Inlägg

Inlägg som peterthegreat har skrivit i forumet
Av peterthegreat

Arvet av IE kommer ligga kvar i mååånga år eftersom företag ibland är låsta till vissa versioner osv, men det här är i rätt riktning om dom gör det bra.

Av peterthegreat

Jag gillar 1080p 4K funktionen. Ska testas när man har tid sen.

Av peterthegreat

Saknar den kamera nedåt? Hur ska man då kunna fantisera om att man står i sanden

Av peterthegreat
Skrivet av N!klas:

Jag kör Office 365 för 89 i månaden. Får betydligt mer än vad jag fick hos Dropbox för nästan samma peng.
1TB lagring till mig, hela office, 60 Skypeminuter. + att det får installeras Office på 5 datorer OCH 5 surfplattor. Man kan också dela ut sitt konto till 4 personer så alla mina ungar har varsitt konto med Office och även ungarna får 1TB lagring var. Om det nu blir obegränsat så är det verkligen prisvärt.

Startade precis samma prenumeration. Office 365 Home. Supersmidigt och superprisvärt! Som du säger, man får utrymmet som är billigare än Dropbox och Drive samtidigt som man får hela Office som automatiskt syncar mot molnet hela tiden.

Av peterthegreat
Skrivet av d0b:

*gäsp*

Så Microsoft gör det som Apple(?) och linux har gjort länge?

De får nog ta och trimma rullatorn rätt bra om de ska fortsätta vara intressanta även utanför speldatorer...

På vilket sätt har Apple gjort det? Sist jag kollade var IOS och OSX olika operativsystem.

Av peterthegreat

Jag gillar Windows 8.1. När dom la till powerknappen på Start och startknappen nere till vänster så blev allt enkelt igen.

Av peterthegreat

Surface Pro är ju en superplatta och jag älskar min som bara den, dock letar inte den vanliga konsumenten efter samma saker som jag letade efter då jag kodar osv. Tror inte dom kommer upp i dom mängderna så länge dom håller på med sin RT-variant.

Av peterthegreat

Nyheten syns på RSSen före framsidan. Hur kommer det sig?

Av peterthegreat

Efter att ha letat efter den "perfekta" Windows 8 Pro hybriden har jag kommit fram till att Lenovo Thinkpad Helix är den som skulle vara perfekt för mig.

Av peterthegreat

Kommer ändra hela industrin om dom kommer ut med nått konkret snart.

Av peterthegreat

Xoom kommer få flash 10.2 som är anpassad för tablets. Jag har tidigare läst att det kommer bli Xooms första flash version.

Av peterthegreat

Jaja då va vi väll tbx till som det nästan alltid har varit känns det som, AMD lite i underkant vad gäller prestanda men strömsnålare och billigare som gynnar dom flesta kunder. Nu brukar ioförsig nVidia och AMD switcha mellan att ha prestandatronen mellan generationer så om dessa rykten stämmer får AMD tronen nästa eller nästnästa generation igen, och sen börjas det om igen.

Av peterthegreat

Eftersom mitt 4870-kort sakta dog för nån månad sen så måste det införskaffas ett nytt kort. Måste bara få pengar först!

Av peterthegreat
Skrivet av sp123ltd1:

Vad ska du med så många TB till? många semesterbilder eller?;)

Backup såklart.

Av peterthegreat

http://a.imageshack.us/img834/7902/blacknwhitengray2.jpg

Mitt andra bidrag. Mitt första är inte så logiskt när det gäller röken och det så jag var ju tvungen att göra en till med annan text.

Av peterthegreat
Av peterthegreat
Skrivet av KiXeR:

Men då har 5770 funnits i snart ett år också :). Prissänkning lär komma snart ska du se.

Edit: Dock tycker jag att detta kort Club 3D Radeon HD5770 HDMI 512MB - Hitta lägsta pris, omdömen och information om Grafikkort (PCI Express) har ett attraktivt pris.

Oj det var billigt. Nu måste jag forska mer om det här.

Av peterthegreat
Skrivet av Swedish Berserk:

Nu skulle man byggt sig en filserver med dessa låga hårddisk priser.

Själv tänkte man på att det snart är dags att bygga en server för backup.:D

Av peterthegreat

1998. Då var man ju bara en liten klutt. 10år gammal. Kommer dock ihåg den tiden då jag satt och läste datortidningar hela tiden och bara drömde om uppgraderingar till familjens då riktigt dåliga dator.

R.I.P. 3dNow!

Av peterthegreat
Skrivet av S_Z:

...
Apple sålde nästan 2 miljoner iPhone 4 bara på de först dagar. Varför är det ok att inte HTC kan tillverka tillräckligt många telefoner för att mätta efterfrågan men när det gäller Apple så är det enbart en strategi? Hur många Desire såldes det de första dagarna efter dess release?

Varför måste allt Apple gör vara av ren ondo i dina ögon?

Grejen med HTC är att det är brist på AMOLED-skärmar för bl.a. Desire vilket gör det omöjligt för dom att kunna producera telefoner, därför kommer(eller redan har) dom gå över till Super LCD.