Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug

Nja, lite dålig eftersmak i munnen efter att ha sett den trailern. En spännande story är nog det enda som kan rädda det för min del. Gunplay såg bedrövligt ut och detta med "1000 planets" lockar inte alls. Kan ju hoppas att spelet ingår med GamePass

Av Schluug

Förstår inte heller vad folk gnäller över. Det är som sagt gratis och det var väl känt sedan länge att det skulle vara pay2win?

Jag tycker det är perfekt att ha ett vettigt spel på mobilen som man kan lira en liten stund när det passar. Ni som är så uppröra, tipsa mig gärna om ett annat spel av denna kaliber som har cross-progression mellan mobil och PC.

Jag kan tänka mig att lägga någon hundring på season pass då och då. Vad är det, en stor stark på en uteservering?

Av Schluug

Hej!

Jag skulle rekommendera dig att lägga till XTZ Spirit-serien i listan. Går eventuellt att lyssna på i Fyndbörsens butik i Falkenberg.

https://www.fyndborsen.se/store/XTZ-Spirit-11-Mattvit-p314785...
https://www.fyndborsen.se/store/XTZ-Spirit-8-Mattvit-p3147852...
https://www.fyndborsen.se/store/XTZ-Spirit-2-Mattvit-p3147852...

Komplettera med sub efter vad budgeten tillåter.

Av Schluug

Jag har kört ett snarlikt ITX-bygge i mitt H1 (v1) i ett och ett halvt år nu och jag har börjat få problem med höga CPU-temps, +90C. Misstänker att blocket är igensatt då det verkar tyvärr vara ett ganska vanligt problem med billigare AIO, den i H1 inkluderad.

Riktigt synd då jag tycker att H1 är ett väldigt trevligt chassi, och för det priset är det svårslaget. Jag har kompletterat med två 140mm-fläktar på baksidan som gjorde att temperaturerna är helt okej.

Av Schluug

Någon som beställt detta chassi från @Inet som vet vilken garantitid som gäller? Jag har börjat få problem med galet hög CPU-temp och skulle tro att det har med igensatt CPU-block att göra. Pumpen ser ut att fungera enligt vad jag kan se.

Inet själva hävdar ett år, Webhallen säger 3 år och Komplett 2 års garanti. Borde inte detta framgå på beställningen/kvittot?

Av Schluug

Några år har det ju blivit..

Av Schluug

Över förväntan

Av Schluug

Jag tycker att verktygen/maskinerna var riktigt billiga, visst är det svårt att motivera som privatperson men jag hade lätt kunnat gissa på det tiodubbla. Som mobilfixar-firma är det ju småpengar.

Av Schluug
Skrivet av Shakermaker:

Det skulle i så fall bli på andra sidan centern men det skulle bli rätt trångt mellan de tre högtalarna och två subbarna. Inte ens en meter mellan subbarna.

Klipsch var intressanta men hittade väldigt mycket om att de skulle ha tillverkningsfel (amp) och jag är inte sugen på att behöva köpa nytt igen om tre-fyra år.

Jag har inte ägt en Klipsch sub själv, men skulle inte tro att de är nämnvärt sämre än någon annan tillverkare. Tyvärr så är konsumentelektronik ofta konsturerad för att klara sig över garantitiden med lagom marginal. Just i förstärkare så är det ofta elektrolyt-kondensatorer som börjar läcka efter ett par år, speciellt om de sitter nära någon varm komponent.

Dynavoice-subben du frågade om ser ju vettigt ut. Skulle dock inte förvänta mig att den är markant bättre än Klipschen kvalitétsmässigt dock.

Av Schluug

Om du har plats skulle jag rekommendera två subwoofers. Mycket enklare att få en jämn frekvenskurva i rummet.

Denna känns som ett bra köp för det priset:
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2807069

Av Schluug

Jag vet en hel del personer som rippar hela sin Blu-ray samling i absurt hög kvalitet för att lägga på deras NAS. Kräver rätt mycket plats, men personligen har jag inte fattat grejern riktigt då jag i princip aldrig ser om filmer.

Av Schluug

ordlig.se nr 56, 5/6

⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩⬜⬜🟩
⬜🟩🟩⬜🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Lurigt idag!

Av Schluug

ordlig.se nr 44, 5/6

⬜⬜🟨⬜⬜
⬜🟨🟩⬜🟨
⬜⬜🟩🟩🟩
🟩⬜🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Svettigt även för mig idag.

Av Schluug

ordlig.se nr 40, 3/6

⬜🟨⬜⬜⬜
🟨⬜🟨⬜🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Av Schluug

ordlig.se WEEKEND nr 39, 2/6

🟨🟩⬜⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Den sjukaste gissning hittils. Visste inte ens att det var ett korrekt ord 😅

Av Schluug
Skrivet av Micke_JKUR:

Går det bra att bygga en speldator i ett chassi som detta? Tänkte om man klämmer dit lite värre prylar, blir värmen ett problem? Kommer fläktarna susa på för fullt vid spelande?

Gillar det minimalistiska utseendet.

Jag skulle säga ja, men du kommer att få betydligt högre ljudnivåer än i ett vanligt tower-chassi. Så om du verkligen vill ha en tyst burk så är inte H1 ett alternativ. Jag har adderat två 140mm fläktar på baksidan av chassit som drar ut varmluft, som tillsammans med en bytt fläkt för AIOn och tweakade fläktkurvor kyler mitt GTX 1080 och CPU helt ok, men knäpptyst är den absolut inte.

Av Schluug

Ganska nöjd överlag med mitt nuvarande H1, men hade gärna sett att de skickar med en perforerad front som alternativ till den i glas för de som verkligen vill optimera det ganska dåliga luftflödet.

Av Schluug
Skrivet av Chibariku:

ordlig.se nr 35, 3/6

⬜🟨⬜🟩🟨
🟩⬜⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Tredje 3an på raken

Lite intresserad, varför gissar du ett ord andra omgången som inte har 4:e bokstaven rätt? Men jag är ju bara glad amatör i detta..

ordlig.se nr 35, 4/6

⬜🟨🟩⬜🟨
⬜🟩🟩🟨⬜
🟨🟩🟩⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Av Schluug

ordlig.se nr 34, 3/6

⬜⬜🟩🟨🟩
⬜🟩🟩⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Vore intressant att veta vad folk kör med för förstaord, måste ju finnas ett som är statistiskt optimalt med avseende på svenska språket.

Av Schluug

ordlig.se nr 27, 4/6

⬜⬜⬜⬜🟨
⬜🟨⬜⬜⬜
🟨🟨⬜🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Helt OK