Inlägg

Inlägg som Izenoz har skrivit i forumet
Av Izenoz
Skrivet av Swedman18:

Han har ju ansvar över ett onormalt starkt förtroende kring världens politiker, det är ju inte simpelt som "hans företag" han har tagit över spakarna och att han ska få vara immun mot all kritik låter vansinnigt att ge sånt förtroende. Alla vet att han köpte företaget för att han skulle annars förlora mot att bli stämd, inte för att han ville göra företaget bättre.
Nej jag är verkligen inte övertygad varför X skulle vara bättre än Twitter speciellt när han är beredd att lägga ner tjänsten i Europa (för att han inte vill göra det tryggare). Det är bara jämföra valfri vänster politiker och höger politiker vem som får flest personangrepp så känns det som att genom att bara man betalar för tjänsten kommer inte vara tillräckligt

Förlåt, men jag får inte ihop/förstår inte riktigt vad du menar med:

"Han har ju ansvar över ett onormalt starkt förtroende kring världens politiker"
-Vilka har han ansvar för och vad har politiker med detta att göra?

"det är ju inte simpelt som "hans företag" han har tagit över spakarna och att han ska få vara immun mot all kritik låter vansinnigt att ge sånt förtroende. Alla vet att han köpte företaget för att han skulle annars förlora mot att bli stämd, inte för att han ville göra företaget bättre. "
-Jo? Hans företag (även om det är en styrelse med i bilden) eftersom han köpte det, eller vad missar jag? Ingen som säger att han är immun (vad jag läst eller skrivit) och hur det har med förtroende att göra förstår jag inte heller varför det blandas in.
"Alla vet att han köpte...." Nja, det är vad vi fått berättat för oss, upp till var och en att tro på men det hör inte hit/till diskussionen men däremot --> försöker <--- han göra plattformen bättre NU

"Nej jag är verkligen inte övertygad varför X skulle vara bättre än Twitter speciellt när han är beredd att lägga ner tjänsten i Europa (för att han inte vill göra det tryggare). "
-Det är din uppfattning, du får ha den och tycka olika/lika i vad som helst. Jag tror dock motsatsen, låt mig/oss som gör det få göra det, överens? Vill han lägga ner i Europa så får han väl göra det, han bestämmer, hans företag, vem ska hindra han? Det är en plattform, finns inget tvång att vara med som individ oavsett vart i världen du bor, förstår inte riktigt hur detta hör till resonemanget. Tror han att det förbättrar X så tror han att det är en nödvändig del i arbetet, vill man fortfarande ta del av X i Europa finns det VPNér som man kanske kan kringgå att bli upptäckt var man befinner sig.

"Det är bara jämföra valfri vänster politiker och höger politiker vem som får flest personangrepp så känns det som att genom att bara man betalar för tjänsten kommer inte vara tillräckligt".
-Hemskt ledsen, förstår inte vad du menar med detta och/eller om det ska tillföra något,

Av Izenoz
Skrivet av Swedman18:

Men uppenbarligen verkar du tycka det? Så vad är problemet Och jag anser att göra något känt varumärke som Twitter till X visar att Musk är beredd att ta tjänsten till graven eller åtminstone tänja på gränserna tills alla lämnar.

Men lugn nu, eatme har aldrig påstått att namnbytet ska förhindra botar eller för den delen antydit det (backa bakåt och läs vad som skrivs), jag håller helt med eatme i åsikterna om X, att det fått ett annat namn är oväsentligt och det går i linje med SpaceX samt Tesla, det får en samhörighet (tänker jag), han må vara rik Elon men inte kastar han ut alla dessa pengar på att köpa ett företag för att sedan driva det i botten, han har en vision om hur f.d Twitter "borde" varit och ska "vara" och om det sedan är under namnet X, Twitter eller annat namn kommer vad jag tror i det långa loppet inte skada varumärket utan snarare stärka det.

Finns ingen som vet vad han har i pipeline för alla sina företag men kan tänka mig att i slutet så flätas allt samman i ett, hur, vad och när återstår att spekulera om.

Angående betala för att använda X, so WHAT? Vi betalar för ALLT vi vill använda, är det inte riktiga pengar för att slippa reklam på Youtube så är det reklam i form av tid, kan med handen på hjärtat säga att om detta tar bort X antal procent av botar på X och reklam så betalar jag gärna den struntsumman som önskas, i min värld så slipper jag läsa falska nyheter, se massa skitreklam från amazon, google, närliggande företag osv osv osv i bästa fall.

Knappast så att X kommer gå i graven för att det försvinner 1,3, eller 10% av "användare" då majoriteten av dessa är ute för att förstöra och vilseleda läsare.

Med tid så kommer folk minnas Twitter som "ahh det är X, inte Twitter", är det något som människan alltid haft svårt för är det förändringar, chilla och låt karln göra vad han vill, hans företag och han får konstant feedback på vad som är bra och dåligt, låt det gå lite tid så får vi alla facit på vad som funkar, trevlig vecka på er, haj!

Av Izenoz

Edit”
Ser nu att det är en bild på spec MEN jag ser för dåligt för att kunna läsa, drar dock tillbaka mitt bud då frugans ögon blev svarta när jag skrev att jag är intresserad av en dator, igen…. Förlåt 🙏🏻

Av Izenoz

Jadu, antingen är jag, med flera blinda, eller så saknas det SPCIFIKATIONER på vad denna burk är byggd på.

Så med det sagt bjuder jag i ett startskede 200kr, vi möjligt att veta vad det ens är för chassi med mina gamla ögon så det budet kanske är ett överpris också men då tar jag den smällen!

(Observera enormt mycket ironi och du bör skriva mer än Inets datorbyggare).

Mvh

Av Izenoz

Ålder på komponenterna?
Inköpt(a) var?
Garantier/kvitton kvar?
Skador/skavanker?

Skärm(ar), mus, headset, keyboard medföljer eller går att köpa till?

Av Izenoz
Skrivet av Marre101:

Hej, i föregår när jag använde min dator så funkade båda mina skärmar men nu idag när jag startade datorn så ville inte min första skärm få bild på sig.
Har inte haft problem innan med den men nu visar den bara ”DisplayPort no signal”

Prova att dra ut strömsladd till berörd monitor och vänta en stund innan du pluggar i den igen. Starta sedan datorn.

Av Izenoz

Användare: @Joeykil
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish
Produkt: iPad 2021

Positivt:

● Mycket Bra kommunikation samt trevlig
● Stod fast vid affären trots högre bud efter överenskommelse

Negativt:

● Egentligen inget, frakten tog väldigt lång tid och får skyllas på Postnord

Slutbetyg:
● 5/5

Av Izenoz
Nytt bud: 2 400 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Izenoz

Hejsan!
Tar gärna Deltaco-setet + frakt

Av Izenoz

När är skärmen inköpt?
Är den från Inet?
Finns kvitto?
Hur är skicket?
Några som helst skador/defekter?

Av Izenoz
Nytt bud: 3 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Izenoz
Skrivet av Wixerone:

Jo, nu har jag ju kommit så långt att jag fattar noll så det var inte så hjälpsamt men tack för svar.

Sent svar men gå med i FB-Gruppen om FerroAmp, där finns med all säkerhet det du söker efter.

Av Izenoz

250kr+frakt för fläktarna

Av Izenoz
Skrivet av Broder Truck:

Snubben har inte loggat in här sen han postade annonsen för två-tre veckor sedan, men den ligger också ute på tradera sen dess. Även nystartat konto utan omdömen på den sidan.

Såg det, därav frågan men tack för info så andra kan se, jag tänkte inte så långt.

Av Izenoz

Inköpt var och när? Mvh

Av Izenoz

@fatto

Köper gärna skärmen vid sidan om IFALL möjligt.

Mvh

Av Izenoz

Slänger in ett bud på 2800 för Asus ROG Swift PG329Q + Frakt

Av Izenoz
Skrivet av exhale315:

Dator för seriösa spelare (läs beskr.) https://www.blocket.se/annons/goteborg/dator_for_seriosa_spel...

Härlig annons. För liten extra kostnad (2100:-) får du även ett "dokument" med säljarens "inställningar" på datorn:

"Ett dokument med massa inställningar du kan ändra på datorn för att nå datorns maximala prestanda för endast 2
100 kr. Inte många som tänker på det men helt ärligt skulle jag rekommendera det, du förlorar inget på det, bortsett från pengarna, och det är bättre för din dator, smart investering."

Jag anmälde faktiskt annonsen till blocket i hopp om att de inser vilken jävla grottmänniska annonsören verkar vara men framförallt så ingen ovetande köper/går på denna spindel…

Av Izenoz
Skrivet av Bosse78:

Förlåt sent svar. Vi har redan hittat ett annat men tack för svar

Av Izenoz

Kortet fortfarande till salu?