Inlägg

Inlägg som Rikard225 har skrivit i forumet
Av Rikard225

Noctua NF-F12 PWM & NF-A9 FLX

Ett par fläktar som inte har använts på länge, funktionstestade och är nästan kompletta. Det saknas ett par skruvar och ett par vibrationsdämpande fästen som går att se på bild nr 2.

Säljes helst tillsammans av den anledningen, men om två köpare kan komma överens om vem som ska ha gummifästena eller inte så fungerar det med för min del.

Vi kör en kort auktion, så kommer dom förhoppningsvis till användning hos någon annan.

Med vänlig hälsning

Läs hela annonsen här

Av Rikard225

Alltid varit intresserad av rymden, så det här var ett roligt initiativ :).

Av Rikard225

Annonsen är avslutad

Av Rikard225

Inte det lättaste, men helt okej ändå :).

Av Rikard225

Bud noterade.

Mvh

Av Rikard225

AIO-kylare, Minnen och Fläktar

1. Arctic Cooling Liquid Freezer II 240 - AIO-kylare som aldrig kom till användning. Version 4 med medföljande fäste för LGA 1700 plattformen - Kvitto finns.

2. Corsair Vengeance LPX DDR4 - 2x8gb, 16gb totalt, 3000mhz (CMK16GX4M2B3000C15). Fungerade fint när dom användes senast.

3. Noctua NF-F12 PWM - Komplett med alla tillbehör och snurrar på som det är tänkt.

4. Noctua NF-A9 FLX - Saknar "anti-vibration mounts" som följde med från början, men är i övrigt som det ska.

Det är bud som gäller och allting kan skickas. Köparen står för eventuell frakt och jag säljer när jag känner mig nöjd.

Med vänlig hälsning

Rikard

Läs hela annonsen här

Av Rikard225

Produkt: Fractal Design Torrent Compact / A-RGB / Black TG Light Tint / Svart
Länk: https://www.webhallen.com/se/product/345393-Fractal-Design-To...
Kategori: Chassi
Pris: 1490kr

Passar perfekt för dig som vill förbereda dig inför Julen redan nu. Har all belysning du vill ha och känner du att det inte går och få nog av det, så går det alldeles utmärkt att pynta lådan ytterligare genom att lägga till fler ljusfläktar eller ljusslingor. Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad denna lådan klarar av.

Av Rikard225

Jag är nöjd då jag ändå bara har kunnat följa nyheterna lite sporadiskt :).

Av Rikard225

5600X är nu såld, även Meshify 2 och Pure Rock 2 sedan tidigare.

I övrigt är allt det andra kvar.

Med vänlig hälsning

Av Rikard225

@Mrwite hoppade av på Ryzen 5600X så om någon annan vill lägga 2000 + frakt så går det bra.

Jag köpte den förresten utomlands när det begav sig och hittar tyvärr inte kvittot, så om det är en "dealbreaker" så vet ni det numera.

Med vänlig hälsning

Av Rikard225

Meshify 2 & Pure Rock 2 är nu sålda.

I övrigt är det andra kvar.

Av Rikard225

Alla bud noterade och kvitto kan säkert vaskas fram till de flesta, men garanti finns förmodligen inte till allt då många av sakerna inhandlades för flera år sedan.

Mvh

Av Rikard225

Ryzen 5 5600X, Meshify 2 Compact Dark TG med mera.

Tja Tja!

Jag har en del saker som inte används längre men som förhoppningsvis kan komma bättre till pass hos någon annan.

Ryzen 5 5600X - väldigt fint skick, fungerar precis som den ska. Originalkartong + kylare finns kvar.

Meshify 2 Compact Dark TG - Väldigt fint skick även här. Originalkartong + alla tillbehör finns var förutom en "standoff tool" i plast som följde med från början.

Be Quiet Pure Rock 2 - Originalkartong + alla tillbehör finns kvar. För den som undrar så medföljer det delar för AM4 plattformen.

Noctua NF-F12 PWM - Alla delar förutom de vanliga fläktskruvarna medföljer för dom hittar jag inte tyvärr. Det finns dock dom i gummi "anti-vibration mounts" för att fästa fläkten så förhoppnings gör det inget.

Noctua NF-A9 FLX - Till den här fläkten är det lite tvärtom. Alla delar medföljer förutom dom i gummi "anti-vibration mounts".

Sony MDR-EX650AP - Ett par in-ear hörlurar som användes väldigt sparsamt innan jag gick och skaffade mig ett par true wireless lurar istället. Jag vet inte om det kan finnas något intresse för dom här, men annars så kan jag ha dom som reserv.

Hama 3.5mm - 3.5mm 1,5 meters kabel - Ny kabel som aldrig kom till användning då det blev ändrade planer. Samma sak här, vet inte om det finns något intresse för den men bättre att höra sig för än att den bara ligger oanvänd.

I övrigt så har jag ett Cooler Master NR200P som finns med på ena bilden. Det är i så gott som nyskick då jag endast hann montera in moderkort + nätdel innan dom monterades ur för att monteras in i ett annat chassi istället.
Jag har inte bestämt mig för om jag ska sälja det vidare eller använda till något annat projekt, men det beror på om det kommer in något bra bud eller inte. Originalkartong + alla tillbehör finns kvar och det medföljer även en oanvänd sidopanel i glas.

Allting kan skickas och hittar jag något mer så lägger jag till det under morgondagen. Det är bud som gäller och får jag något bud som jag är nöjd med så kör vi på det. Skriv gärna "bud + frakt" bland kommentarerna så blir det lättare att följa. Jag förbehåller mig rätten att neka försäljning om det inte kommer in bud som jag känner mig nöjd med.

Med vänlig hälsning

Rikard

Läs hela annonsen här

Av Rikard225
Av Rikard225

Annonsen är avslutad

Av Rikard225

Jag avslutar annonsen nu och hör av mig till Edin först för att se om personen fortfarande är intresserad, annars går jag vidare med nästa person och så vidare.

Tack för visat intresse allihopa.

Mvh

Rikard

Av Rikard225

Tack för alla bud. Jag låter annonsen gå till imorgon Tisdag 26/4 så sätter jag ett avslut runt klockan 18 så borde eventuellt paket hinna fram innan helgen.
Angående avhämtning mot frakt så är det väl alltid så att det är skönt om man slipper göra i ordning ett paket förutsatt att buden ligger på samma nivå, så därför kommer jag i nuläget höra av mig till Edin först, och sedan Emil om ingenting förändras.

Av Rikard225
Skrivet av joda78:

Har en fråga bara , det har 3 stycken pcie ström kablar ?

Det stämmer bra, har noterat budet också.

Mvh

Av Rikard225

Seasonic Focus GX-850

Hej Hej!

Tänkte sälja ett nätaggregat som inte längre kommer till användning efter att jag byggde ihop en mindre dumburk åt mina föräldrar.

Det är i väldigt fint skick och kommer med originalkartong, alla kablar + diverse tillbehör. Det köptes på Inet 2021-06-21 och kvitto med garanti finns förstås.

Köparen står för eventuell frakt och jag förbehåller mig rätten att inte sälja om jag inte blir nöjd med något bud.

Med vänlig hälsning

Rikard

Läs hela annonsen här

Av Rikard225

Annonsen är avslutad