Inlägg

Inlägg som Kiirozu har skrivit i forumet
Av Kiirozu
Skrivet av SCORPIUS:

Jag tror aldrig jag kommer få förtroende för Seagate igen.
Skulle som mest ha en disk från Seagate till att ha spel på som lägger saves på annat ställe.

Amen broder på denna.

Sedan båda mina 256gb diskar från seagate dog utan någon som helst förvarning för X antal år sedan så är seagate no go för mig. Kan bara tänka mig att ha fler rörliga delar i diskarna ökar riskerna markant också.

Av Kiirozu

Givetvis ris. Kan dock tänka mig att pasta kan fungera i nödfall.

Av Kiirozu

@Rouge of Darkness: Har du någon form av ögonsjukdom som gör att du inte märker av skillnaderna?

60Hz vs 144Hz är som natt och dag. Gillar att likna det vid HDD vs SSD. När man väl taget steget över så vill man inte använda den föregående. Bara att dra musen i windows så är det en rejäl skillnad och om man inte märker av det så måste det vara fel på någon inställning eller något fel på din kropp som gör att du inte märker av skillnaden.

Nu är jag ingen hardcore gamer som spelar FPS-spel i tävlingar och dylikt, men om man t ex spelar rocket league på en 144Hz skärm och går ner till 60Hz så blir det i stort sätt ospelbart för mig.

Av Kiirozu

Sweclockers God Ton ™

Situationen har uppkommit enbart för att NoN anställer inkompetent folk som lovar saker som inte stämmer. Hade du läst igenom villkoren när du väl försökt genomföra köpet så står det annat, och det är även dessa som du godkänner.
"Löfte från support" -> Genomför köp och godkänner ett avtal som säger något annat -> Ej nöjd kund som förväntat sig annat.

Personligen tycker jag att NoN ska "take one for the team", eftersom det är deras representanter som gjort misstag och lovat kunder något som de inte kunnat hålla. Därför är det upp till NoN att utbilda dessa eller anställa nya som kan sköta sitt jobb.

Av Kiirozu

Jag betalar för två månader i taget, räkningen brukar vara på ca 1500 kronor. Bor i en etta.
Själva elen brukar kosta under 500-lappen, resten är bara avgifter och skatter.

Av Kiirozu

Jag är toknöjd med min Zowie EC1-A. Ville ha en mus som var stor för de flesta verkar vara gjorda för små flickhänder, EC1 har en i princip perfekt storlek för mig och har inte fallerat på X antal år nu. Tror att det bara finns EC1 och EC2 nu, innan fanns det både A och B-versioner av båda med annorlunda skates & sensor. Nu tror jag de använder sig av A-versionens skates igen (större, mer yta..) tillsammans med den nya sensorn. Har en B-version liggandes helt ny ifall den jag har nu fallerar.

Av Kiirozu

.. har en 48" men jag använder den i princip aldrig som TV, blir mestadels att använda den som skärm för min gamla dator för att se på film/serier och spela lite spel ibland.

Av Kiirozu

Mitt k70 dog av spilld öl, försökte rädda den men det var helt hopplöst. Är i stort sätt bara att köpa ett nytt t-bord som gäller, kanske spara tangenter och annat du kan salvaga från ditt nuvarande om du ska skaffa ett likadant.

@Hassel fd Jompenleet:
Vet inte hur det är på K95 men på K70 så var det dubbla lager inuti tangentbordet som inte var fästa med skruv. Så man kommer inte in mellan lagren för att rengöra där.

Av Kiirozu

Får mer d3 vibbar än d2 vibbar, speciellt av inventoryn.. d2 remaster vs d4 så blir det nog med stor säkerhet d2 remaster som kommer att spelas.

Av Kiirozu
Skrivet av Belzader:

Det där ser ut som ett döende grafik-kort, mycket troligt pga. GPU'n (själva Grafikprocessorn inte kortet) har blivit överhettad och tagit skada.

Om du har möjlighet prova med ett annat kort, alternativt om din CPU har intergrerat grafik-chip prova kör på det.

I det senare fallet så måste du ta bort grafik-kortet för att det ska kicka in, i vissa fall måste man även göra en reset av UEFI/BIOS också innan det det kickar in.

Nog för att det med största sannolikhet är något med GPUn, men man behöver inte "ta bort grafikkortet" för att använda den interna GPUn. I alla fall inte med Intel, kan vara annorlunda med AMD men det skulle jag inte tro. Den enda anledningen för TS att ta bort grafikkortet helt ur datorn är för att den inte ska starta om eller hänga sig själv.
Man aktiverar bara i BIOS/UEFI att den ska använda sig av CPUns iGPU så ska det fungera sedan.

Av Kiirozu

Har jobbat i deras lager tidigare, är inte förvånad. Hela ledningen kändes som ett gäng klåpare..

Av Kiirozu
Skrivet av anon99339:

Cringe. Lägg ner tramset.

Trams. Skaffa humor.

Av Kiirozu

Ah, äntligen en panel värd att kolla på. Emil + Jonas = sant.

Av Kiirozu

Har för mig att jag läst att den skulle gå på 599 USD. Borde mynna ut i ca 7500 kronor..

Av Kiirozu

@Tekanna218:

Hur ska man göra för att joina servern? När jag försöker gå in på den står det bara dayz version mismatch (server 1.05.152627 vs client 1.5.152636

Av Kiirozu

Jag har aldrig upplevt att något inbyggt i moderkortet varit bra. T ex asus moderkort som marknadsförs med "super duper ljudkrets" är totalt skräp. Lyssnar man mycket på musik och har några som helst krav på att det ska låta tilltalande så vill man köra på en extern lösning som inte har "gaming" i sina attribut.

Av Kiirozu
Skrivet av Losecontrol:

@Kiirozu:
Ja precis, 2st HDMI-HDMI. Ja alternativet finns ju uppenbarligen för detta moderkort enligt manualen, men då har inte min processor stöd för det vad jag förstår eftersom alternativet inte finns i BIOS. Så då får jag helt enkelt köpa en kabel.

Jag är ingen expert på AMD men av en snabb sökning på Internet så hittade jag att 3700X inte har någon integrerad grafik, så det är därför det inte fungerar.

Av Kiirozu
Skrivet av Losecontrol:

@PointMan:

Okej tack! Undrade bara om det gick att lösa utan att köpa kabel/adapter

Vad har du för kablar i dagsläget? Av det du skrivit får man uppfattningen att du har två "HDMI - HDMI"-kablar och att båda skärmarna ansluts såvida till HDMI-portar i datorerna. "problemet" är således att det bara finns en HDMI-port på grafikkortet och att du då tänkte att du kunde ansluta den sekundära skärmen till moderkortet som också har en HDMI? Om moderkortet har en HDMI-anslutning så är ju självklart svaret ja så länge som din processor har stöd för det. Läs manualen så lär du hitta hur du ska göra i BIOS om möjligheten finns.

Av Kiirozu

Jag förstår inte problemet. "Grafikkortet har 1xhdmi och 3xdisplay-portar.", din nuvarande primära skärm bör ha både HDMI och DP. Din tänkta sekundära skärm har HDMI, case solved? Skaffa en till kabel av rätt typ bara om du inte redan har det.

Av Kiirozu

Garmin FR235 är främst en klocka för löpträning, finns även förprogrammerat för cykling och "annat". Ska du bara löpträna så fungerar den utmärkt.