Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug

Helt ok! Men då är jag snart 40 år också..

Av Schluug

Tack För Att Du Deltog!
Du fick 23 av 50 rätta svar.

Väldigt svårt med den bredden av frågor, men roligt!

Av Schluug
Nytt bud: 350 kr Last of us part 1 + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Schluug

Jag kom också till lvl 4-5 med min barb innan jag blev utkickad. Nu ~34 minuters kö.. snark.

Men av det lilla jag hann spela så tycker jag att det kändes väldigt bra.

Av Schluug

Underbart quiz!

Av Schluug

Tror jag köpte mitt GTX 1080 2017 för strax över 5000SEK. Väldigt oklart hur jag skulle göra om det tackade för sig med tanke på dagens priser. Förmodligen skulle jag gå över till att primärt spela på PS5an tills vidare..

Av Schluug

Hade gärna köpt ett AMD-kort om de inte var så långt efter på raytracing, vilket jag ändå tror är en viktigt funktion för många spel de kommande åren. För oss om inte köper korten för att få 500+ fps i CS-go..

Av Schluug

Riktigt snyggt! Jag hade gärna gjort ett bygge med ett RTX FE-kort. De flesta 3:e partkort passar inte estitiskt med detta tyvärr.

Av Schluug

Enklast borde vara att sätta upp en tunn plexiglas-skiva framför, brukar finnas på Biltema etc. men kanske inte i de dimensionerna. Inte optimalt bild-mässigt eller estetiskt för den delen, men duger i småbarnsåren kanske?

Om du har TVn på väggen kan du sätta fast distanser för skivan vilken borde kunna bli hyfsat diskret.

Av Schluug

Söker Raspberry Pi Zero 2 W

Hej!

Jag är på jakt efter en Raspberry Pi Zero 2 W för ett kameraprojekt, men de är svåra att få tag på för tillfället. Så om du har en liggandes som inte kommit till användning, hojta till så köper jag den gärna.

Läs hela annonsen här

Av Schluug

Taggad som fasen! Hade gissat på att spelet skulle släppas om ett år ungefär, så en release innan sommarn vore en glad översakning.

Av Schluug

Jag hade gjort som du skrev sist, då min erfarenhet är att det fungerar bäst. Dock har jag hört att nya Dolby/DTS-standarder inte fungerar över optiskt då de har för hög datatakt. Värt att tänka på om du tänkt köra DTS HD Master eller liknande.

Av Schluug

Kul, det trodde jag inte..

Får se när jag kan komma och hämta den. Ska på kurs tis-ons så får bli efter det. Du ska inte till Linköping i veckan?

Av Schluug
Nytt bud: 6 000 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Schluug

Tyvärr rackarns tråkiga priser även denna generation. Svårt för mig som lirar 5-10h i veckan att lägga så mycket pengar på ett grafikkort. PC-spelande har blivit en lyx-hobby..

Av Schluug

Hype!

Jag tycker att BotW är ett kanonspel, men jag skulle inte ge det så bra betyg som många recensenter gjort. Avsaknaden av dungeons är nog mitt största problem med spelet. I mångt och mycket det som definerar ett Zelda-spel enligt mig. Att man går ner i en dungeon, får ett nytt föremål/förmåga som oftast används för att dräpa dungeon-bossen, och sen öppnar upp spelvärlden ett snäpp till för att ta sig vidare mot nästa mål. Jag förstår att detta är svårt att göra i ett open-worldspel, men ändå..

Sen hoppas jag att de gör om vapensystemet på något sätt.. tycker att även det drar ner BotW-betyget något.

Av Schluug
Skrivet av Lagerlöf:

Det är väl bra om någon köper det istället för att det slängs? Hur påverkar det här någon annan, inte precis som han kommer scamma någon?

Absolut. Jättebra om någon mot förmodan köper något, men det är ju enligt mig absolut skräp. Begagnade sunkiga leksaker, en USB-sladd till en Sony Ericsson-mobil från 2005. Begangade BH:ar..

Om det fanns ett par Ronny's till i Östergötland skulle Blocket bli oanvändbart för mig.

Av Schluug

Tycker det en riktigt dålig idé av Blocket att göra en del kategorier gratis. Tanken är ju god, men sen finns det alltid folk som en Ronny i Östergötland som just nu har 935 annonser uppe. Såklart 99% skräp som de flesta skulle kört direkt till tippen.. Suck

https://www.blocket.se/profil/40014424

Av Schluug
Skrivet av edson:

Den kommer stå bredvid respektive produkt när kampanjen börjar!

Tack!

Av Schluug

Var hittar jag rabattkoden?