Inlägg

Inlägg som dibban har skrivit i forumet
Av dibban
Skrivet av bestone_swe:

alla kämpar hört för att få tag på en vet väl alla i denna förum

Hahaha

#18909159

Hoppas på lite news från Webhallen idag!

Av dibban
Skrivet av bestone_swe:

PS5 kommer idag från Elgiganten om paketet var redan på väg i fredags elelr lördags från bring så varför får inte mottagare kolli id? fick först några timmar innan bara och paketet är redan i stadens terminal, hur f** fungerar hanteringen kan man väl undra.
Vikt
7,1 kg
Mått
50 x 45 x 20 cm

Tycker du ska skänka bort PS5an till oss andra som kämpat hårt

Av dibban

Nån som har lite positiva webhallen-nyheter?

Av dibban
Skrivet av bestone_swe:

Kämpat hård för att skaffa en PS5, uppskattar jätte mycket om någon kan ge över koden.

Årets inlägg

Av dibban

När släpper Elgiganten bomben idag då?

Av dibban
Skrivet av nik_lin:

Väntar alltid för länge, menar du?

Surt för mig dock med tanke på att folk som beställt 20e eller till och med 22a verkar ha fått Så måste ha varit precis på fel sida om leveransen. Med min tur så blir det väl ingen leverans varken februari eller mars..

Beställt 04/22, fick grön bock förra veckan men den byttes mot en gul fyrkant. Så vi sitter nog i samma båt

Av dibban

En ny vecka med jakt och F5:ande, lets go!

Av dibban

Haha och där försvann min gröna bock på webhallen. Oh well.

Av dibban
Skrivet av svindelmannen:

Barnkonton går att uppgradera till vanligt konto när de fyllt 18. Enda problemet är väl att ingen tonåring vill sitta med ett barnkonto.

Skrivet av OldDog:

Jag har barnkonto till mina kids. Problemet är att vissa spel inte fungerar att köra online (tror gränsen går vid 13 år), istället använder de mitt konto så nu har jag flera av deras kompisar som spammar mig med invites när jag spelar 😂

Ok, tackar för svaren!

Av dibban

Whops! Min är nu grönbockad! Webhallen. Beställde 2020-04-22.

Av dibban

Tänkte skapa psn-konton till mina kids, är det sin subaccounts man ska skapa till mitt konto eller är det smidigast i längden att skapa helt egna vanliga konton till dom? De blir väl 18 år och hyfsat självständiga nån gång förhoppningsvis... 😅

Av dibban
Skrivet av DonviiCorleone:

Nu har kundtjänst på Webhallen svarat på mitt mejl att min enhet förväntas i nästa leverans nu i slutet av Januari.
PS5 Standard Edicion
Beställd 2020.04.18

Bokade min 04.22 på Webhallen, så det är väl bara att hålla tummarna då. 😬

Av dibban
Skrivet av oatp1b1:

Jag har. Snabb leverans (~5 dagar om jag minns rätt) utan några konstigheter. Och självklart är det tull och skatt, något du kan vänta dig om du köper från en seriös aktör.

Tack!

Av dibban

Nån som beställt från Schiits USA-shop? Hur lång leveranstid kan man förvänta sig ungefär? Och sen är det väl tull på det....Eller ska man helt enkelt vänta till schiit-europe fått in saker och ting i lager igen? 😬 Väntat på att få lägga vantarna på en modi 3+ ett bra tag nu.

Av dibban
Skrivet av eFoppa:

Hopps inte alla buggar förstör upplevelsen..

Kanske är försent nu men;

Uppdatera firmware det första du gör, och gör inte misstaget jag gjorde att ta på dig lurarna innan du startat dom för en HÖG röst säger "CONNECTED" direkt (kändes som att jag blev döv där ). Uppdate av fw sänker den volymen.

Av dibban
Skrivet av Mumu55:

Tråkigt att höra. Knepigt det där med clamp, det lättar ju efter ett tag med vissa hörlurar ex mina HD6xx. Men man vet ju inte om det blir bättre med tiden.

Testade även "kuddtricket" för att försiktigt sträcka ut lurarna över natten men det hjälpte inte för min del. Vilket suger eftersom jag gick och väntade på dessa lurar länge nu, men men så är det.

Av dibban

Jag köpte Penrose men skickade tillbaka dom tyvärr. Det som sabbade upplevelsen för mig var den oerhörda clamping forcen som gjorde att jag fick ont i huvudet efter ungefär 15 minuter. Ljudet i sig var väl ok, så även micken (även om det tog ett tag att få bra ljud). Tänkte att detta skulle ersätta min modmic + dt 990 pro-kombo men det var inte det lyft som jag hoppats på och inte värt 3 papp för min del. Köpte från HiFi-klubben.

Av dibban

5/5

Av dibban
Skrivet av Insanyrd:

Han var sarkastisk, jag näsfnissade iaf lite när jag läste hens text.

Månadens ord: näsfnissa.

Av dibban

Nån som lirat raiden eller? Vi är 3-4 pers som är rätt aktiva med lirandet men är inte nog med folk för att raida än. Hade varit gött att slå påsarna ihop! Lfg finns ju men roligare med landsmän för lite gött snack.