Inlägg

Inlägg som Kiirozu har skrivit i forumet
Av Kiirozu

Noll kronor. Det är inte intressant för mig att skaffa. Får lite kväljningar bara av att tänka på att spela med en gamepad, och spel som är anpassade efter gamepad brukar suga åsnebakdel.

Av Kiirozu

Den har en inbyggd omställning av hastighet/effekt. 15/20/25 km/h.

Nu skiter jag i all moralpanik så jag säger bara, kör den som en cykel.

Av Kiirozu

@lappen81:

Självklart kan jag göra den bedömningen då jag litar mer på enskilda användare på prisjakt än på mängdbetyg hos försäljaren. Jag vet inte om butiken är skit därav trådstarten.
Nu har jag dock redan fått mail om att paketet är skickat så det verkar inte vara några problem än så länge.

Edit:

Har fått mitt paket nu, var mycket väl paketerat. Tog alltså tre dagar att få hem det, skickades från Sverige.

Av Kiirozu

@Vinolik:

För mig är dessa inte mer tillförlitliga då det går att fejka i en webbshop väldigt lätt, dessutom är det en indikation på att de som ev. handlat inte är särskilt insatta och så att säga "svensson", vilket får mig att komma in på banorna att de inte har koll på saker och i slutändan inte särskilt pålitliga.

Av Kiirozu
Skrivet av lappen81:

Jo men du verkar inte läsa vad jag skriver, tar min text "jag håller nog inte med om att 1775 omdömen med ett snittbetyg på 4.2 av 5 på prisjakt motsvarar definitionen väldigt få och mestadels negativa,"

1775 omdömen är tillräckligt många för att bilda sig en uppfattning (jämfört med butiken kanske det är få recensioner)
Ett snittbetyg på 4.2/5 är merparten positiva inte som du skriver nästan uteslutande negativa

Jag hade med länken i mitt första inlägg #18314834 om vi tittar på olika ställen

Det här börjar bli löjligt då jag får upprepa samma sak om och om igen.

Jag bryr mig inte om att det finns 1775 omdömmen när nästan alla dessa är från butikens egen hemsida. Det var liksom detta som var själva grunden till att jag blev osäker om det var värt att beställa från coolshop.
Vanligtvis när det är på detta viset är det vanligtvis mindre noga och seriösa butiker som härjar.
Bokstavligen så tycker jag att de fåtal betyg som lämnats direkt via prisjakt väger tyngre än alla dessa mängdbetyg i stil med "SNABBT OCH BRA!!!" från butikens eget system.

Detta skrev jag "De väldigt få som blivit lämnade på prisjakt var mestadels negativt inställda, de som lämnats direkt i butiken är överväldigande positiva."
Jag skrev alltså inte att det fanns få omdömmen totalt, utan att det fanns ett fåtal som lämnats direkt via prisjakt och att det var detta jag anmärkte på och gjorde mig osäker.
Jag läser allt men det måste också var logiskt ur en kontext för att jag ska kunna hålla med dig, eftersom jag inte låter alla betygen från butikens eget system väga tungt för mig så blir dina argument ganska tunna för mig. De fåtal betyg (ett 10-20 tal?) från prisjakts eget system väger för mig tyngre än de 1700-tal betyg från butikens egen hemsida.

Av Kiirozu
Skrivet av lappen81:

Ja , men jag håller nog inte med om att 1775 omdömen med ett snittbetyg på 4.2 av 5 på prisjakt motsvarar definitionen väldigt få och mestadels negativa, iaf hoppas att du blir nöjd med köpet.

Du verkar ju inte läsa vad jag skriver? De som lämnat via deras hemsida är mestadels positiva och är typ nästan alla betyg de fått öht. De som är lämnade direkt på prisjakt är få och nästan uteslutande negativa.

Vet att jag kommer bli nöjd med produkten om den anländer hel, ren och inte begagnad

Av Kiirozu
Skrivet av lappen81:

@Kiirozu: Tittade på prisjakt: 4.2 av 5 (1775 omdömen) , personligen anser jag att det är rätt bra betyg och inte i närheten av sågad längsmed fotknölarna. Annars håller jag med DavidTheDoom läs recensioner och gör en bedömning, oavsett om butiken har blivit hyllad eller sågad tittar man närmare på recensionerna så kanske du gör bedömningen att det säger mer om den som har skrivit recensionen än butiken i sig/ eller inte.
https://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?q=Coolshop.se&f=31367
https://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?q=Spelbutiken.se&f=235...

Det jag anmärkte på var att nästan alla betyg är lämnade i deras egen butik och inte direkt på prisjakt. De väldigt få som blivit lämnade på prisjakt var mestadels negativt inställda, de som lämnats direkt i butiken är överväldigande positiva.
Detta brukar vara en negativ sak då många butiker fejkar betyg på detta vis för att verka seriösa och dra till sig konsumenter.
Jag litar betydligt mer på betygen som ges via prisjakt och dessa är inte så muntra, men också väldigt få betyg.

Hur som haver, jag har lagt min beställning och coolshop ska skicka ut produkter måndagar, onsdagar och fredagar, så jag får se vad som händer i veckan.

Av Kiirozu

Spelbutiken har man ju beställt ifrån tidigare, men som jag förstod det hela så är coolshop en fusion mellan olika företag (ett företag från danmark?). Att detta betyder att vissa produkter skickas från Danmark då också bland annat.

Nåväl, jag lade min beställning och hoppas på det bästa, fanns inga andra alternativ ändå (Philips X2HR)

Av Kiirozu

coolshop.se

Hej, butiken coolshop.se säljer en produkt som jag är intresserad utav men är det vettigt att beställa av dessa?

Betygen på prisjakt gör en högst osäker... (De flesta betygen är lämnade på butikens hemsida och är goda, medans de som är lämnade på prisjakt sågar samma butik längsmed fotknölarna.)

Av Kiirozu

Okej. Jag kan bara hitta den om jag söker på "[SE]". Detta eftersom servern heter "[SE]FriendlyMilita|LowPing|Modded|High Loot|Short Nights|Trader".

Av Kiirozu

1) Folk är egoistiska as, "men JAG ska bara hämta något", "men JAG väntar bara på någon som kommer snart", osv..
2) Folk är egoistiska as.
3) Folk är egoistiska as.

Man märker detta bara man tar ett steg utanför ytterdörren. Folk håller hissen utan att bry sig om att andra kanske behöver använda den, folk skitar ner utan att bry sig att andra tycker att det är äckligt, folk städar inte efter sig i tvättstugan, folk bryr sig inte om att uppfostra sina ungar så de växer upp helt utan moral och till nya större egoister, osv...

Av Kiirozu

Nog för att gratis är gott, men jag har till och med slutat att logga in på EGS-klienten för att få dessa gratisspelen. Det är bara fler spel som man aldrig kommer att spela, i en klient hos ett företag jag inte vill stödja.

Av Kiirozu
Skrivet av Tekanna218:

Work in progress Glömde ändra namnet igår kom jag på. Så tills jag kommer hem idag är det Analog Milita! xD

Är det meningen att den ska vara online nu? För jag hittar varken den med namnet "Friendly Milita" eller "Analog Milita" via dayzsa launcher..

Av Kiirozu

Jag hittar då ingen server med namn "Friendly milita"

Av Kiirozu

Du ska ju inte få sota för köparens inkompetens. Köparen måste ju inspektera varan så att den uppfyller köparens krav. Du är ju ingen telefonsupport heller så jag hade bara hänvisat köparen till att söka efter svar på nätet istället.

Av Kiirozu

@Rekl3M:

Är hyfsat säker på att BSG inte behagar att göra refunds för att man inte vet vad man vill ha.

Av Kiirozu

Bör finnas billigare på typ ebay.

Sedan finns kinguin också där jag köpt mina licenser (pro), samtliga fungerar fortfarande efter typ fem år eller hur lång tid det nu än är..

Av Kiirozu

Jag har inte spelat spelet, men inlägget fick mig i alla fall att tänka på "Freaks & Geeks". Inte helt 100 i samma stil, men nära på och en garanterat bra serie (bara en säsong).

Av Kiirozu
Skrivet av anon246659:

Jag är nyfiken om det stämmer att Inet saknar kollektivavtal. Isf slutar jag omedelbart att handla där.

Skickades från m.sweclockers.com

För er som minns datorbutiken.com så hade dem inte heller något kollektivavtal, även den butiken var populär här på swec.

Av Kiirozu

Sitter kvar med min 7700K, det kliar lite i fingrarna att köpa nytt men tror att jag väntar till DDR5. De flesta spelen använder knappt något av CPUn ändå.