allt dom kommer med i nya IOS är kopior av appar som funnits i evighet! Jag körde Jailbreak sen dag ett för att ens kalla Iphone 4 en smartphone!

Av Thewiruz

Glad att jag avslutade allt som har med Apple att göra.Inget man missar helt klart! Iphone 5, If you seen it once you seen them all! Ser förhelv... ut som en 4a, Måste ingå i sekten för att gå på detta om och om igen ! Nu blir det en Samsung för min del!

Av Thewiruz
Skrivet av segen:

Hahaha, bra skrivet det där.
Vill tillägga att man kan även ladda in en launcher som har IOS tema, för att göra övergången lättare för dom som försöker sluta med IOS

Jag har inga problem med att sluta min bekantskap med IOS som är totalt efterblivet.Eller snarare Apple tror att användarna är!
Jag har haft en 3G upp till 4an nu och är Så sjukt trött på IOS samt mobilen! överreklamerat som allt Apple producerar! Nu är jag inte med i Apple sekten så jag insåg ganska tidigt att jag skulle tröttna på 4an!

Visst den har fungerat men det gör väl domflesta telefonerna om jag inte har fel? och angående kvalitet som någon nämnde så, nja både första och andra fick jag utbytta! Så det vet jag inte om man kan förknippa med Apple!Och sen undrar jag vad 5an skulle tillföra? Ser ut likadan som 4an,lite längre skärm ehhh men thats it! Nu är det dax att antagligen hitta en bättre mobil och jag tror S3an utklassar iphone om det stämmer det jag läst på nätet!

Kört jailbreak hela tiden men Apple gör precis allt för att tvinga tillbaks användare till det låsta helvetet som Apple egentligen är! Itunes ska vi inte prata om då det borde klassas som bloatware! Jag har som sagt haft ett par Iphones nu och det programmet om man nu kan kalla det program?, är det jävligaste på ren Svenska jag använt på en PC! Det är ett speciellt folk som tycker om Itunes och jag hör inte dit! PC är öppet och så ska det vara,Hoppas Android är likaså!

Av Thewiruz

Låter bra! Bara jag slipper Itunes så fort man ska föra över något så är jag själaglad!
Bloatware!

Tack allihop!

Av Thewiruz

Är sugen på en Samsung Galaxy SIII men...

Hej
Efter att jag haft min Iphone 4 ett tag nu och är fruktansvärt less på allt som har med Apple att göra! Den största lättnaden skulle vara att slippa Itunes som är det mest efterblivna program någon skapat! *Min åsikt!*

Jag har aldrig testat en Android mobil förut och det känns som att det inte kan vara värre än IOS ? Hur pass användarvänligt är det?
Det jag undrar mest är om man kommer åt alla filer på mobilen? typ kontakter,lägga in egna videos/Musik utan något efterblivet 3e partsprogram?

Sen är det just en S3a jag vill ha.Synpunkter på detta? Ta foton ska jag göra! Men jag hoppas den är bättre än Iphone,s kamera! Batteritiden skulle kunna vara bättre har jag läst ,Sen är jag osäker på hur bra multitouch fungerar? Det är förmodligen det enda jag är nöjd med på min Iphone 4!

Av Thewiruz
Skrivet av qwerty1337:

Läste på internet förut kankse inte är sant men i alla fall, så om du laddar ner något olagligt så, UNDER den tiden du laddar ner den kan dem ju spara loggar, men de är ju oftast ute efter uppladdaren/uppladdarna och seeders som sitter och laddar upp till andra användare!

Aldrig att dom kan logga att du tar 100% av en enda person.Isåfall ska det vara antipiratbyrån typ som laddar upp filen och du är den enda som laddar ner den

Av Thewiruz

Jaha då blir det en Samsung galaxy S3 istället.Ser ingen större skillnad från min Iphone 4! Ja snacka om att sälja brödet om och om igen!
Har dom slut på ideer hos Apple? 3 generationer med samma design,sen hade man hoppats på bra mycket större skärm!Och tillåmed det är en besvikelse!

Om man nu tröttnat på sin iphone 4 , kommer 5an att kännas som en ny telefon? ehh nja

Av Thewiruz
Skrivet av LinusNeuman:

Nja, men lugna er nu! Väldigt många köper spel, väldigt många fixar spel olagligt. StarCraft II sägs ha varit köpt 3 miljoner ex (kan ha fel, är sjukt senil.. xD) och blivit nerladdat illegalt 3 miljoner gånger. Så just det spelet låg la på 50%. Sen Ubisofts spel vettefan va den siffran ligger på?

Jo men de 3 miljonerna som laddat ner spelet skulle förmodligen aldrig köpa det ialla fall! Är det ett bra spel så köper man det utan tvekan! och 3 miljoner sålda ex är inte fy skam.Dock vill mycket ha mer! Säg 3 miljoner x 200~ 600 miljoner lågt räknat.Det finns företag som går sämre! Sen verkar Spelbranschen ha en utvecklingskostnad som inte stämmer med verkligheten riktigt

Av Thewiruz
Skrivet av ashashiva:

Köper "ALLA" mina spel original och skulle inte kunna tänka mig att pirata några heller men detta gör mig sur som attan. Det är ju bland annat jag som betalande konsument som får ta skiten för detta.

Jag spelar bara online då jag tycker singelplayer suger något ofattbart! Så jag känner mig inte träffad.Det han antagligen menar är att 93-95% inte köper deras skitspel vilket brukar sluta med anklagelser istället!

Av Thewiruz

Vilket jävla skitsnack! Rök vidare jäv** tomte! Skulle inte ens bemöda mig med att piratkopiera ett spel som UBIsoft vart inblandat i!!
Men gör man skitspel så måste man skylla på något!

Av Thewiruz

Hm ser ut a bli en jäkla skillnad från iphone 4*Ironisk* Design torka på Apple tydligen!

Av Thewiruz
Skrivet av Dumsnuten:

Alltid lika kul att köpa AMD;

Aha, behöver nya grafikkort; Kör nog på AMD (ger dem en chans till)..

Gtx 680; snabbare, nästan samma pris & stabila drivrutiner *Suck* mitt egna fel..

Gtx 670; Presterar lika bra, billigare & stabila drivrutiner *Jahapp, yippie för Amd, men men köpt är köpt..."

Gtx 660TI presterar nästan lika bra som CF 7970, billigare & stabila drivrutiner.

Ärligt talat, nu skitar jag i detta. Jag sitter fortfarande med halvkassa förbannade jävla CF 7970s som inte klarar av att ha en youtube flik uppe, VLC samt ett spel utan att insta-frysa hela datorn med ett sound loop, jag har väntat i ett halvår nu för att kunna bli av med en frysning som kommer mellan 30 sec efter uppstart till ca 15 timmar innan den fryser. Fortfarande förbannade grafik glitchar när jag scrollar i Google Chrome.

Sätter jag in mitt gamla 6990; Gtx 280; 5870 single; 5870CF då är det grönt ljus.

Kör jag in ett 7970 då är det rött.

TL;DR; Nästa kort jag köper blir Nvidia.

Ok ?? Så du menar att du kommer få mindre problem med Nvidia? tillåt mig skratta högt!! jag letar fortfarande stabila drivrutiner till mitt kort så jag slipper få felmeddelande att drivrutinen slutar fungera ! Och jag är inte ensam! Och det är inget fel på vare sig kortet eller burken.Vet flera med samma problem dessutom! Hade ett HD 5870 innan som gick som en dröm så jag säger tvärt om!

Av Thewiruz
Skrivet av AntonAn:

Är han hacker eller vadå? Har själv 1.8k spm o hackar inte... Bara man kör lite Close Quarters så.

357 timmar och lvl 145 ?

flitig jävel isf!
fast tror inte ett skit på det!

+ att kill/death statistiken stinker! Skulle i praktiken betyda att killen sitter i ett hörn och väntar vilket inte är fallet!

Av Thewiruz
Av Thewiruz

Ja som jag sa härom dagen, Digital distrubution suger! Nästa Steam då?