Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug

ordlig.se nr 27, 4/6

⬜⬜⬜⬜🟨
⬜🟨⬜⬜⬜
🟨🟨⬜🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Helt OK

Av Schluug
Skrivet av haijen:

Bäst att lägga till lite spoilertags på den där...

Mm, jag editerade mitt inlägg istället.

Av Schluug

Svårt idag tycker jag.

ordlig.se nr 26, 4/6

⬜⬜🟩⬜⬜
⬜🟨🟩⬜⬜
⬜🟨🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Av Schluug

Jag skulle verkligen rekommendera att du försöker få tag på en center i samma serie som dina front-högtalare för att få samma klangmatchning. Vilken Monitor Audio-modell är det du har?

Av Schluug

Tycker ändå att det är lite märkligt att Bahnhof inte är mer måna om sina befintliga kunder.

Av Schluug
Skrivet av Orisons:

Hoppas kunna byta bredbandsabbonemang iår igen, har haft 500mbit nu i ett par år för en spottstyver tack vare black friday..

Samma här. Sitter på Bahnhofs 100/10 för typ 280kr/månad.. väldigt sugen på lite mer bandbredd.

Av Schluug

Jag har kört Intel NUC som HTPC länge, men skulle mycket mer rekommendera en Shield TV/Pro. Så mycket bättre upplevelse och den medföljande fjärren är riktigt trevlig.

Av Schluug

Episk rövsvett med denna under varma sommardagar 😅

Av Schluug

Då jag normalt endast kör ladder så kommer jag slow-spela lite nu vid release. Suga in den nya atmosfären, med en kaffe i hand. Så för den delen får det nog bli en minion Necro. Ser ingen anledning att tok-rusha en MF sorc, men kommer nog testa alla karaktärer den första veckan.

Av Schluug

Köp något liknande denna, 75 problemfria, tysta tum med en livslängd bra mycket längre än en projektors:

https://www.netonnet.se/art/ljud-bild/tv/70tumochstorre/samsu...

Denna är såklart en TV som landar i budgetsegmentet, men gissar att du inte är superkräsen då du letade projektorer i 5k-klassen.

Av Schluug

Jag håller med Thomas i denna fråga. Projektorns enda fördel är att kunna få en stor bildyta till rimlig peng. Allt annat i princip gör en modern TV bättre.

Jag har lite mentalt börja planera för ett blivande biobygge i källaren och där är valet projektor just nu med den enkla anledningen att en TV >100" kostar galet mycket. En projektor kräver väldigt mycket omtanke när det kommer till ljusinsläpp, omgivande material och sen så krävs en bra, och ofta dyr duk för att det ska bli riktigt bra.

Av Schluug

Vet inte var i landet du bor, men listar några som är intressanta. Angående högtalare så skulle jag säga att utvecklingen går ganska långsamt och många äldre högtalare fungerar bra många år senare, så länge de är hela.

https://hifitorget.se/visa_annons.php/jb_lab_cobalt_826_cc800...
https://hifitorget.se/visa_annons.php/infinity_beta_50_5_0_13...
https://hifitorget.se/visa_annons.php/komplett_5_1_hogtalarsy...

Av Schluug

Skulle vara intressant att se siffror på hur många D2-nycklar Blizzard sålt de senaste åren som endast använts för de stora moddarna. Åtminstone Project Diablo 2 kräver en giltig Diablo 2:LoD-nyckel.

Av Schluug

Personligen är jag väldigt kluven till D2:R nu när modd-stödet plockas bort då jag tror att jag kommer att tröttna på det vanliga spelet rätt så snabbt.

Jag har kört originalet tusentals timmar när det begav sig, men nu de senaste åren svängt över till Path of Diablo och primärt Project Diablo 2. Det jobb som utvecklarna gjort för spelet tycker jag är suveräna och svåra att leva utan, så mycket QoL-grejer som inte finns i originalet.

Av Schluug

Om vi ska fortsätta snacka PoE2 så tycker jag att det är ett väldigt konstigt beslut att behålla PoE1 levande för att sedan båda spelen ska gå ihop och dela endgame. Varför inte bara döda 1:an och gå vidare? Den stora massan som spelar PoE idag tror jag är extremt trötta på att lira igenom kampanjen varje gång man levlar en ny gubbe..

Angående D4 så blir det mest intressanta för mig hur de löser endgame samt ny content. Min förhoppning är att de efterapar PoE och släpper nytt innehåll relativt ofta, säg var 3-6:e månad. Att släppa stora DLC varannat år tycker jag känns utdaterat.

Av Schluug
Skrivet av flashen:

SWITCH AND BAIT...

Varför pressar dom ut dessa remakes och inte lägger mera tid på dom, det känns som Warcraft 3 Reforged igen där utvecklarna fick dålig vägledning och mål genom hela projektet, som gjorde att allt föll mellan stolarna. Here we go again, ingen respekt för gamla titlar från ledningen i Blizzard

Lite bitter på morgonen märker jag, ska brygga en kopp

Känns som att du inte är så påläst på just D2:R. Av det vi har sett hittills så verkar de som provspelat remaken vid ett av Blizzards events i våras otroligt imponerade över hur välpolerat och sant orginalspelet remaken är.

MrLlamaSC är en av de större profilerna i Diablo 2-scenen har gjort en video där han sammanfattar sin upplevelse av Alphan här som du kanske borde kolla igenom.
https://www.youtube.com/watch?v=dEl8qsJgB7w

Jag personligen förstår inte hur man kan göra en så stor grej av detta? Hur många sitter 2021 och spelar över TCP/IP, visst var det kanske aktuellt för 20 år sedan när spelet släpptes, men även då så körde alla jag kände över Battle.net.

Av Schluug
Skrivet av Vangen:

Knallpulver och kasta en stor sten så det exploderade.

Jag som är uppvuxen med föräldrar som generellt är emot alla typer av vapen fick nöja mig med att gå runt bland lekplatserna i jakt på sånna röda remsor och hoppas på att någon missat en "prick". Minns fortfarande ljudet, känslan och doften när man drog med en sten och en small av

Av Schluug

Jag körde generellt självscanning fram tills jag fick barn. Efter det så vågar jag inte då barnen kan få för sig att lägga ner allt möjligt i vagnen om man inte har stenkoll.

Sen gillar jag inte riktigt känslan över att behöva ha stenkoll på att man skannat allt. Jag höll på att dö av skämsel när jag missat scanna en liter mjölk någon gång.

Av Schluug
Skrivet av Beginner:

Sunkist var gott förr. De man köper idag smakar ingenting. (Hoppas jag inte blandar ihop märken nu) Eller så har min "palett" ändrats som äldre. Festis dricker jag inte alls längre, helt smaklöst. Som fadd saft.

Det var smidigt att dricka ur pyramiden. Klippte man av toppen så.

Jag skulle gissa på att de saft-drycker som fanns när jag växte upp (född -83) innehöll väldigt mycket mer socker än dagens motsvarighet då folk genrellt är mer medvetna om vad de stoppar i sig, och sina barn. Men jag håller med om att dagens Festis och motsvarande är ganska tråkiga

Av Schluug
Skrivet av Don_Tomaso:

Detsamma kan sägas om lågupplösta texturer och allt annat som har förbättrats. Att fixa till unkna dialoger är väl inte så dumt? (Om det nu har gjorts dvs)

Jag tycker du gör en höna av en fjäder.

Ja, fast de lågupplösta texturerna kommer ju finnas kvar, och man kommer att kunna växla mellan de grafiska stilarna med ett knapptryck. Jag står på @Aka_The_Barf sidan här, rör inte dialogerna, eller låt mig åtminstone välja för de som gillar den gamla "unkna" dialogen.