Inlägg

Inlägg som Dimmuxx har skrivit i forumet
Av Dimmuxx

Det gick smidigt men led:en på mitt 3080 tuf slutade fungerade efteråt så fick powercycla och stänga av nätagget ett tag för att den skulle hoppa igång igen.

Av Dimmuxx

Både mitt 3080 TUF och TUF OC på komplett har 19:e mars som datum nu, de hade 3:e juni samt 3:e april nyligen så är det något på g nu eller bara random som vanligt.

Av Dimmuxx

My ASUS TUF OC order from komplett was also moved like that but it's still not confirmed and only expected as before so it probably doesn't mean anything.

Av Dimmuxx
Skrivet av Martin_SWE:

Is the svtplay app available on the new chromecast with google tv?

Yes

Av Dimmuxx

Man kan få väl få 10$ av den där AMD-snubben som lovade att det inte var en papperslansering nu iallafall så det är ju alltid nåt!

Av Dimmuxx

@webhallen ja det vore kul med en liten uppdatering om det finns något att säga så man kan lägga upp en bättre plan inför onsdag

Av Dimmuxx

@webhallen så ****9131 på MSI XT är väldigt sent antar jag? Hur kommer vi prioriteras jämfört med gigabyte med högre ordernummer men tidigare i gigabyten-kön prioriteras om ni får in kort från andra tillverkare?

Av Dimmuxx
Skrivet av anon134512:

Om folk köper det så snabbt för detta pris, då är det inget överpris. Marknaden stabiliserar sig själv på tillgång och efterfrågan.

Ja, det är så ekonomi funkar men jämfört med priserna som amd och nvidia går ut med så är det överpris, så lösningen vore väl att de slutade gå ut med priser som ändå i princip ingen kan få tag i kort för.

Av Dimmuxx

De sparar väl alla navi 21-chip till svindyra customkort med hög marginal eftersom folk köper till överpris med gott humör så inga konstigheter.

Av Dimmuxx

När jag hämtade min XSX på webhallen så i tisdags så frågade jag om de visste något mer om PS5 men då sa han att de inte visste något men klagade samtidigt på att många i personalen inte skulla få sina på release.

Så vet inte om det baseras på det tidigare mejlet de skickade ut till oss som troligtvis ska få innan jul eller ny info

Av Dimmuxx
Skrivet av Warder:

Om det är några fler som sitter och väntar på 3080 TUF från Komplett, så kolla era ordersidor. Jag blev precis flyttad från 1:a november till 2:a januari 2021. Det rimmar rätt dåligt med att Asus själva säger att de korten levereras ut fortlöpande.

Som jag skrev tidigare så blev mitt 3080 TUF från komplett flyttat från 7:e november till 1:a november idag så det verkar konstigt.

Edit: Nu är min ändrad till 2:a januari med

Av Dimmuxx

Mitt 3080 TUF på komplett flyttades från 7:e november till 1:a november nyss men beror nog bara på att många avbokat kort eller nåt så det flyttades till ett tidigare datum. Det står förväntas fortfarande och tveksamt att de får leverans på en söndag.

Av Dimmuxx
Skrivet av holymarc:

Tja!
Kanske redan framgår i forumet, men undrar om det finns några tecken på att Komplett har ett icke fungerande kösystem på sina 3080 kort eller inte. Beställde ett rtx 3080 Asus tuf kort från Komplett 17/09 strax innan 15:00 och fick min beställning mottagen 15:27. Sen dess har leveransen bara skjutits fram precis som för många andra av er, från 7okt - 17okt - 27okt och nu 7 november. Det jag undrar är om det finns folk som beställde senare än mig som har fått sitt kort, eller är längre fram i kön, samt om det finns några som beställde tidigare och har en senare leverans?

Jag har gjort samma resa som dig fast började på 29 september, beställde TUF runt 15 och det står 15:15 i min order. Medlemmar på det här forumet med senare beställningstid än mig har sagt att de fått sina kort och sen om det är sant eller inte det vet man ju aldrig.

Av Dimmuxx

Från att ha flyttats från 22:a oktober till 27:e oktober tidigare idag så har nu komplett flyttat mitt 3080 TUF till 7:e november. Så 3x5 dagar idag

Av Dimmuxx
Skrivet av Warder:

Intressant, när beställde du? Mitt TUF blev inte ändrat, fortfarande 22:a oktober. Jag fick min beställning bekräftad prick 15:00 på releasedagen.

15:15

Men det är ingen ide att bry sig så länge det inte står bekräftat för tiden man beställde är bara slumpad om man ska tro folk i det här forumet som fått kort med senare tid på beställningen.

Samt att komplett kommer bara fortsätta flytta fram datumet fem dagar i taget som de gjort hela tiden tills de vet något mer.

Av Dimmuxx

Komplett ändrade mitt 3080 TUF från 22:a till 27:e oktober nyss så nog inget kort den här veckan heller

Av Dimmuxx
Skrivet av lakabaka:

Fått mitt flyttat till 27e oktober idag. Går bra nu !

De flyttar bara fram det fem dagar lite random så ingen ide att titta på det och det verkar inte gå att titta på tiden som står i beställningen heller utan bara vänta och hoppas

Av Dimmuxx

Nu har mitt TUF beställt från komplett 15:15 17/9 ändrats till förväntat 22:a oktober från förväntat 17:e oktober. Den här gången kommer det säkert stämma

Av Dimmuxx

Verkar ju inte ha kommit några vanliga TUF efter första batchen och inga nya på g heller enligt webhallen så var tydligen ett väldigt dumt val att köpa vanliga kort från ASUS

Av Dimmuxx

Många återförsäljare har ju börjat ge mer och vettig info nu så förhoppningsvis gör väl komplett det med snart.