Inlägg

Inlägg som Lolata har skrivit i forumet
Av Lolata

@mackmackan: Tack för infon, har skrivit till honom.

Av Lolata

@ATRmayo: PCI Express 8-pin anslutningarna.

Av Lolata

@Mac83: Har haft det inskickat till dustin för undersökning. Dom sa att det inte var ett garanti ärende utan handhavarens fel. Så jag har kollat på det själv, upptäckte att en pigg till strömförsörjningen var lite sne, så fixade i ordning den och sedan fått igång att.

Testade det som sagt igår och hade inga problem med att då.

Skriv gärna pm mer om du vill prata vidare eller ha mer info

mvh

Av Lolata

1080 TI Arous. Defekt Kylning -- SÅLT

Hej!

Har ett 1080 TI som har defekt kylning och blir överhettat samt dör.. Har köpt ett nytt kort så vill bara bli av med detta.

Kortet: https://www.dustinhome.se/product/5011020115/aorus-gtx-1080-t...

Inköpt 23oktober 2017, kvitto och allt finns.

Jag spelade med att igår i över 2 timmar utan problem 01-02-18, men då satte jag upp fläktarna till 60% use hela tiden i cam software nzxt, vilket funkade för mig utan problem. Men är något knas med att.. Någon som orkar pilla med att eller kan med att kan få ett kort billigt och bra.

Ge mig bud på att. Kan tänka mig sälja det direkt för runt 4000kr.

Kör bud fram till Torsdag 4januari - 20:00

Skickas självklart, men att vi hade träffats hade ju varit det smidigaste.

mvh

Läs hela annonsen här

Av Lolata

Trasigt Grafikkort eller vad tror ni?

Hej!

2017-10-24 hämtar jag ut mitt nya 1080 TI arous. Spelar som vanligt och allt flyter på fram till 2017-11-12 då lägger hela datorn ner efter att jag får fullt av gröna prickar på hela skärmen.. " Datorn fungerar fortfarande, dock får jag ingen bild alls efter omstart " Testar olika sladdar ifrån skärm till grafikkort, men inget händer! Så testar att ta ut grafikkortet och köra på det integrerade som modekortet har, vilket funkar felfritt!

Skickar tillbaka kortet.. Kortet blir skadat i transporten så det slår på handhavarens fel, vilket resulterar till att dom inte ens felsöker kortet, utan dom utesluter garanti för att det är små märken på kortet.. Köper då ett nytt kort - 1080 TI asus.

Först hittar inte datorn grafikkortet alls.. Försöker med allt, får felmeddelanden när jag försöker uppdatera drivrutiner osv.. Så inget funkar! Då blåser jag ut hela C: disken och installera om allting, då funkar allt prima!

Nu till frågan.. Är mitt 1080 TI arous verkligen sönder, eller hände det något med datorn tro? Kan det bli några följd effekter att koppla in kortet om det skulle vara fel på det?

Av Lolata

Finns den kvar? mvh

Av Lolata

@Hallonolle: Kör du Geforce Experience? Testa att "optimize" pubg där i, jag hade stadiga 90-120 fps på mitt 1070 då.

Av Lolata

@Dustin

Hej!

2017-10-23 Beställde jag ett grafikkort av Dustin home - 1080 TI arous - 7400kr extra pris.
2017-11-12 Går det sönder, det ger ifrån fullt av gröna prickar på hela skärmen.. Allt fryser och sedan dör datorn.
Genom Uteslutningsmetoden hittar jag att det är Grafikkortet som är sönder.

Skriver in allt som hänt osv, får följesedel snabbt, skickar iväg det 13 november.

Här börjar problemen..

Dom får in kortet den 17/11.. Berättar då att jag skulle behöva ett kort snabbt tillbaka för att jag har Dreamhack biljetter beställda.
Får som svar " Vi kan skicka ut ett nytt kort till dig på 60 dagars öppen faktura, den försvinner om vi kommer fram till att det ska krediteras. Om inte så kommer du att få stå för ytterligare ett kort " Dvs att jag betalar dubbla pengarna för 1 kort..

Förklarar då att ett 1080 TI inte är helt gratis, tycker bara att det låter sjukt och väldigt dumt att ens erbjuda något sånt..
Får som svar att det är det enda dom kan erbjuda.

Frågade om det är något han själv skulle kunna tänka sig att ta om han inte satt utanför supporten? Har man lagt ut 7400kr på ett grafikkort, så vill man inte lägga ytterligare 7400kr, men endån bara ha ett kort.. Det är allt dom kan erbjuda säger dom. Får även höra att jag hade haft ett nytt kort redan nu om inte öppet köp hade gått ut "15 dagar" Det gick sönder efter 20 dagar... Så nu blir det ett Garantiärende istället.

4/12 Får jag ett mail om att dom har hittat skador på kortet som inte var där när jag fick det eller när jag skickade tillbaka det.
Skickade in kortet för att det dog i min dator, inte att jag hittat några skador eller liknande. Skickade tillbaka det i samma box som jag fick det i, ordentligt packat, säkerhetstejp osv. Men nu har dom börjat undersöka ärendet efter så pass lång tid och påstående som kommer upp är att det kan vara "Handhavande" problem?

Tycker verkligen att detta så fruktansvärt jävla dåligt på alla sätt och vis.. Allt kan hända när det kommer till elektronik, saker och ting kan vara dåliga ifrån början.. Måndags ex, ja vad som helst! Men skulle detta bli handhavande problem, då har jag alltså förlorat 7400 kr på absolut ingenting, var ungefär som att hyra ett 1080 TI i 20 dagar för 7400kr.

Hoppas verkligen att ni löser detta Dustinhome!

Av Lolata
Skrivet av albing:

@Lolata: Okej! hör av dig annars så tar jag det

Hej! Det blev sålt här nu. Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lolata
Skrivet av albing:

Också intresserad, fungerar den endast med 1080/1080ti? Eller även med andra Nvidia kort

Skickades från m.sweclockers.com

Om jag har förstått det rätt, så är det bara till för 1080/1080 TI. @Lissjos har första tjing för att han svarade först, får se om han vaknar till snart och vill ha det.

Av Lolata

@Lissjos: Det är ditt om du fortfarande vill ha det!

Av Lolata

Destiny 2 1080/1080 TI

Tja! Fick med mig en Destiny 2 kod när jag updaterade till 1080 TI.

Betalning : Swish.

Tänkte mig 250 kr så löser vi att smidigt och enkelt, först till kvarn!

Mms/facebook/sms eller hur ni vill ha koden är upp till er efter köpet är gjort.

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Lolata

@eonen: Har kollat på det kortet också! Hoppas att du är nöjd

Av Lolata
Skrivet av ågren:

Ett alternativ är annars att du behåller ditt 1070 eftersom det räcker och blir över till 1080p. Skulle du vara intresserad av att byta upp dig längre fram kan du alltid skaffa ett 1080Ti som lär vara avsevärt mycket bättre än ett 'standard' 1080. Att betala 7000kr+ för ett 1080 tycker jag är helt vansinnigt.

Varit inne på det också, är väl det som känns mest lockande! Tack för svar

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lolata
Skrivet av Ragnarok:

Håller med till fullo, om det är värt är svårt för andra att svara på. Dvs har du ont om pengar är det väl inte tokvärt, om du har gott om pengar är det bara att köpa

Var väl lite mer riktat mot om ni hade haft valet själva, hade ni själva bytt om pengarna inte var problemet.. Utan bara frågan om det är värt skicka tillbaka det gammal + lägga 2-3 tusen extra?

Av Lolata
Skrivet av holman21:

Det beror ju på om du behöver mer prestanda, känner du att du vill ha mer fps så kör till.

Vad har du för cpu? och vilken resoulution spelar du i?

Intel Core i7-6700K 4,0Ghz unlocked, kör jag på. Standard upplösning 1920x1080 för det mesta.

Av Lolata
Skrivet av Aeig:

1070 är det prisvärda och kloka alternativet mellan dessa två kort, om du har bra FPS så finns det inget skäl att byta.

MVH

Kände lite detsamma som du precis skriver, men man börjar undra hur mycket bättre det skulle bli med 1080, därför lyfter jag frågan

Tackar för kommentaren iallafall!

Av Lolata
Skrivet av fantomsmurfen:

Vad har du för processor och i vilken upplösning spelar du?

Kör på Intel Core i7-6700K 4,0Ghz, tycker själv att allt prestera bra! Men grejen är ju den att man är lite pryl galen och är inte pengarna som är haken på något sätt, utan bara prestandan och om man orkar skicka tillbaka allt osv.

Kör på 1920x1080 upplösning för det mesta.

Av Lolata

Byte av grafikkort, är det värt?

Tjenare!

Frågan lyder såhär.. Hade lite hype och köpte ett gigabyte 1070, men efter man läst lite så säger dom att 1080 är så pass mycket bättre.. Nu är frågan såhär, tycker ni att jag ska lämna tillbaka det och köpa ett 1080 nu direkt eller vänta? Eller skita i det totalt?

Vill även veta om ni tycker det är värt att med prestanda och pengar.. Får lämna tillbaka mitt nu om jag vill och få tillbaka alla pengar för mitt 1070.

Mvh

Av Lolata

Tacksam för dom snabba svaren!

Intel Core i7 4790K 4,0GHz, Har varit på toppen hela tiden och den jag varit mest intresserad av! Får nog bli den Kommer köra den med ett ASUS Z97-A Modekort