Inlägg

Inlägg som RatusDesigns har skrivit i forumet
Av RatusDesigns

Vet någon om snapchat ens finns till windows phone? Har försökt googla lite men har inte hittat mycket :/

Av RatusDesigns

@Fastback: Den modellen med 2gb är ju självklart bättre, men tyvärr inget jag har råd med. Men är j5:an bättre än motorolan ändå? J5:an har ju mer ram, men såg precis att motorolans processor är lite snabbare, vad är viktigast på en telefon mellan ram och processor?

Av RatusDesigns

Ny Telefon, budget 1.5k

Tjenare Sweclockers!
Tänkte köpa en ny mobil, budgeten ligger på ca 1.5k, men kan absolut inte gå över 2k. De telefonerna jag har kollat mest på är Motorola Moto G LTE, Samsung Galaxy j5 samt Microsoft lumia 640. Vilket av dessa alternativ tycker ni verkar bäst? Eller finns det andra alternativ som jag helt har missat. Jag tänkte mest använda den till att ringa, messa, fota och andvända sociala medier (facebook, instagram, snapchat). Ett plus vore om det går att spela heartstone, men jag förstår om det blir svårt med den låga budget jag har. Tack för hjälpen!

Av RatusDesigns

Jag kan bjuda 1400 för i5, kan hämta närsom

Av RatusDesigns

Har du kylare/original låda? Har den varit klockad? Isf bjuder jag 1200kr

Av RatusDesigns

En latop för <4k kommer tyvärr ha väldigt svårt att klara minecraft :/

Av RatusDesigns

@jookeer: Jag tror att det är sata diskar, är inte helt säker däremot

Av RatusDesigns

Bilder på gamla hårdiskar

Hej Sweclockers! Min mamma bad mig om hjälp häromdagen gällande bilder hon har liggandes på två stycken hårddiskar som togs ut från hennes gamla laptop när den pajade. Diskarna har alltså sedan 3-4 år tillbaka legat i en antistat påse och förutom bilder så ligger det även andra saker på diskarna, såsom webbläsare, diverse småspel och troligen ett gammalt operativsystem. Så mina frågor är:

Vilket är det lättaste sättet att starta dessa diskar? Jag hittade den här, skulle det fungera för mina ändamål?

Vilket är det lättaste sättet att bara få ut bilderna ur den?

Tack!

Av RatusDesigns

@sp1k3n: Jag hittade denna tutorialen på youtube, men skulle det gå att göra detta utan att rensa hårdisken? Annars har jag en till hårddisk från en gammal mac, skulle det gå att sätta in den och installera OSX och windows på den? Eller skulle det räcka med att installera OSX när jag redan har windows installerat? Tack!

Av RatusDesigns

Hej! Jag har aldrig installerat OSX på en pc tidigare, men efter att ha tittar på diverse tutorials på youtube så uppstod intresset för att testa. Jag vill däremot kunna köra windows som "huvud OS", så jag hittade denna tutorialen på youtube om hur man kan dual boota. Så min fråga är: Går det att följa denna tutorialen, men utan att rensa hårddsiken? Jag har en extra hårddisk som jag skulle kunna sätta in ifall det skulle hjälpa, men jag vill helt enkelt helst ha kvar min gamla data på min nuvarande hårddisk. Går det?

Av RatusDesigns

@sp1k3n: Så jag skulle tekniskt sett kunna ha både windows och Mac OSX på samma dator, så länge det är olika diskar? o:

EDIT: Eller skulle det gå på samma disk till och med?

Av RatusDesigns

Är det ens möjligt att installera OSX på icke mac-relaterad hårdvara?

Av RatusDesigns

Hej! Jag och några kompisar söker efter ett par spelare för att starta ett lag. Vi är alla runt ~MGE, vilken rank är du? PM:a om du är intresserad

Av RatusDesigns

Finns 120gb diskarna kvar? Isf bjuder jag 300kr för en av dom

Av RatusDesigns

Byta grafikkort vid coilwhine?

Hej Sweclockers!
I sommras så byggde jag min första dator och allt flöt på, utom ett prolbem med grafikkortet: Coil whine. Till en början så störde jag mig inte så mycket på det, men nu känner jag bara att det blir värre och värre. När jag rör mig i spel så ändrar ljudet pitch vilket stör mig väldigt när jag letar fotspår i cs. Så min fråga är; Kan man byta ett grafikkort pga coilwhine? Kortet är f.ö inköpt på webbhallen, deras fyndvaror. Det är ett PowerColor R9 280. Det har även garanti etc i mer än ett år till. Tack!

TL:DR Kan man byta ett grafikkort pga spoltjut?

Av RatusDesigns

Du ska ALDRIG dammsuga i en dator, skapar alldeles för mycket statisk elektricitet!

Av RatusDesigns

Hej igen! Problemet har börjat ske igen, tog bild på bluescreenen: https://gyazo.com/79fcca90ba809a487cfc67419d738157
Finns det någon som förstår vad problemet beror på? Tack!

Av RatusDesigns

@BrusE: Har inte haft problemet igen, vilket är bra iofs, men jag vet ju fortfarande inte va problemet är

Av RatusDesigns

@BrusE: Okej, gjort det nu. Testade att spela lite men det kraschade inte, får se om det fortsätter

Av RatusDesigns

@Punnisher: Tack för snabbt svar!

OS har jag windows 7, har inte hunnit registrera det däremot. Jag har AMD's senaste drivrutiner, och pipet är mer något sort surrande pip. Nu när jag tänker efter så började det när jag ominstallerade windows/drivrutiner. Ska ta en titt på WhoCrashed oxå, tack så mkt för hjälpen!