Inlägg

Inlägg som BlackCola har skrivit i forumet
Av BlackCola

Går i lite samma tankar, jag har sneglat på denna modell.. ser mjuk ut, snäppet dyrare en din budget men de finns en billigfare variant för 4k som jag inte vet skillnaden på

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4165571
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4178231

Av BlackCola

Någon form av hipsteröl(ipa, ale)

Av BlackCola
Skrivet av Jaffe10:

@BlackCola: Har du hittat någon lösning? Mitt Apex M800 strular med som fan! Fungerar bara när det själv vill det! Fungerarar aldrig vid uppstart av datorn. Har man tur så kan man ändra USB uttag och få det att fungera men det är bara ibland!

Nej tyvärr, blir tokig på det här snart.

Av BlackCola

Jag har problem med mitt M800 också, men mitt bara fryser och ja måste starta om datorn... men pröva att gå in i enhetshanteraren, och sen universal serial bus längst ner typ..
sen högerklickar du på alla och tar egenskaper och de som har en power management flik kollar du så de ej e ibockat "allow the computer to turn off the device to save power"
kan vara detta som spökar för dig.

edit.
prova även under power settings, advanced att gå in på usb och sen "usb selective suspend setting" sätt disable på den.

Av BlackCola

Hej!
Jag körde detta headset ett par år, fick byta batteri efter ett tag, men de fanns ju billigt på ebay, men på slutet började jag få dina problem och även en vän till mig, ytterst irriterande, usb2 var det som funkade bäst, men jag gav upp till slut.

Av BlackCola

Steelseries Apex M800 fryser.

Hej!
med risk för felpost, men jag har ett problem som snart gör mig flint!
Mitt tangentbord fryser med jämna mellanrum och med fryser menar jag att ingen knapp reagerar, spelar ingen roll om ja rycker ut sladden. Enda sättet att få igång det är att starta om datorn eller försätta den i sömn och väcka den. Belysningen går fortfarande att styra och ändra när detta sker.
Det händer med Steelseries Apex och nu även med det nyinköpta Steelseries Apex M800.
Steelseries Engine 3.6.2 används med Windows 10pro
Moderkortet är Asus x99-a
har provat att installera om windows samt uppdatera alla tänkbara drivrutiner.
Inga andra usb enheter strular och där finns inga konflikter, spelar ingen roll vilken usb port jag använder heller.
Blir helt enkelt tokig snart! ingen vettig info hittar jag via googling.

Av BlackCola

Jag har 2st 12.18 och dom är rätt trevliga, slutar oftast med att man får sänka volymen hela tiden, men kan du peta till de där lilla extra och få råd med 1st 12.18 så är det en väldigt kompetent sub som inte gör bort sig helt och hållet till musik men till film e den grym!

Av BlackCola

Steelseries H Wireless Headset wtf!?

.

Av BlackCola
Av BlackCola

Finns ingen skillnad på stata2 sladd och sata3 sladd

Av BlackCola

Ok ja fick hem mina två vertex 3'or max iops idag, kör dem i raid 0 för er som är intresserade.
4k ligger lite lågt men hm ah.

http://img202.imageshack.us/img202/8852/ssdvt.png

http://img833.imageshack.us/img833/2233/ssd2h.png

Av BlackCola

Ibland är de pinsamt enkelt alltså

Av BlackCola

Tjena, sitter på samma kort fast kör tele2 men de e ju samma modul som du ska ha med, vad ja förstått så är de lite petigt med märke på ca-moduler, ja kör med denna och de funkar finfint

DILOG CA-MODUL TILL CONAX 5.0 (COM HEM)

De som var problemet för mig var att med medföljande terratecprogramvara elelr drivisar så funka de inte, deras ftp låg nere en vecka när ja köpte mitt så ja kunde inte tanka hem nyare så ja svor en vecka å satt å sökte å sökte, men med senaste så funka de bra, nu vet inte jag om de e samma frekvenser du ska söka på som för tele 2, men ja googla fram exakta frekvenser istället å söker

tex
frekvens från 306000 till 530000 stegstorlek 8000
symbol rate 6875
modulationstyp qam64

Av BlackCola

De enormt stora problemet är löst! nytt mobo å prolle var onödigt då de var powerknappen på chassit som var kajko tgar man lös sladden å fipplar på lillpinnen så funkar allt som de ska, haha på den säger jag

Av BlackCola

japp jag sitter på min primära dator som e tipptopp nu, ska ta ut agget imorgon igen å testa dock

Av BlackCola

japp med samma resultat

Av BlackCola

Tack för ditt svar!
Då fick jag iallafall svar på en fråga, men även utan minnen så borde man ju få fel pip och bild där de står nått error? min ström bara dör så fort ja sätte rpå datorn?

Av BlackCola

Liknar mitt problem bara de att min bootar varken med fyr pins kontakten i eller inte, annar samma fel, snurrar upp å dör på en sek

Av BlackCola

Datorn har ballar ur, DYKTIGT!

Hej i sommarvärmen!
Min fd dator har fått spelet lite. Började med att den stått oanvänd en längre tid men så skulle jag ta tag i den och installera om win å kasta in en dvd-brännare, vips så börja den krångla och de som händer är att den postar inte, bootar inte utan strömmen slås på å ja ser fläktarna gå igång å så vips en sekund senare bryts strömmen.

har testat med ett kraftfullare nätagg, utan diskar med bara ett ramminne, inget ramminne sov.
Tänkte jaha då är de moderkortet så beställde ett gigabyte GA-EG41MF-US2H med inbyggt graffe.

Samma fel lustigt så beställde en core 2 duo e5300 och fortfarande samma fel!? startar jag utan ramminne så får jag ett pip som man ska få men sen bara stänger den av sig.
Vad kan felet vara? nu är de ju nytt mobo å cpu, nätagget har jag ju testat ett annat, andra ddr minnen har ja inte haft tillgång till men de låter ju inte så troligt att de skulle vara fel på minnena, ska ju kunna komma åt bios eller nått utan minnen i?? har resettat cmos med. har testat mobot utanför chassi för att utesluta att ngn distans skulle ligga emot.

hoppas ja posta rätt för de känns som de är ngn av komponenterna inom denna kategori de är fel på.

Enormt tacksam för svar

\\kimpi

Av BlackCola

Hejsan.
Jag har gått i funderingarna på en xps med grund confen, mer ram har ja tänkt å köpa separat möjligtvis...
Saken är den att jag spelar nästan aldrig spel... jag är forograf och reigerar mycket bilder så ja vill åt skärmens höga upplösning och datorns snabbhet.
Är denna laptop ngt att rekommendera för mig?