Inlägg

Inlägg som Mythzs har skrivit i forumet
Av Mythzs

Jag hade samma problem, vad som funka för mig var att jag började på kampsporter och spöa skiten ur folk. Prova det och bli av med lite ilska men använd inte våldet utanför ringen/buren om du inte är ute och någon odräglig idiot på krogen börjar bråka då har man enligt mig tillstånd att lappa till dom

Av Mythzs

Alpha/Beta-testare

Jag har en fråga och det är ifall någon har någon som helst aning om hur man blir en Alpha-testare eller Beta-testare. Oftast så brukar dom ju gå ut med beta tester så får man skriva sin Email så lottas det ju ut men hur funkar det om man skulle vilja bli en Alpha-testare bl.a?

Av Mythzs
Skrivet av rinosaur:

Det är olika för varje dator så finns ingen universellguideför volt etc

Därför jag hade tänkt o höja såpass lite för att skippa hålla på med volten ^^

Av Mythzs
Skrivet av pokelia:

nu är jag JÄVLIGT tråkig... men när jag lärde mig överklocka så ställde jag samma fråga i forumet och fick ett svar "läs"

http://www.sweclockers.com/forum/2-kylning-och-overklockning-...

tyvärr så finns det inga genvägar, streckläs den tråden. börja långsamt, försök hålla volten nere.

jag läste den tråden och lyckades klocka min dåvarande i7:a med goda resultat.

du var JÄVLIGT tråkig... Haha nämen tyvärr så kunde jag inte ta genvägar den här gången och ser ut som jag kommer få sitta och läsa. Hoppas jag lyckas få upp min i5:a till goda resultat inom sinom tid!

Av Mythzs
Skrivet av djiviak:

Först och främst, man kan överklocka olika komponenter (CPU, GPU samt RAM) Vilken av dessa har du tänk överklocka? Ett tips också, läs på ordentligt om överklockning

Står i texten mitt i5-4670K med andra ord min CPU! Jag försöker läsa på men än så länge har det inte gått så bra, men jag ska lära mig skiten förr eller senare då jag har väldigt många datorer i framtiden jag kommer bygga och förmodligen kommer vilja överklocka

Av Mythzs

Aldrig överklockat förut, förstår inget!

Tjenare som sagt så har jag aldrig överklockat förut och jag kollat runt på lite SweC se om jag hittar något jag förstår men det gör jag nu tyvärr inte, kanske tänka mig att alla kunniga sitter och facepalmar och tänker vilken idiot jag måste vara! Men det är inte det viktiga här utan jag undrar om det finns några program då jag kan överklocka lättare. Jag har i5-4670k och vill faktiskt inte överklocka det så mycket, det ligger på 3,4 GHz då det är orört om jag minns rätt så skulle faktiskt inte vilja dra upp det allt för mycket. Men eftersom jag inte vet så mycket så vet jag ju även inte hur mycket jag vill dra upp det men det lilla jag vet om saker och ting så skulle jag vara nöjd med allt över 3,6GHz /3,7GHz. Och om det inte finns några program där jag kan överklocka enklare så är det bara o slänga in ett "finns inga program tyvärr grabben" så får jag väl ta någon dag och försöka klura ut det hela.

Av Mythzs
Skrivet av AndersB:

Antagligen inget jobb/löneslaveri att spendera tid på..

Student på Folkhögskola!

Av Mythzs
Skrivet av Ganksta:

alltså bor man i sånt läge där man får 1.5 via adsl alternativt mobilt bredband, ja då är det ju bara att ta fram rakbladet......

Jodu livet suger i den här skethålan... Värsta är ju att dom har fiber ungefär 500-1500m ifrån det här huset.

Av Mythzs
Skrivet av morganF:

Hur har du tid att sitta vid datorn 12-14 timmar om dagen?

Studerar för tillfället på folkhögskola och är en ganska seriös lirare, var ju sjukt nära supreme ranken i CSGO och sen hade det bara varit global kvar. Största intresset är ju eSport så passar på och försöker satsa på att när man ändå bara studerar. Men som sagt mitt internet drar mig ifrån mina mål :/

Av Mythzs
Skrivet av NiftyNips:

Som det låter på dig så går det inte att uppgradera ert internet. Jag är lite intresserad för min kompis sitter i samma läge som dig. Har du ringt företaget och pratat med dem?

Farsan har ju ringt och pratat med dom påstår han och det går tydligen inte uppgradera vårat internet på grund utav vart vi bor, men jag menar ett villaområde i en by borde ju inte ha så djävulskt dåligt känns det som ju :/

Av Mythzs
Skrivet av NewCamps:

200ping på csgo? Klarar inte ens av när jag får 30ping.

Farsan och morsan åkte ju utomlands i 2veckor då rankade jag LEM och sjukt nära Supreme sen kom dom och farsan började ju glo på det där förbannade jävla Netflix igen så hamnade på DMG:n igen. Helt fast här på DMG pga 200 i ping.

Skrivet av jimmy_pimmy:

Jag sitter idag på telia 4g mobila nätt för jag har problem med min fasta lina.

På en vecka har jag gjort av med 20 gb data.
Då har jag använt netflix varje dag kanske 4 timmar om dagen och swefilmer 2 timmar varannan dag.
Sen spelar jag och skyper med brorn ungefär 2-3 timmar om dagen också.
Jag får en ping på ca 50-100 ms om min tjej inte kollar på netflix samtidigt. då blir det ca 100 ms värre.

Så för mig hade inte 100 gb räckt till en hel månad om jag ska ladda ner något tex om jag köper spel på steam o liknande.

Stabilitetsmässigt tycker jag 4g är helt okej och även hastighetsmässigt.
Får omkring 20mbit/s med telia där jag bor. med tre får jag 60/20 mbit/s vilket är riktigt bra men mobilen har bara 5 gb så de hjälper inte så mycket.

Riktigt tråkigt att det inte fanns mer GB och framförallt att det inte var billigare. Hade ju suttit perfekt med ett USB så där lite smidigt :/

Av Mythzs

Så mitt QPAD MK-85 ligger på 20ms? Isf känns det ju som att jag borde investera 2200kr för ett nytt tangentbord då jag är en extremt seriös CS lirare, 20ms till 1ms låter väldigt otroligt faktiskt!

Av Mythzs
Skrivet av Yaroze:

Du har inte funderat på hur hög ping du får till 4G masten som är 2-3 kilometer bort när du ska spela?

Kan la inte bli värre än 200 ping!?

Av Mythzs

Tack för svar då vet jag, får la flytta från det här förbannade huset då!

Av Mythzs

60GB/mån räcker detta för mig?

Tjenare SweClockare, jag funderar på att skaffa ett bredband 4G med 60GB/månaden då jag är så trött på vårat internet vi har hemma nu. Jag undrar dock som sagt om det räcker, jag lirar CS:GO och pratar skype kanske 10-12~ timmar om dagen och kollar filmer på swefilmer.com kanske 2~ timmar om dagen. Men har inte en aning om hur mycket GB det tar. Så ifall 60GB räcker så slår jag till på 4G bredband då man kan köpa det som ett USB.

Här en bild från bredbandskollen på mitt nuvarande internet jag sitter på.

http://gyazo.com/237b582f539a820b335b6c8144ccdcf1

http://gyazo.com/237b582f539a820b335b6c8144ccdcf1

Av Mythzs

Nu har jag riktigt mycket serier och glo på, blir väl o dra ner till affären och inhandla snacks och grejer så man kan sitta instängd i ett par månader haha

Av Mythzs

Oj serien person of interest verkar vara väldigt lovande, blir nog och glo den så fort jag är färdig med Spartacus då! Är ju sån där som tittar igenom alla säsonger på en serie inom en vecka ungefär så tack till dig lekman som skrev en lista med flera tips <:

Av Mythzs

Ingen på sweclockers som glor på serier o har något att tipsa om? :/

Av Mythzs

Serie-tips!

Jag har är snart färdig med serien Homeland och allt annat är på uppehåll som jag brukar glo på men serier som jag gillar är t.ex.

Arrow
Homeland
Suits
Sons of Anarchy
The Flash
Constantine
Supernatural
Gotham
Agents of S.H.I.E.L.D
Game of Thrones
Chuck.

Nu ska jag inte dränka er i för många här men hade varit trevligt om ni har något att tipsa om!

Av Mythzs

Where's the julstämning? Här kommer 5 låtar!