Inlägg

Inlägg som dibban har skrivit i forumet
Av dibban
Skrivet av Barsk66:

Jag såg ett par OA-5 På Röhsska museet i Göteborg nu i helgen!
Klassiker!

Grymt Det är ett riktigt gött och varmt ljud i dom tycker jag.

Av dibban

Troligtvis ett par Carlsson OA-5 högtalare (från slutet av 60-talet) parat med en Beomaster 1000, fått av farsan.

Av dibban

Noterat

Av dibban

Playstation 5 (+ Sackboy)

Tjena!

Säljer min standard edition PS5. Förbokad från Webhallen och kvitto finns.

Originalkartong, 1 st handkontroll, originalkablar etc. ingår såklart.
Lirade en del på den i våras, men sen har min PS5-glöd slocknat och den har stått oanvänd i garderoben i ett halvår. Startade upp den innan och uppdaterade den till senaste firmware.

Går tyst och skicket är fint, men värt (och ärligt) att nämna är att det finns ett ytterst litet streck på "ovansidan" av konsolen, gissningsvis av nån form av penna då småbarn finns i huset. Syns dock inte på håll. Går säkert att gnugga bort med nåt starkare medel än den allrengöring jag har.

Kan slänga med Sackboy: A Big Adventure (fysisk, nordisk version) också för 400 kr om intresset finns.

Kan skickas spårbart via Postnords skicka direkt men avhämtning i Höglandets metropol Nässjö premieras!

Sätter slutdatum till tisdag den 12:e kl. 20 och eventuell budgivning sker i tråden. Väl mött!

Läs hela annonsen här

Av dibban

Vi är ett litet gäng som lirar i princip varje kväll som söker fler pers till raider och dylikt. Vi är 30+ med småbarn, familj etc så all tid i världen finns inte för gaming längre tyvärr men vi lirar för att ha kul och kötta på ändå Hade varit trevligt med mer folk i klanen så vi slipper jaga folk inför varje raid. Hojta till i PM om du vill vara med!

Av dibban

Philips Fidelio X3 (2020)

Köpta i Juni 2021, fint skick, sparsamt använda.

Skickas spårbart med Postnord.

Kom gärna med bud! Väl mött.

Läs hela annonsen här

Av dibban

Gillade trailern. Är gameplay snarlikt BF3/BF4 så är jag nöjd.

Av dibban

Läste mycket mer förr om åren men allt mindre nu när man har småbarn. Hoppas att återuppta det snart! Har haft som projekt senaste halvåret att läsa igenom Leif GWs böcker, är på Samhällsbärarna. Perfekt med korta kapitel när man är astrött på kvällarna och de är rätt roligt och bra skrivna.

Av dibban
Skrivet av Sveklockarn:

Najs! Berätta gärna hur det gick!

Det gick kanon! 😊

Av dibban

Grymt! Ska testa i eftermiddag!

Av dibban
Skrivet av Martiin82:

Ganska ok spelutbud iom bakåtkompatibilitet. Försöker hitta något till 6-årig son, tips?

Lirar själv Astros Playroom, Spyro Trilogy, Sackboy och Rayman med dottern som snart är 6 år så nåt av dom kanske passar.

Av dibban

Radeon 9800 Pro IceQ (http://www.hisdigital.com/gb/product2-217.shtml) som jag köpte för sommarjobbspengar. Fick med en Half-Life 2-kupong som kunde aktiveras via nåt nytt program som hette Steam. En dag i november 2004 ploppade det upp en ruta som sa att Half-Life 2 nu var redo att spelas och på den vägen är det. Så jävla mäktigt!

Av dibban

Tycker ni ska gå back to the roots och erbjuda köp av begagnade spel (för både nya och retrokonsoler).

Av dibban
Av dibban
Skrivet av Kevlarheart:

Last light finns ju som 60fps remaster till
Ps4, heter ”Metro redux”, med båda spelet i ett.

Japp, jag vet

Av dibban
Skrivet av Casimir2323:

Ni som spelat Metro Exodus, är det kul?

Lirade det när det kom och jag gillade det, köttig action och spännande stämning. Kul att det kommer till PS5 i upphottad version.

edit: Hade velat ha Last Light i PS5-version också.

Av dibban
Skrivet av anon5930:

Kommer aldrig vara aktuellt att köpa digitalt till PS5 för mig så länge det går att köpa spelet fysiskt. Om något släpps som jag vill ha och det släpps extremt långt senare eller inte alls fysiskt blir det att besluta då.

Hade Sony likt Microsoft också satsat på PC och cross play hade jag lättare accepterat digitalt men efter PS3 och PS4 så litar jag inte riktigt på att de spel jag köper/hyr (bara GOG där man egentligen köper som i äger rätten att faktiskt bruka produkten) kommer gå att använda nästa generation. Inledningsvis ser det rätt bra ut med PS5 dock, så får se för min del.

Digitalt har mest nackdelar för mig mot fysiskt, jag håller inte på och byter spel varje minut så kan ta veckor innan det är dags med skivbyte. Sedan möjligheten att låna ut eller sälja spelet. Ganska få spel jag verkligen känner att jag vill använda i all verklighet, och dessa finns mestadels till PC som redan är bakåt och framåtkompatibel.

Skrivet av Dave88:

Samma här i stort. Köper Digitalt när jag vill ha spelet direkt, kommer nog även köpa nästa Fifa digitalt då det är ett spel man snabbt vill växla över till exempelvis.

Annars tjänar man ju snabbt in när man kan sälja spel efter man lirat klart, jag brukar aldrig spela om spel.

Tackar för input!

Av dibban

Lirat Control som första spel på PS5:an, gillar det! Riktigt schyssta x-files/twin peaks/skräck-vibbar.

En fundering; jag föredrog fysiska spel till PS3 (köper fortfarande spel lite då och då till den) och till PS4, men till PS5an känns det ju som att digitalt gäller tyvärr då inte alla spel släpps fysiskt vid launch. Tänker på Kena: Bridge of Spirit t.ex. (https://www.psu.com/news/kena-bridge-of-spirits-is-getting-a-...). Vad tror ni andra i panelen om detta?

Av dibban

Lirar mest pubg, destiny2 och andra mp-spel med polarna på datorn. Udda titlar och plattform, sport etc på PlayStation. Så enormt trött på sk openworld action som typ SpiderMan, God of War, Ghost of Tsushima och liknande med karta, skills, perks, quests, waypoints och hela den baletten, känns som man lirat nog av det vid det här laget...33 år and counting. Gaming-intresset kommer och går också.

Av dibban

Min beställning från Webbis verkar vara redo att skickas snart har jag fått mail om. La ordern 04/22.