Inlägg

Inlägg som Jockee86 har skrivit i forumet
Av Jockee86
Skrivet av Poiarn:

Även jag köpte en Oculus i somras och jag upplever samma sak..

Tekniken är definitivt bra nog och alla bekanta som har fått testa min Rift blev väldigt imponerade.
Men ändå funderar jag på att sälja den.. Är trött på alla 30 euro demos med 2 timmars speltid eller alla låsta AAA-titlar (RE7, F4, DOOM, etc.). Hade det inte varit för att jag kör bilsimulator hade skiten legat ute på blocket nu.

Känner samma sak men assetto Corsa i VR är de som gör att jag behåller den och hoppas att även AAA titlar blir tillgängliga på alla plattformar tids nog.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jockee86
Skrivet av CyberVillain:

@Jockee86: Gillar det inte heller, men Sony, Nintendo och MS kör ju samma visa utan att dö ut

Nej de e sant. Men de känns som VR är lite känsligt än så länge och inte tillräckligt etablerat för att hålla på med dumheter som att dela marknaden på de viset. Vill hellre se konkurrens på bäst hårdvara och pris. Jag gillar vr och vill att de stannar och utvecklas 🙂

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jockee86

Jag köpte en Rift i somras men blir så förbannad när både vive o Rift envisas med låsa spel till sina egna plattformar. Såg fram emot Fallout 4 vr men de kan man väl glömma.. känns som att om vr dör ut så är det delvis deras eget fel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jockee86

Brukar oftast klara mig med lite härlig bakgrundsbelysning men idag fick de bli en flaska portello o en chokladkaka innan Divinity 2 sessionen
(En bra skärm och schyssta lurar tar jag för givet)

Av Jockee86

Jag körde med 3 st 24" skärmar tidigare men bytte till en ASUS PG348Q och ångrar mig inte en sekund. Vid vanligt surfande kör jag 2 fönster sida vid sida med olika flikar öppna på varje.
Dock så saknade jag en extra skärm så fort jag körde igång ett helskärmsprogram t.ex ett spel då jag gillar att ha spotify, youtube, discord/ts igång så har en skärm i porträttläge bredvid ASUSen nu.

Av Jockee86

Jag fick min bundle idag som jag beställde från Oculus egen sida och fick med både Xbone controllern och en remote.

Av Jockee86

@anon5930: Enligt ups skulle min komma på måndag men de blev en glad överraskning när dom ringde idag o ville leverera Har bara hunnit testa lite än så länge och jag är väldigt nöjd! Har inte provat nåt liknande förut och fick nästan lite gåshud under de första demot som startade efter setupen Nu ska de spelas!

Av Jockee86

Nu dök impulsköpet upp och de ska bli otroligt kul o testa detta!

http://i.imgur.com/w9rimVu.jpg

Av Jockee86

@downup: Njae inte direkt, "tangentbordshyllan" är ju lätt att plocka bort men perfekt när man sitter o käkar vid datorn o den nedre hyllan använder jag som fotpall

Av Jockee86

@Bille: Tack så mycket! Roligt att man kan inspirera nån Med ett litet skrivbord så får man improvisera lite men jag tycker ochså de blev bra

Av Jockee86

Mitt skrivbord

http://i.imgur.com/TQINZ06.jpg

Skärmar: ASUS pg348q, Dell 23 tummare på sidan
Tangentbord: Func KB-460
Mus: Logitech G600 mmo
Chassi: Fractal Design R3
Högtalare: Ett par billiga Logitech med en liten sub
Headset till höger är Sennheiser PC363D
Och laptopen är en HP spectre x360

Av Jockee86

Har jobbat med svetsrobotar på en industri i ungefär 6-7 år och precis bytt avdelning för att få lite omväxling och har lärt mig laserskärning. Trodde de skulle hjälpa men jag går mest på autopilot just nu och funderar starkt på att läsa in ett par gymnasiekurser under vintern och söka in på yrkeshögskola till nästa höst. Skiftarbete och sura pensionstörstande gubbar tär på en

Av Jockee86

Köpte min spectre x360 late 2016 för att 1,5 månad senare se att dom släpper en uppdaterad version med stöd för pennan och i färgtemat ashgray som jag egentligen ville ha

Av Jockee86

Kompletterade witcher 3 med Hearts of stone och blood and wine, kan eventuellt bli nåt mer ochså

Av Jockee86

Jag kör med en Eldriven Grandview Fantasy 106" och en Benq w2000 projektor och tycker de funkar bra och jag har ungefär samma förutsättningar som dig i vardagsrummet.

Ett tips är att köra på en eldriven duk över en manuell även om de ligger lite över din budget då dom håller sig plan längre och är mycket smidigare att använda.

Av Jockee86

Jag överklockar av flera anledningar.
1. Märkbart högre fps i onlinespel t.ex GW2 och WoW.
2. Jag vill ha ut så mycket prestanda som möjligt för mina spenderade pengar (inom rimliga gränser), 3.9 ghz till 4.5 GHZ tycker jag är en hel del gratis.
3. Jag tycker de e skoj att pilla med de och testa.

Av Jockee86

Jag skulle nog säga 3dfx/voodoo. Har fortfarande kvar kartongen till mitt gamla Orchid Righteous 3D, tråkigt nog har själva kortet följt med nån gammal dator bort

Av Jockee86

@Jaque:
Jepp min Spectre har hörbart coilwhine när den är avstängd med laddsladden inkopplad och batteriet fulladdat. Har ochså läst om de och de verkar inte vara särskilt ovanligt. Brukar inte ha sladden i när jag inte använder den eller laddar den så bryr mig inte så mycket om de.

Av Jockee86

@SvanteP:
Jag har inga bekymmer med gångjärnen på HPn, kanske att skärmen kan svaja litegrann när man använder den i "stand" läge och använder touchen istället för tangentbordet men inget som stör mig iaf.

Ang. fläkten så går den nästan aldrig på min. Den hoppar igång när windows får för sig att scanna efter updates och när man drar igång ett spel, men inte vid vanligt surfande, youtube eller liknande. Skulle gissa på att om du använder Cad så kanske fläkten hoppar igång, office vet jag inte. Ljudmässigt skulle jag säga att den hörs men inte tillräckligt för att jag ska störa mig på de iaf.

Av Jockee86

Uncharted 4