Inlägg

Inlägg som NickeNyfiken har skrivit i forumet
Av NickeNyfiken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vingen
Har du testat det?

Japp, klarar 1GB Duo Pro. Inte så dumt.

Av NickeNyfiken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FraXioN
Någon som vet om det kommer finnas ett vanligt hörlursuttag på SE k750i?

Nix, inget hörlursuttag..

Apropå diskussionen ovan.
Enl Mobil.se skall det göras lite tillkännagivanden på måndag, undrar just om X3Mist skall få ångra sina hårda ord eller om Tokes källa hade fel.. Spännande.

Av NickeNyfiken

Re: Ang. Adaptrar till Memory Sticks

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Calle88
Hoj! Jag fudnerar över om det finns ngn adapter så att man kan ha Memoiry Stick Duo Pro kort i t ex mobiltelefoner som egentligen bara stödjer Memory Stick Duo.

Med tanke på att korten är lika stora så blir det svårt. Mjukvaran på din telefon edyl måste stödja Pro. Så svaret torde vara nej, finns ingen adapter. Men kolla om det finns ny mjukvara/bios till din pryl.

Av NickeNyfiken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av roos
Jag bor mitt i Göteborg så jag har för det mesta full teckning. Tycker att det är sämre batteri i den här telefonen än i min gamla LG U8110, men det kan ju bero på att denna är roligare att leka med.

Ska testa med att dra ner ljusstyrkan på den så får vi hoppas på att det blir lite bättre. Vill hälst att den ska klara 3 dygn i alla fall.

Tack för alla svar

Blir den varm förresten? Isåfall kan det vara något annat knas.

Men prova dra ner ljuset o ställ in energisparprofilen. Skärmen drar ju en hel del. Stäng av BT om du inte redan gjort det, oxå känt för att vara en strömtjuv.
GL

3g
Av NickeNyfiken

Re: 3g

Citat:

Ursprungligen inskrivet av tagga_till
nån som vet när det kommer en 3g telefon som inte är så jävla b

tom ericssons telefoner känns som dom säljs på br vafan.

3g är ju så jävla hård flop. lägg ner skiten, aa om de inte kommer nån telefon med NORMAL storlek

jag är iofs inte så insatt som herr insatt så det kanske redan finns en

Hehe, visst skämtar du va? Så puckad kan du ju inte vara. Om du har en ///-lur kan det vara dags för ny kanske?

Som tidigare nämnts så är SonyEricsson K600 ung som en T630 i strl o modell. Men den har iofs 2 kameror.
Hursomhelst en väldigt fin telefon med RDS-radio osv..

Sen är det ju en intressant diskussion om vad som är normal storlek i förhållande till funktion. Min gamla T66 är forfarande en favorit men saknar ju allt som en tellepelle har idag. Gillar att anv radio, mp3-spelare, 3G-datahastighet osv. Inte så dumt med kalender, mail, färgskärm osv heller.
Saknar att kunna ha telefonen i jeansens myntficka. Men kolla i K600, vet inte när den kommer men den är värd att vänta på. Saknar MS annars perfa.

Av NickeNyfiken

Om du har risig mottagning eller ingen alls drar den massa batteri. Inget att göra.
Spelande osv drar iofs en del, testa ställ ner ljusstyrkan till 80%. Tycker jag verkar göra lite skillnad och liten skillnad i funktion.
Annars tycker jag den har bra batteritid, relativt.

Av NickeNyfiken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DIFference
Har inte V800/Z800 någon sån? Haha, fan va kass!! De talar ju för att jag INTE ska byta min Z1010 mot en Z800i. Kan få göra det gratis typ...

Ironiskt nog så har z800 en mycket bättre mp3-spelare än den nu uråldriga z1010. Men visst är det synd att de inte har stereopluggen. Oxå synd att det inte finns radio i z800 men det är ju en annan fråga.

Av NickeNyfiken

Re: Gratis tv i mobilen :)

Citat:

Ursprungligen inskrivet av jahaja
Fick själv inte de att fungera står "ange stardkopplings punkt" nån som får samma sak eller är det nått fel på telefoninställningarna?

Ange Telia Surfport så funkar det.

Av NickeNyfiken

Som vanligt så skrivs det en massa felaktigheter av folk som alldeles tydligt bara uttalar sig för nöjets skull. Är ju farligt att basera ett dyrt inköp på sån info.

V800/Z800 har ingen 2.5 mm stereokontakt. Det var z1010 som hade det...
Men, det finns adapter att köpa för en billig peng. 39:-
Kolla: http://www.kjell.com
Under Mobilteletillbehör/Handsfree/Handsfree adapter Det står till K700 men jag kan inte inse varför den inte skulle funka till en z800. Samma systemkontakt.
Mycket nöje.

Av NickeNyfiken

Re: Fujitsu 40GB helmysko!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Total_Cu
Ska just sälja en dator, de sista delarna monteras, en barton 2500+ och en fujitsu på 40 GB (mpg3409at). Datorn bootar som den ska, datorn tappar ibland hdd, sedan mitt i formateringen så börjar hårddisken lagga och tillslut lägga av helt. Datorn hittar inte igen den i uppstarten och inte i bios heller. Är det en så kallad Fujitsu-krasch? Jag var väldigt tveksam då jag fick höra att hdd var en fujitsu, de har fått dåligt rykte just de där 40gb? Datorn har funkat bra tidigare. Lite mysko var att disk på 4GB börjar bugga i samma formatering, bootsektorn blev förstörd på den men jag lyckades återskapa den med fdisk.

Hej.
Denna disk är kass- Det är en krets som inte tål värme i den. Det går att rädda data från en sån disk mha ett litet program men det är väl inte aktuellt i ditt fall?

Av NickeNyfiken

HBH-300 är det bäst ljud, stand by osv..
Kolla så det sitter bra på dig bara. Själv ser jag ut som ett pucko med det. Har för små öron tror jag.

Av NickeNyfiken

Re: Upplåsning av Z1010

Citat:

Ursprungligen inskrivet av GarmFighter
Hur lång tid tror ni det tar innan SE släpper koderna till dom?, ringde kundtjänst och klaga lite ihop om att dom skulle gå med på att ge ut kodern i förtid, men dom enda koderna dom hade var till Z600.

Tror ni man kan lyckar få SE själva att släppa koden till en om man klagar och säger att man ska köpa en ny SE? antar att dom e ganska hårda med det för att undvika att folk köper telefoner med abb. och säljer direkt, dvs. undvika för stor beg. marknad.

Vad är det för koder som SE skall släppa? Verkar lite märkligt om SE släpper något som gör att du kan låsa upp din telefon eftersom du har ju inte köpt den av SE utan av en operatör som subventionerar den. Operatörerna skulle nog bli lite sura då.
Är det verkligen någon som fått kod för att låsa upp sin telefon från SE?

Är det inte bra om den inte går att knäcka förresten? Tänker på om man blir robbad på mobben. Går den inte att låsa upp så är den ju inte värd något.

Tror inte kundtjänst ger dig så mkt för att du klagar o säger att du skall köpa EN ny tellepelle av SE. Men försöka duger.

Av NickeNyfiken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Black-Raven
nja...ja tycker att z1010 inte e så väldigt ful...de e bara att kameran värkar sitta lite konstigt(längst uppe på baksidan)...

föresten...går de överhuvud taget byta minneskrt på den?

Japp, du kan sätta i ett 128MB MSDuo på 3 röda. Tror inte det finns större.
Apropå kameran så är det en bra ide att vrida tellepellen 90 grader vid fotograferingstillfället. Så att den blir kameralik om ni fattar. Då verkar placeringen av kameran vettigare.

Av NickeNyfiken

Den drar grymt mkt batteri om du har dålig 3G-täckning. Lägg till nätverk och sätt prio lista där prio 1 är 2G. Trist val men enda rätta om man har taskig 3G-täckning.

Att den inte startar borde kunna avhjälpas genom att du helt enkelt tar ur batteriet ett litet tag.

Av NickeNyfiken
Citat:

Ursprungligen inskrivet av grelle
nä det funka inte...troligtvis för att det här inte är en "kommersiell" telefon, det är en trial version från sonyericsson som inte får säljas.
min polare på jobbet har en precis likadan med samma mjukvara och den funkar att synka
jaja...

Då lär du ha gammal mjukvara. Uppdatera den så kommer du bli glad. Troligtvis har du även ett gammalt SW-pack på skivan. Ladda ner uppdateringar fr SE. Annars inte någon funktionell skillnad mellan trial o kommersiell...

Av NickeNyfiken

Kan kanske vara läge för att uppgradera mjukvaran de närmaste veckorna.

Av NickeNyfiken

Om man har PointToPoint BT så funkar bara en allokering av BT i taget. PointToMultiPoint klarar av flera enheter, som ett LAN ung.
Tror P2MP är ganska ovanliga. Läser sällan ngt om det.

Av NickeNyfiken

Problemet med att anv medföljande mjukvara till bla MSI (alla med Cambridge BT) är att det inte går att styra hur stor del av kalendern som skall synkas. Fick det aldrig att bli bra med min T68 eftersom minnet blev fullt. Borde gå bättre med 610/630 men har man många poster så blir det lite tjockt.
Om man istället anv XTND så kan man styra hur många veckors synkning man vill ha. Kan vara lite knepigt att få igång XTND. Leta upp filen "phonesettings.exe", under inställningar så måste blåtandsCOMporten enablas (kolla i BTtray viken port som är satt). Disabla samtidigt COM1 o COM2.
Nu skall det funka perfa. Känner inte alls igen att det skulle vara instabilt med XTND. Tvärtom en bra mjukvara som tillåter lite egna inställningar.

Av NickeNyfiken

I z1010 kan du anv mp3 som ringsignaler, larm osv....
Kanon!!

Av NickeNyfiken

Kolla http://www.comhem.se/boe.asp?m=84

Sen gäller mycket riktigt att nätet skall vara uppgraderat, alltså 3 uttag i kontakten.