Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug
Skrivet av SirSmeghead:

En del av den där bilden stämmer inte längre dock, Cloud Saves (gäller dock inte alla spel..ännu) och Library Sorting är då tillagt (det finns då i min Epic Games Store-klient).

Folk kommer alltid att hata på Epic Games store. Att jämföra det mot Steam som funnits ute i 15+ år är löjligt enligt mig. Ja, Steam har betydligt mer funktioner, konstigt vore annat.

Jag som varit med ett tag minns hatet mot Steam när det kom. "Jag vill ha mina spel i fysisk form1!" etc, Folk överlag gillar inte förändring.

On-Topic: Har nästan spelat klart Hob nu tror jag. Fantastiskt spel! Ganska klurigt att lista ut var man ska, men på en lagom nivå. Bra kontroller. Lite tunt med "items" om man jämför med Zelda-spelen. 4/5.

Av Schluug

Testade spelet, endast någon timme in. Otroligt mysigt och välgjort.

Av Schluug

Jag kommer nog köra någon minion-baserad build, igen, då jag gillar den spelstilen. Det började någon gång i Diablo 2 med dess necromancer. Inte bäst i någon aspekt, men jag gillar som sagt spelstilen.

Just nu lutar det åt Animate Weapon, men jag får se..

Av Schluug

Borde vara Swen Clocker i så fall tycker jag, med w.

Av Schluug

Jag tycker godis är fel sak att hänga upp sig på. Personligen tycker jag det är värre med de unga tonåringar som verkar mer eller mindre beroende av olika energidrycker, där både socker- och koffeininnehåll är sjukt högt.

Jag tror faktiskt inte att godis för 20SEK varje lördag gör kroppen ont i det långa loppet. Om du däremot lägger till 50cl läsk så ökar du mängden socker rejält.

Av Schluug

Jag köpte spelet och lirade ett par timmar i offline-läget då servrarna hade det kämpigt.

Som veteran i ARPG-genren så måste jag säga att jag är imponerad såhär långt. Spelet kom verkligen som en blixt från klar himmel även om jag säkert sett någon gammal preview på Youtube för några år sedan.

Gameplay är bra med tight, köttig combat. Storyn är sådär såhär långt, men vi får se hur det utvecklas.

Lätt värt de €30 vad jag gav.

Av Schluug

Så, Samsung Galaxy S, S2, S3, S4,..., S10. Och nu då S20.. varför bara inte köra vidare med S11?

Edit: Kom på att det kanske är för att det är 2020, och de kommer släppa en ny modell varje år.. makes sense

Av Schluug

Kul att se! Kan bara hålla tummarna för att Intel lyckas få ordentlig fart på sina grafikkort de kommande åren. Det vore häftigt med tre stora spelare, rött, grönt och nu blått. RGB für alle!

Av Schluug

Det är ingen popnit utan en säkerhetsskruv. Mejsel för dessa finns t.ex. här

https://www.spelbutiken.se/produkt/zedlabz-3-8-4-5mm-gamebit-...

Av Schluug

De kommer garanterat ändra väldigt mycket av det vi sett. De visar snarare upp att de har en motor som fungerar, skills och itemization kommer långt senare.

Jag undrar hur de kommer göra med item level på föremål. Jag föredrar verkligen om en unik har en fast ilvl som i D2, inte en flytande ilvl som skalar mot spelarens level när den droppar, som i D3. I D2 fanns det en del saker man kunde hitta tidigt i spelet som fungerade rätt långt i i levlarna.

Av Schluug

@Megacrash: Japp, trams. Välj annan butik..

Av Schluug
Skrivet av Xinpei:

Yes. Det måste vara så att jag aldrig spelat spelet... -.-

POE 2 verkar vara lika mycket nytt som RoS var till Diablo 3. Skillnaden är att man inte lanserade RoS som ett "Nytt spel".

Du menar att skillnaden är att GGG släpper POE2 och all ny content fram till dess gratis, medan Blizzard släpper ett "character pack" för 40$?

Jag är ett stort Blizzard och främst Diablo-fan och jag tycker det är grymt imponerande vad GGG har gjort med PoE då det alltid har varit ett F2P spel. Med den nya grafiken så kommer det bli ett mycket mer attraktivt spel för nya spelare och en bra konkurrent till Diablo 4.

Av Schluug

Spännande, men jag ställer mig lite frågande till hur många procent av spelarbasen som har ett vettigt VR-headset? Känns som målgruppen är ganska liten..

Av Schluug

Jag har också tanken att hålla ögonen öppna på Black Friday efter en ny skärm, men jag tycker inte riktigt att det hänt något de senaste åren? Det är ju i princip samma top-5 som 2017 då jag var inne i uppgraderingstankar senast.

27"
IPS
2560x1440
G-sync
<8kSEK

Om man har dessa önskemål så är det många av skärmarna som är från 2015-17.. det känns som att utvecklingen i princip stått still.

@Laxpudding, varför händer det så lite?

Av Schluug

Tråkigt med VA-panel. Annars hade det varit klart intressant.

Av Schluug

Intressant tråd då jag är i snarlik sits. Min 2600k tuffar på i 4.5GHz men nu har min Corsair H80s pump kastat in handduken så då funderar jag på att byta ut CPU, moderkort och RAM och då AMD har vettiga grejer just nu så funderar jag att hoppa på det tåget igen.

Mitt GTX 1080 får hänga med ett tag till tror jag. Just Ryzen 3600 känns ju väldigt prisvärd och plattformen gör det enkelt att byta upp sig senare om man vill. Hur är det med Ryzen, har för mig att de trivs med snabbt minne, 3200+?

Av Schluug

Jag tycker också att Diablo 3 har blivit ett mycket bättre spel än vad det var när det släpptes, men jag håller med om att säsongerna i D3 är väldigt 'meh' jämfört med vad GGG hittar på i Path of Exile. Blizzard med sina resurser ska kunna komma på mer nytt än så..

Jag har hopp om framtiden för Diablo och om de släpper ett D2 Remaster relativt snart och Diablo 4 lite senare så har jag och göra de närmsta åren!

Av Schluug

Ohh, det börjar närma sig fulländat! Får bli en sådan i nästa bygge.

Av Schluug

Letsdeal säljer bara skit enligt mig. Köpte tandborst-huvuden till min eltandborste för några år sedan. Man fick kolla väldigt noga i annonsen för att se att det inte var original och de som kom på posten var verkligen skräp. Fick kasta alla och köpa riktiga istället..

Av Schluug

Jag skulle vilja nominera NintendOraklet @Tiamat för det hästjobb han lägger ner i Nintendo Switch nyhetstråden. In och kolla, det är helt otroligt! Om ni äger en switch då måste ni börja följa denna tråd.

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1523827-nintendo-switc...