Inlägg

Inlägg som UsEd har skrivit i forumet
Av UsEd

Steam problem, vill inte starta

Hej mitt steam vill inte starta riktigt, när jag dubbelklickar på ikonen kommer det upp "Connecting Steam account: UsEd..." som vanlig, men sen kommer den inte längre.

Det har funkat förut på denna dator men har köpt en ny router nu. Har en DSL-504T, hade en 504G förut och behövde inte forwarda några portar då. Tror ni jag behöver göra det nu?

Kör med Norton Internet Security 2005 och steam och allt är tillåtet, det har ju funkat förut med samma inställnar så det borde ju inte vara brandväggen iaf

Av UsEd

Vad gjorde du då? Verkar finnas kanske mycket saker man kan göra...

Av UsEd

Citro: Om du testar med den där fixen, säg till då om det funkar. Ska ringa d-link nu, återkommer med vad dem sa.

Av UsEd

Lite hjälp med DSL-504T

Hejsan jag använder mig av DSL-504T till Tele2.
Jag använder PPPoE klienten i modem och där finns det en inställning som heter "Keep Alive" och jag undrar vad den ska stå på, just nu står den på 10 min och det funkar att koppla upp osv.

Så här står det i den under "help" men tyvärr förstår jag inte så mycket av det =/
Keep Alive: When on-demand option is not enable, this value specifies the time to wait without being connected to your provider before terminating the connection. A non-zero value.

En till grej, innan hade jag 504G, den var stabil och jag kopplades aldrig ifrån, nu kopplas jag ifrån ibland. Men just nu funkar inte vanliga telefonen överhuvudtaget så det kanske har nått med det att göra? Någon som vet nått?

tack // Erik

EDIT: Nu har det blivit ännu verre, nu kopplar den inte ens upp. Den hittar inte någon ADSL anslutning längre. I loggen står det

Sep 8 12:00:06> Valid Configuration Tree
Sep 8 12:00:11> Firewall NAT service started
Sep 8 12:00:12> Bridge Created: br0
Sep 8 12:00:12> Bridge Interface Added: eth0
Sep 8 12:00:13> pppd 2.4.1 started by root, uid 0
Sep 8 12:00:15> DSL Carrier is down
Sep 8 12:00:45> DSL Carrier is training
Sep 8 12:01:53> Connecting PPPoE socket: 00:00:00:00:00:00 0000 0x1000d3b8
Sep 8 12:01:53> Couldn't get channel number: Transport endpoint is not connected
Sep 8 12:01:53> Doing disconnect
Sep 8 12:01:53> System Call Error

Men nu funkar telefonen igen, det måste ha varit tele2 som gjort nånting för den funkade sen på måndagen. Tänkte ringa D-Link så fort jag får tid...

Av UsEd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av cms
DSL-504G är stabil. Jag upplevde den som otroligt komplicerad till en början och var flera gånger nära att avreagera mig fysiskt på den. Har dock inga problem med den nu.

Så tycker jag också. Sitter på 504T nu och den är lättare att ställa in osv och man kan ändra MTU värde mm på den, det kan man inte på 504G. Dock tappar den kontakten med tele2 ibland vet ej om det är på grund av själva modemet elelr nått annat. Har bara haft den 2 dagar plus att vanliga telefonen inte funkar alls =/

Av UsEd

Den säljs inte längre, istället finns 504T.

Av UsEd

Ljudet försvinner när jag spelar Elasto Mania

Tjoo

När jag startat Elasto Mania så försvinner allt annat ljud förutom ljudet i spelet. Jag vill kunna lyssa på musik samtidig i winamp när jag spelar, går det att göra nått så det funkar samtidig?

Av UsEd

Okej, har redan fixat det där för ett tag sedan. Var ett tag sedan jag skapade tråden. Jag använder winamp och RM-X Media Edition for winamp. Funkar bra och tar inte upp så mycket minne. Tack ändå

Av UsEd

Kan du inte få låna en kompis grafikkort eller liknande? Annars kan du ju gå till dator firma och be dom kolla på det, eventuellt laga det? Men som sagt tror jag grafikkortets fläkt har pajjat och det har gjort så kortet har brunnit sönder.

Av UsEd

Forwardat port 27015 till server datorn?

Av UsEd

Min låter skitmycket när jag tex spelar HL2

Av UsEd

Du behöver ändast en sladd, S-Video eller en sån där gul. Brukar följa med kortet. Du behöver inga speciella drivrutiner men dom nyaste är enklast att ställa in osv. När du har kopplat in sladarna... och satt på datorn så högerklickar du på skrivbordet -> Egenskaper, väljer fliken inställningar trycker på avancerat.
Tryck på fliken "Geforce FX5600XT" sen i menyn som kommer fram (gäller nya drivutiner) så finns det en inställningar där som du kan välja hur du vill ha TV och skärmen osv, inte svårt alls Lycka till

Av UsEd

Fjärrkontroll till winamp

Hej!
Jag fick min nya dator igår... med ett Creative Soundblaster Audigy2 ZS Platinum. (För er som inte vet så får man en frontmodul och en fjärrkontroll)

När man trycker på "Start" på fjärrkontrollen öppnas MediaSource Player och den kan man styra med fjärrkontrollen, men det programet var jobbigt och jag gillade det inte... så nu till frågan, hur gör jag för att koppla fjärrkontrollen till winamp istället. Vill ha så man kan trycka på "Nästa" och "Play" osv. Volymen funkar utmärkt att höja och sänka med fjärrkontrollen. När jag trycker på "nästa" när MediaSource Player inte är igång står det bara "NA" i hörnet.

Fjärrkontrollen är en RM-1500

Tack

Av UsEd

Ok bra då vet jag då kanske tomten kommer med ett 6800LE i jul

//maggAN jag skriver från en polares

Av UsEd

Jag skulle inte ha köpt från Lidl. Jag vill ha kvalitet och litar inte så mycket på Lidl. Har du mer pengar att lägga ut så gör det, köp dig en märkes hdd, typ seagate.

Av UsEd

jag fick min router på 2 dagar, beställde på tisdagen fick den på torsdagen... tycker jag är helt ok. När dom väl har skickat iväg paketet tar det 2-4 dagar innan du har detm, vanligtvis. Har man tur går det skit fort, beställde en mp3spelare från mp3spelare.com. Den kom dagen efter, alltså mindre än 24h. Det var snabbt gjort Beror på hur snabbt dom skickar iväg grejerna sen är det ju posten som tar hand om resten om det inte är nått speciellt grejs

Av UsEd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hkman
Men finns det inte på Creatives hemsida då??

Det finns bara uppdateringar där, och om man ska installera en sådan behöver man redan ha drirutiner installerade.

Av UsEd

Drivrutiner till Audigy2 ZS Platinum

Dom drivrutiner som swec har i sitt filarkiv, är det någon av dom som funkar med Audigy2 ZS Platinum? Det står ju inte så uförligt vad det är för drivrutiner.

En fråga till
Kan man hitta drivrutiner till det kortet någon annanstans, vill inte ha några uppdateringar.

Av UsEd

Tack för alla svar, jag tog 19 tummaren för att jag har plats för den och den var billigare. Har en CRT nu och den är det inge fel på...

Tack

Av UsEd

19" CRT eller 17" TFT ?

jag ska köpa en ny skärm och har två alternativ:

19" CRT Samsung SyncMaster +41 kr mån / 36 mån

eller

17" TFT Samsung SyncMaster +82 kr mån / 36 mån

Jag har plats för en CRT skärm men kanske inte pengar till en TFT. Men det går att fixa, men vilken tycker ni att jag ska välja, vilken är bäst? Jag ska använda den mest till att spela och titta på film.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}