Inlägg

Inlägg som jeopardy har skrivit i forumet
Av jeopardy

Final Fantasy (alla delarna komponerade av Nobuo Uematsu)

Av jeopardy

Det verkar som att två dansmattor står härnäst på inköpslistan. Sing star har hon redan, vi kan dock inte spela ihop eftersom jag inte kan sjunga alls ^^ Vad gäller många av de andra tipsen här så är de säkert jättebra, det var dock inte vad jag eftersökte. Till exempel SWG etc. kan bli halvklurigt på en PS2a så vitt jag vet och jag skrev i mitt originalmeddelande att The Sims inte var intressant.

DarkTemplar: Hur tycker du Spyro är i jämförelse med Crash Bandicoot-serien?

Av jeopardy

Tja, bra är det ju iaf. Knappast vad jag eftersökte, men jag uppskattar din seriösa inställing... ^^

Av jeopardy

virr3: Det där med dansmatta har jag faktiskt tänkt rätt mycket på. Då ska man bara tordas förnedra sig själv med det också. Och till GC hade jag nog kunnat hitta en del passande också. Det mesta med Mario borde ju funka till exempel.

Allexz: Hur är det med de senare delarna i Crash-serien, är de som de till PSX, att man går längs en bana trots att det är 3D? Jag tror det är ett okej koncept faktiskt. Har även funderat en del på Spyro-spelen. Hur står de sig i förhållande till Crash?

SSX tror jag är lite för komplicerade handkontrollsmanövrar om jag ska vara ärlig. Jag har spelat spelen innan On Tour och de var förvisso vansinnigt roligt, men det är mest en tävling i vem som kan göra störst kombos hela tiden. Shadow of the Colossus tror jag är lite för avancerat att börja med iaf, och Nintendogs går ju tyvärr bort pga. att det är till fel konsol ^^

Av jeopardy

Tips på "tjej"spel?

Det har tidigare eftersökts "tjejspel" här på SweC men de trådarna har en förmåga att urarta i en massa käbbel om varesig det finns sådana eller inte. Jag försökte till en början komma på en annan titel på tråden och det jag söker men det gick inte så bra.

Faktum är att min flickvän precis fått upp ögonen för tvspel och jag behöver lite tips på fler spel hon kan tänkas gilla. Det hon gillar är spel med söta karaktärer som är utmanande utan att vara för avancerade. Plattformsspel i stil med Super Mario går utmärkt och även de flesta pusselspelen. Jag tror även att exempelvis Mario Kart skulle gå lysande, problemet är bara att den enda konsol vi har är en PS2:a. Just ja, hon älskar Sing Star-spelen också.

Så, är det någon som har något bra förslag på spel som vi kan köpa (till PS2)? Och snälla, bespara mig allt käbbel angående att termen "tjej"spel är förlegad.

Ps. The Sims är inte ett alternativ.

Av jeopardy

Jag formaterade till (med?) FAT. Samma som det är på det fungerande minnet.

Av jeopardy

Sony NW-E99 - hjälp!

För ett tag sen så krånglade ena minnet på min NW-E99 (1gb). En kompis till mig gav mig tipset att formattera det minnet som krånglade så skulle det lösa sig. Det gjorde det inte. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till då det är rätt trist att bara kunna använda 512mb av de 1024 som egentligen finns på spelaren.

Är det någon som vet hur jag ska gå till väga för att fixa det här? Jag kommer åt minnet på datorn, men inte i själva spelaren.

Av jeopardy

Verkar som att jag är rätt ensam om att gilla det nya namnet. Det är iaf nåt nytt. Vad som helst så länge vi slipper namn som Playstation 1, 2, 3, etc. Sen tyckte jag aldrig om Revolution, det ser helt fel ut bredvid Nintendo. "Nintendo Revolutions" vs. "Nintendo Wii", då ser det senare bättre ut enligt mig.

Av jeopardy

Om spekulationerna stämmer så verkar detta vara den perfekta apparaten för mig! Förhoppningsvis blir den inte för dyr bara...

Väldigt spännande att se vad som kommer på... blir det torsdag?

Av jeopardy

Många bra tips har kommit redan, har fullt upp att kolla modeller ^^

En sak bara, jag har haft en T610 tidigare och det var verkligen bland de sämre telefoner jag haft. Knappsatsen var störd, displayen syntes inte för fem öre i solljus, batteritiden var sådär, dessutom så var den allt annat än robust även om den kändes som det... min batterilucka fick en stöt första veckan och sen så betedde sig telefonen konstigt tills jag blev av med den. Ringde upp folk trots att det inte syntes på displayen, så kunde nån slumpvis vald person höra vad jag pratade om i nån timme om dom kände för det... usch.

Av jeopardy

T39 har jag lånat av en kompis och haft i några dagar en gång och den är riktigt nice. Det enda problemet jag tycker är att den har antenn, men det är ju inte så farligt egentligen. Försöker hitta nu hur många sms man kan ha i den, med min nuvarande verkar det finnas en spärr vid 30 totalt och det är oerhört störande.

En annan telefon jag tittat på lite är Ericsson T65, den verkar vara lite nyare men ändå rätt strippad på funktioner. Nån som har nån erfarenhet av den?

Av jeopardy

Nu släpps väl spelet på nytt till Xbox360 snart, så dött tvivlar jag stenhårt på att det är.

Av jeopardy

Det var ju en bra idé faktiskt, visste inte ens att man kunde göra så.

Och varför i hela friden borrade han i mobilen?!

Av jeopardy

"Oldschool" mobiltelefon?

Sist jag köpte en mobiltelefon så gick jag på hela grejen om hur suveränt det är med 3G-telefoner. Nu går lyckligtvis mitt abonnemang strax ut och jag kan köpa en ny. Jag hade tänkt skaffa en mobiltelefon utan alla "onödiga" funktioner den här gången. Det enda jag vill kunna göra är att ringa och skicka sms. Batteritiden är väldigt viktig (jag har fått spel på min nuvarande som har typ 3dagar standby max) och jag vill gärna ha en som känns "välbygd".

Med tanke på vad jag letar efter så förväntar jag mig att det inte ska behöva betala så mycket pengar heller. Måste jag försöka hitta någon begagnad telefon eller finns det nyare som inte har mp3spelare, kameror, webbläsare och allt sånt (använder verkligen aldrig nåt av det)?

Av jeopardy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mute
En sån här då: http://www.psxcare.com/product.php?xProd=73
Kanske finns billigare alternativ.

Det hoppas jag verkligen att det finns, känns lite overkill att ge dubbelt så mycket för en sån där som för min PS2a.

Av jeopardy

För att koppla den till grafikkortet behövs det ett med Tv-in eller nåt sånt då?

Av jeopardy

Koppla PS2 till datorskärm?

Hejsan, nu har min tv tyvärr råkat lägga av, men då jag egentligen tittat väldigt lite på tv så tänkte jag om det istället går att på något vis går att koppla in PS2an till datorskärmen?

Av jeopardy

Spelet är egentligen inte som något annat MMORPG. Jag kunde inte köra så länge eftersom att min egen dator inte klarar det ordentligt. Det som faktiskt är värt att ta i beaktning är att medspelarna är helt otroligt trevliga. Det är en konstig upplevelse efter att ha spelat EQ, WoW och en hel del andra MMORPG. Inte för att folk i de andra spelen är direkt otrevliga men det är någonting väldigt speciellt över FFXI.

Sen kräver spelet väldigt mycket tid, har man det så är det nog ett perfekt spel.

Av jeopardy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KulanZ
Vill du ha i MIDI eller Mp3?

Mp3 vore underbart ^^

Av jeopardy

Jag skulle vilja ha ringsignalen som är med i Final Fantasy VII: Advent Children. Har för mig att det är segerfanfaren från själva spelet också.