Inlägg

Inlägg som TwentyØnePenguins har skrivit i forumet
Av TwentyØnePenguins

@eliten92: Tror inte att det ska ha något med nätagget att göra, men det är ju självklart möjligt. Det jag rekomenderar att du provar först är att ominstallera grafikkortets drivrutiner och installera senaste från nvidias hemsida. Använd först DDU(https://goo.gl/iUAMoa) för att avinstallera nuvarande drivrutiner och sedan ladda ner senaste från https://www.geforce.com/drivers. När det kommer till temperatur så är 60 c inget att oroa sig över, om det skulle vara uppåt 90-100 skulle det vara en annan sak.

Av TwentyØnePenguins
Skrivet av ratnose:

Jag ska göra som ni säger båda två! TACK!

Säljaren tror han kört en i7 4970 i den, BIOS vet han inte om han uppdaterat... det är samma BIOS som krävs för min 4590 som hans kanske 4970...
Men hur fasen flashar jag bios utan att att jag får fram BIOS? Hittade en processor som kortet stöder med original BIOS?

Antingen att du hittar en CPU som funkar i nurvarande bios. Dock så ska det endligt asus hemsida gå att flasha bios utan CPU. (https://www.asus.com/se/Motherboards/GRYPHON_Z87/specificatio...) Om du kollar under "specialfunktioner" ser du att kortet ska stöda USB Bios flashback, se följande länk: http://event.asus.com/2012/mb/USB_BIOS_Flashback_GUIDE/ samt denna video https://www.youtube.com/watch?v=nIKMuPJwM28

Av TwentyØnePenguins

Ok, får ta och läsa de och ta reda på de andra.
Tack för hjälpen!

Av TwentyØnePenguins

Är det okej att använda annat företags logga på sin hemsida?

(Hoppas jag hamnade i rätt kategori)
Tjena, håller på att skapa en hemsida till en "Youtuber" jag följer, mest på kul. Men när det kommer till att använda loggor från bland annat Youtube, Twitter, Twitch, etc, hur reglerna ser ut? Vet att youtube vill att all användning ska vara direkt godkänd, men gäller detta även för privatpersoner?
Sidan som jag skapar kommer inte ge mig någon ekonomisk vinning på något sätt, och loggorna ska användas endast för att länka till sociala media.

Är det någon som har kundskap om vad som gäller?

Tack på förhand!