Inlägg

Inlägg som dibban har skrivit i forumet
Av dibban

Jag köpte Penrose men skickade tillbaka dom tyvärr. Det som sabbade upplevelsen för mig var den oerhörda clamping forcen som gjorde att jag fick ont i huvudet efter ungefär 15 minuter. Ljudet i sig var väl ok, så även micken (även om det tog ett tag att få bra ljud). Tänkte att detta skulle ersätta min modmic + dt 990 pro-kombo men det var inte det lyft som jag hoppats på och inte värt 3 papp för min del. Köpte från HiFi-klubben.

Av dibban

5/5

Av dibban
Skrivet av Insanyrd:

Han var sarkastisk, jag näsfnissade iaf lite när jag läste hens text.

Månadens ord: näsfnissa.

Av dibban

Nån som lirat raiden eller? Vi är 3-4 pers som är rätt aktiva med lirandet men är inte nog med folk för att raida än. Hade varit gött att slå påsarna ihop! Lfg finns ju men roligare med landsmän för lite gött snack.

Av dibban

I den nya dokumentären om Estonia på dplay styr de ju undervattensroboten med en Xbox-kontroll också för övrigt (av någon anledning blev jag chockad när jag såg det )

Av dibban

Skönt med lite sunt förnuft och att man kan credda varandra också i spelvärlden...

Av dibban
Skrivet av GuuFi:

Och där kom Beyond Light ut med extrema buggar och ospelbar PvP, flera vapen inaktiverade helt från PvP, Trials nedstängt tills vidare pga OP vapen... efter 3 dagar, helt OP stasis är dock kvar.

De lär sig tyvärr inte, det som gör det så tråkigt, samma kommer hända nästa season då ingen hos Bungie verkar testa nya versioner innan release, tar 5 minuter att märka av att något är ur balans när man spelar själv.

Det är snart 2 år sedan Bungie lämnade Activision, finns inga ursäkter längre, de borde ha sålt rättigheterna till någon som orkar och kan utveckla spel :/

Hehe sjukt att ett spel kan ge så skilda upplevelser!

Jag gillar den nya expen då jag älskar vapenkänslan i spelet, och att det är så smidigt att hoppa in och levla lite eller lira med polare och tjöta och BL fortsätter den traditionen såklart. Tycker dock att du överdriver lite här, har ändå lirat i snart 15 timmar tror jag och inte träffat på alls mycket buggar. PVP, ja den nya klassen är OP men det lär ju nerfas ner snart. Men ja det är ju rätt tydligt att BL dividerar spelarna.

Jag ser detta mer som en form av Destiny 3, då Bungie dels i intervjuer pratat om att de absolut inte vill göra ett renodlat D3 och kapa spelarnas karaktärer rakt av (som i D1>D2) och redan nu annonserat ut ytterligare expansioner år 2021 och 2022. Då känns det logiskt att på så sätt ta en nystart i BL med en ny klass och (tyvärr) göra äldre vapen obsoleta.

När säsongen drar igång snart på riktigt tror jag att det kommer bli riktigt kul, för mig som inte kan lira supermycket varje vecka passar D2 bra.

Mina plus och minus, mer konkret:

+ Ljudeffekterna och musiken
+ Nya fienderna sitter som en smäck
+ Ghost mods
+ Att hoppa runt och gibba på Europa växer mer och mer på mig
+ Nya Lost Sectors-koncept som är mer genomtänkta
+ Empire Hunts
+ Nya striken (The Glassway) är ju faktiskt go som fan

- Sunsetting kunde hanterats betydligt betydligt bättre
- Stasis i PVP
- Hanteringen av Triumphs känns sådär också
- Dålig tillgång på nya vapen i början

Av dibban
Skrivet av GuuFi:

Vet inte om du följt Bungie och deras metoder.

De tar bort saker, sen introduceras de som nya igen, kan förstå att man i ett av DLC kanske lägger till något från D1 pga att D1 inte fanns på PC.

Men t.ex. månen är ju till 95% en 1:1 kopia från D1 med väldigt mediokert innehåll, allt annat som återanvänds är av samma kaliber.

Jag har åtminstone spenderat alltför mycket pengar om och om igen på 1/2 för att inte varna andra om att storyn är full av hål nu när ursprungligt material tas bort och nytt innehåll är refreshat från föregående spel.

Och att framtiden antagligen innehåller mer av samma.

Sen har vissa Youtubers som snackat med Bungie påstått att DCV är för att de inte kan göra ändringar i befintlig planet utan att det påverkar live-spelet utan måste tas ur cirkulation ( finns fortfarande i game files ) för att ändras.

Sen om det är sant eller inte vet jag inte men det skulle förklara en hel del om deras utveckling av spelet.

Men visst, folk betalar ju för att spela WoW Classic så varför inte köra på samma modell, heja återvinning.

Jag har lirat Destiny till och från sedan alphan släpptes i juni 2014, har även köpt alla expansioner så jag förstår mycket väl hur du menar och har ingen lust att gå i polemik eller försvara Bungie efter alla turer som varit Men ALLT är inte skit med spelet och jag tycker att det har gått åt rätt håll sedan uppbrottet med Activision.

Av dibban
Skrivet av lambdan:

Så nu funderar jag på att köpa nya expansionen och köra en ny character. Vore detta klokt eller kommer jag fortfarande svimma över allt som finns att göra?

De ska ha gjort om hela "new player"-upplevelsen i och med expansionen som släpptes ikväll så jag tycker du ska ge det en chans. Går ju att refunda om det inte känns rätt.

Av dibban
Skrivet av GuuFi:

Det kommer en "ny zon" medans gamla tas bort för att kunna göras om, väldigt konstigt upplägg.

Nya Zonen är såklart en gammal zon från Destiny 1, precis som allt "nytt" har varit i D2.

Kreativitet från Bungie handlar om att byta färg på ett befintligt objekt i spelet.

Tröttnade du på det i D2 vanilla eller första expansionerna så kommer du inte gilla beyond light, jag spelar enbart för att köra PvP lite då och då, allt det övriga i spelet är rent ut sagt dynga.

Seasonal content är samma, några nya perks, slutar alltid med en subclass som är på tok för OP.

Har 1500 timmar i D1, runt 1200 i D2 om någon undrar om jag vet vad jag snackar om.

Destiny 2 is too large to efficiently update and maintain.
The size and complexity of the game are also contributing to more bugs and less innovation.
Instead of building a Destiny 3 and leaving D2 behind, each year, we are going to cycle older, less actively played content out of the live game and into what we’re calling the Destiny Content Vault (DCV).
This will allow us to add to and support D2 for years, including the three new annual expansions we announced today, starting with Beyond Light this fall.

Tycker det låter rätt bra och vettigt ändå!

Av dibban

Ikväll är det dags för Beyond Light! Tagga!

Av dibban

Rip Stadia helt enkelt.

Av dibban

Förbokat en PS5 sedan länge, men blir allt mer sugen på att lägga stålarna på ett RTX-kort istället...

Av dibban

Varje vardag - tack vare robotdammsugare. Underbart är det.

Av dibban
Skrivet av Dinkefing:

Vi som sitter på ett GTX 1050 Ti? Vad ska vi göra? Hur länge dröjer det innan Nvidia släpper ett 75W kort? Kommer det kunna köra raytracing?

Pallar gör det men vad har du för nätagg? Du måste ha minst 750W om du ska köra RTX 3080.

Jaså är det så? Då vet jag, tackar!

Av dibban

@N0tepad: Gott, tack! Ja vi får se.

Av dibban

Visst är man sugen, men har ett b350 mobo och då måste ju det också bytas ut. Kan inte tänka mig att b350 pallar med ett 3080 t.ex?

Av dibban

Hover! 😊

Av dibban

Även jag väntar på återbetalning, fick kreditnotan 20:e juli. Kommer aldrig använda mig av Komplett Bank igen.

Av dibban

Saknar kanske inte spelen, men mer tiden och stämningen runt omkring vid millenieskiftet med att åka på LAN, stora lådor till pc-spelen (plöja igenom manualer), inget vara bunden till tråkiga ansvar eller måsten, lira CS natten lång. Etc. Så jag säger att jag saknar CS 1.5 och att lira klanmatcher över Ventrilo