Inlägg

Inlägg som dibban har skrivit i forumet
Av dibban
Skrivet av Doomfarer:

Inte snabbare, men Claymore är ett grymt bra svärd när man vant sig. Brukar vara det jag springer runt med i alla Souls spelen.

Tackar för tips! 👍

Av dibban
Skrivet av Näbbdjuret:

Luktar lite behov av en Katana tror jag.
https://www.youtube.com/watch?v=8YqBuIqy8g8

Visst gör det...ska kolla in nån Katana. Är lat och bekväm av naturen så det blir väl den enklaste att få tag i

Av dibban

Behöver tips på nåt gött singlehand-vapen, inte lirat så mycket och rockar ett Lordsworns Greatsword +4. Vill ha nåt som har lite snabbare attack och som räcker ett bra tag. Lirar med sköld också. Nån som har tips?

Av dibban
Skrivet av Swennis:

Ok... vilken klass rekommenderar du som heeelt ny på sånt här?

Beror ju lite på vilken spelstil du har, men Vagabond är väl den med "bäst" stats i början har jag läst nånstans. Kommer med svärd, sköld och halberd från början också. Du är inte låst till en speciell spelstil alls utan du kan skräddarsy din karaktär allteftersom du levlar upp.

Av dibban
Skrivet av Swennis:

Eller samuraj, har ju båge 🤔
Kan man ha flera saves , karaktärer i sparfilerna?

Det går fint med fler än en save.

Tog Godrick igår, mäktig jävla bossfight.

Av dibban
Skrivet av Exydia:

Det är i alla fall inte lika illa som Dark Souls 1 var.
https://www.youtube.com/watch?v=Ha6K5KtW3W8

Haha ja fy fan det var tider det, inget gnäll då på den tiden utan det var bara att acceptera läget och kötta igenom. Demon's Souls på PS3 hade väl nåt liknande area, Valley of Defilement som också laggade. Fantastiska spel båda två precis som Elden Ring, håller på med Godrick nu men är så rätt så underlevlad.

Av dibban

Såldes allt? Är intresserad att veta vilka PS3-spel du säljer.

Av dibban
Skrivet av hulkenstrong:

Yellow Shirt Guy AGDQ/SGDQ var höjdpunkten men håller koll på schemat. Dock mest intresserad av 2D spelen där dom inte bara hoppar runt i blindo "ute i etern".

Håller verkligen med ang. YSG. På den tiden hade agdq enormt mer charm och var roligare att följa. Undrar än idag vad den snubben pysslar med.

Av dibban
Skrivet av Sando:

13-åriga versionen av mig blir lite varm i byxorna av det där!

9700 pro var ju verkligen en klassiker. Det var det där kortet man drömde om i tiderna när farsan tyckte att allt över ett 9200 SE var totalt onödigt. Så spelade man sen UT 2003 och WoW beta i typ 20 FPS med lägsta inställningar i 1024x768.

Åh, gamla goda tiden...

Haha, skriver under på detta! Sparade ihop till ett 9800 Pro efter många timmars sommarjobbande, händerna darrade när det skulle in i Chieftec Dragon-chassit. Härliga minnen

Av dibban

Spinner vidare på bilden med devs som lämnat teamet och länkar en reddit-post med information + video om utvecklingen av BF 2042:

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/raldn...

Av dibban

@Lagerlöf Tyvärr är det ju så.

Av dibban

Upplevelser, universum, varumärken, säsonger...ge oss bara ett hederligt Battlefield-spel för fan.

Av dibban

Kollar igenom alla säsonger av Trailer Park Boys för X:e ordningen....

Av dibban
Skrivet av Ragin Pig:

@dibban Jag är ganska säker på att du får alla tidigare expansioner om du köper endwalker. Så när du är klar med heavensward är det nog bättre att köpa den istället för complete edition. Men dubbelkolla för säkerhets skull.

Tack, jag har ingen brådska direkt, utan tar allt i lagom tempo. Har kört på i full fart i andra mmos (wow, destiny2) och det har inte varit en höjdare såhär i efterhand

Av dibban

Tack för svar!

Av dibban

Nybörjare här. Köpte Starter Edition och jag gillar det, har levlat upp till 15 hittills (Archer). Mysigt spel, gillar framför allt storyn, miljöerna, musiken. Läste att man fick med en expansion när man köper Starter Edition, är det den jag lirar nu eller är det grundspelet? Har mest följt main story quests hittills, ska jag fortsätta på det spåret? Tar gärna emot fler nybörjartips.

Av dibban

Loggan är ju rätt lik Mitels får man säga.

https://www.mitel.com/sv-se

Av dibban

Av Estrella och OLW - självklart Estrella. Klasskillnad, speciellt på Grillchips och Sourcream Onion.

Av dibban

Annonsen är avslutad

Av dibban

Såld till @kocho !