Inlägg

Inlägg som peterthegreat har skrivit i forumet
Av peterthegreat

Go AMD!

Av peterthegreat

Jag kom in på Nackademins KY-utbildning Programutveckling .NET. Blev stört glad o jag diggar verkligen .NET.

Av peterthegreat

Enligt http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions så kommer 'Win XP Mode' bara med i Professional och uppåt. Det känns lite drygt om man kollar på priset. :/

Av peterthegreat

Kommer det kosta mellan 1000-1500 kommer jag köpa det, annars lägger jag hellre ner pengarna på mer ramminne o en distpedal till elguran.

Av peterthegreat

Hade ingen aning om detta då jag inte har lust att installera om allting i datorn förns den riktiga versionen kommer ut. Förvånad e jag inte, snarare tvärtom då jag själv funderat över begränsningarna, nu fick man svaret.

Av peterthegreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Potatismoset
Köpa spel.

Hahaha bra sagt.

Av peterthegreat

Sen om halva världen har sånna här grafikkort i framtiden kan vi bara räkna med att det börjar regna satteliter eller nått.

Då ere inga onda rymdvarelser som vågar sig hit, muahahaha!

Av peterthegreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av leksak
Windows 7, yay ett service pack till Vista som gör att det suger mindre.

http://www.ubuntu.com/files/countdown/904/countdown-9.04-1/02...
http://www.ubuntu.com/

Det där är ju det dummaste jag läst på hela dagen. Man märker vilka som är pålästa och vilka som inte är det. Du är tydligen den andra kategorin. -.-

Av peterthegreat

Den enda OSet jag någonsin varit sugen på att faktiskt införskaffa vid releasen. Det tog mig x antal år efter XP's release att byta över till det. Känns som att W7 är det OS'et som bara kommer gynna allihopa.

Av peterthegreat

Fixa ett program som gör att man kan styra hela huset genom wi-fi eller liknande.

Installera spotify och koppla in till surroundet så har du världens enklaste partydator. Superenkelt för alla att söka efter den musik dom vill lyssna på och sen om det finns sjyssta playlists så äre bara använda fingret.

Av peterthegreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Homer_S1
Enligt andra sidor på nätet är en av de 2 anhållna sen några timmar idag.

/Homer_S1

Trevlit att höra.

Av peterthegreat

Är inte det här 2a gången på samma kort? Kommer inte ihåg vad deras första namnbyte handlade om för kort.

Av peterthegreat

AMD kör 20+4pin

Av peterthegreat

Jag fixade mig en W902a i onsdags. Angående kontakten så passar det mig perfekt eftersom jag går runt med mobilen i fickan hela dagarna, och med min w810i så slets mina handsfree's ut så jag köpte sammanlagt 4 hansfree och sen sket jag i att ha min mobil som Mp3 och köpte mig en budget Mp3 för 300 + hörlurar 250kr.

Jag älskar W902 pga kameran. Den spelar in med riktigt sjysst kvalité och det är skitkuöl att springa runt o filma på fester etc.

Av peterthegreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SWE|OggE
Blir nog svårt att få in det på t.ex. SE z710i dock

Vem fan skulle slänga in det här i en gammal mobil som inte ens har x86? We're talking about the future man, not the old crappy crap.

Av peterthegreat

Kan inte vara mer nöjd med mitt 4870 kort(EJ x2). Så djävla trevligt för AMD och oss AMD-älskare.

Av peterthegreat

Beställde mig ett Single 4870 igår från komplett och fick det idag. Köpte Crysis på vägen hem också och jag kör iallafall High på allt + 2x(eller va det 4x?) AA på 1280x1024. Det är fan tillräckligt snyggt.

Av peterthegreat

Det här gör mig bara förbannad. Lägg ner allt testande med 3dmark o allt vad som kretsar kring dom om dom håller på såhär.

Av peterthegreat

Då priset per gb nu ligger nära 1 kr så känns det töntigt med 64mb. Visst kommer andra kostnader och de med diskar men ändå.

Av peterthegreat

Har för mig det var nån här på SweC som kom på att man nästan kunde ta $x10 så som dollarkursen nu ligger på(6kr nånting) och då få slutsumman med moms och det inräknat. Dvs lite(ett par hundra kanske?) under 5000 för detta kort.

Blir ett 4870-kort för mig först och sen kanske i Crossfire. Jag spelar knappt nått längre så 2400kr kan jag iallfall lägga.