Inlägg

Inlägg som jeopardy har skrivit i forumet
Av jeopardy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av r0bber
Antingen så laddar man ur telefonen eller så gör man det inte.. jag tolkar ladda ur som i att batteriet är slut... men men frågan kvarstår: finns det nån grund nånstans som styrker det att man skulle vara tvungen att "ladda ur" (oavsett vad det nu betyder) för att få full kapacitet på det?

I FAQen högst upp här på forumet så finns det massvis med info om batterier. Kika där.

Av jeopardy

Re: Re: Min k800i höll i två dagar (!)

Citat:

Ursprungligen inskrivet av tartin5
För det första har jag svårt att se var 3g har med saken att göra? Ungefär som att jag skulle vara missnöjd med GSM för att min Nokia 3210 hade rätt kass batteritid eller la av då och då. Skyll på Sony Ericsson i ditt fall, inte på nätet deras telefon använder sig av.

För det andra undrar jag om du laddade ditt batteri i de rekomenderade 24-timmarna vid första laddningen innan användning? Att telefon inte klarar mer än ett dygn av 'normalt' användningsbruk låter mycket konstigt. Ännu en gång, kan vara tillverkningsfel / dåligt batteri. Klaga på Sony Ericsson. Inte på '3G'.

Varför skulle han ladda batteriet i 24 timmar för? 2 och ½ borde räcka.

Av jeopardy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunnis
3.2Mp är helt okej upplsöning för "små" kort man skriver ut, men bildkvaliten är ju helt kass jämfört med en digitalkamera. Sen finns det bara digital zoom och ingen vidare bra blixt. Visst det duger att kolla i mobilen men inte mer tycker jag. Snart är de väll inte mobiltelefoner längre utan Digitalkameror med inbyggd telefon.

Fast Mp3 spelaren i mobiler idag är helt okej måste ja säga. Finns ju en del sköna lurar som saknar kamera, tex. SE M600

Jag håller med den här killen: http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html

Av jeopardy

Releasedatum för 2gb M2-minnen?

Som rubriken lyder; är det någon som vet när 2gb M2-minnesstickor lanseras? Jag vill inte köpa ett mindre till min k800i nu för att bli lockad att köpa en 2gb när den väl kommer.

Av jeopardy

* Personligen tycker jag att min k800i är fullt duglig som mp3spelare (hör ingen direkt skillnad i ljud från min vanliga mp3spelare).
* Att kameran är sämre än vanliga digitalkameror gör mig inget alls, jag skulle aldrig skriva ut i större än 15x10 och för det duger den perfekt. Dessutom så slipper jag släpa allting med mig och har alltid möjlighet att ta kort om jag ser nåt trevligt.
* Skulle jag få betala mindre och slippa spelen skulle jag göra det, men de stör mig inte mycket i nuläget.

Av jeopardy

Jag tar och frågar igen: När är det sagt att 2gb minnena ska släppas? Jag frågade på 3 idag och de sa att de förmodligen inte kommer sälja större än 1gb så de hade inte koll på annat.

Av jeopardy

Hur gör man themes egentligen?

Av jeopardy

3 har med 3bomben friends 10sek/mb (rätt säker, kikade häromdan)

[Edit: Någon som vet när det kommer 2gb M2 minnen?]

Av jeopardy

En kvick fråga bara: Radio i K800i, det är ingen webradio eller nåt sånt som man måste betala trafiktaxa för va? Allt säger mig att det är en vanlig radio, men måste ändå fråga innan jag använder den en hel månad nästan 24/7 och sen får en fet räkning ^^

Kom på en annan sak. Angående 3's MSN-klient. Jag köpte telefonen idag och enligt säljaren (köpte förvisso på siba :S) så får man fortfarande betala för MSN-chat-taxan. Det han sa var gratis var något slags inloggningsavgift? Var det bara han som inte hade nån aning?

Av jeopardy

Skulle någon kunna ta och testa funktionen lite på stillbilder och skriva här sen då?

Av jeopardy

Tänkte fråga exakt hur pass bra/dålig Image Stabilizer funktionen är på den här luren? Jag har småskakningar på mina händer så att jag inte kan ta vettiga bilder utan rätt bra IS.

Av jeopardy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Scalp
Köper du K800 på annat ställe än webben kostar den 149 kr/månad.

Min har fått lite lustiga fel. Vid obesvarade samtal fortsätter telefonen med vibrationen tills man kollar vem det var som ringde. Roligt, 12 h är rekordet hittills

Den stänger av sig i bland och bryter samtal rätt ofta. Periodvis dock.

Man kan inte ha mp3or man laddar hem från 3 som ringsignal. 3 vill att man köper signalerna för 25 kr styck i stället. På min Nokia 6630 finns inte denna begränsning.

Den ställer om genvägarna man gör på joysticken efter nån timme till standard. Smått irriterande.

Var får man betala 149kr och hur länge är det då?

Av jeopardy

Är det verkligen hela livet? Läste i Mobil att det var i ett år?

Kom på en sak till. K800i är ungefärligt jämförbar med w810i i ljudkvalitet va? (Om man köper hörlurar och adapter)

Av jeopardy

Frågor angående 3

Hade tänkt skaffa mig en K800i genom 3 men tänkte fråga lite saker först.

* Har för mig att jag hört att det bara går att ha "köpta" låtar i 3s mobiler, stämmer det? Eller om de har någon liknand policy kan ni gärna skriva det här med.

* 3 har börjat göra massa reklam för MSN i mobilen, men det finns redan andra alternativ? Finns det någon direkt anledning att ha 3s variant?

* Vilka för och nackdelar finns det för övrigt med 3? (Bor i Stockholm, så täckning borde väl ändå inte vara något problem?)

* Har ni något annat att tillägga om antingen K800i eller 3 så gör gärna det ^^

Av jeopardy

N91 verkar riktigt nice, men batteritiden var rätt så bedrövlig tycker jag. Dessutom så var kanske inte för stor som många säger, men definitivt rätt så ful. Jag läste på smartson att ljudet var jämförbart med w810, det betyder alltså att SE:s mp3mobiler också håller god ljudkvalitet?

Går det att få tag på w810 utan något minne nånstans, så att man kan trycka in ett 2gb minne i den eller nåt?

Av jeopardy

Jag har haft helt sjukt mycket problem efter bytet från Vodafone till Telenor. Jag sa upp mitt abonnemang rätt snabbt efter bytet, men de 3 månader jag fått stå ut med har varit för jävliga rent utsagt. Jag lägger Telenor till den lista där Telia förmodligen kände sig lite ensamma som enda företag på den tills nu :S

Av jeopardy

Mobiltelefoner med MP3, ljudkvalitet?

Min MP3-spelare har nyligen lagt av och det är även dags att köpa en ny telefon. Därför tänkte jag att det kunde vara läge att införskaffa en kombination av de två men har några frågor först:

* Hur är ljudet över lag på mobiltelefonerna (givet att jag använder andra lurar än de som följer med?) jämfört med på vanliga MP3-spelare?

* Stödjer alla mobiltelefoner nu att man kopplar in egna hörlurar?

* Vilken mobiltelefon har är i dagsläget den bästa musikmobilen, men avseende på ljudkvalitet, lagringsutrymme (får man köpa till ofta va?) och batteritid?

Av jeopardy

Fanken vad intresserad jag gick och blev på den här luren. Vad ligger priset på ungefär?

Av jeopardy

Är det någon som testat lite olika spel med den här emulatorn än? Vilka spel har funkat bra och i vilka FPS? Med vilken datorprestanda?

Av jeopardy

Det här har chansen att bli bästa MMO nånsin egentligen. Ingenting har egentligen toppat EQ1 (okej, WoW hade fler spelare, men usch så mycket sämre spel (och även så mycket sämre spelare)) än så länge, och det här är samma utvecklare, så det är bara att hoppas. Jag tänker dock sky spelet som pesten, EQ1 tog 6 år att ta sig fri ifrån, det tänker jag inte göra om... Jag missade på tok för mycket IRL pga det spelet :S