Inlägg

Inlägg som WoberT har skrivit i forumet
Av WoberT

det är en ren installation .. skit i det gamla.. men det är en Hitachi 7K250 160Gb SATA som jag använder i min nuvarande installation av XP .. gjorde 2 partitioner.. en 20Gb som jag ska använda till en ny installation av XP eftersom jag inte vill köra det på min gamla IBM 75GXP 46GB som är instabil o slö som fan.. o så har jag en partition på resten av utrymmet som jag använder som lager nu..

när jag ska installera XP så kopplar jag ur alla hårddiskar utom SATA disken.. har 3st diskar totalt..

sen startar jag installationen o trycker F6 o installerar SATA drivers o så hittas disken men sen när jag ska välja partition att installera på så ser jag bara en partition på 160GB .. alltså hela disken.. men innan så har jag ju gjort 2 partitioner .. en på 20Gb o en på 140Gb.. o i XP installationen står det att det är 0mb ledigt.. dynamic disk står det oxå.. kan alltså inte välja nån partition att installera på ..

Av WoberT

SATA Partitionsproblem

ska installera XP på min nya SATA disk.. o ja installationen hittar disken för jag har sata drivers.. MEN.. jag har gjort 2 partitioner på den i den nuvarande installationen av XP.. en partition på 20Gb tänkt som systemdisk o en partition på resten som ska va lager.. men i nya XP installationen hittar den inga partitioner bara hela disken på 160Gb o så står det att det är 0mb ledigt.. vad ska jag göra?

har ju fyllt upp partitionen jag använder som lager o vill inte förlora det jag har på den annars kunde jag ju formaterat om skiten i XP installationen o skapat nya partitioner..

kör NTFS så ni vet

Av WoberT
Citat:

Ursprungligen inskrivet av velox
Ja. Formaterade du eller körde Detonator RIP när du bytte kort? Om inte så blir prestandan lidande.

har inte gjort nåt än så länge.. bytte bara kort.. men ska ändå installera om OS på annan disk snart.. ska göra det ikväll tror jag.. måste skapa en bootdisk med SATA drivisar bara..

Av WoberT

tack för den infon.. nu har jag kortet i datorn iaf =D .. provade lite BF-Vietnam o det blev ju en jäkla skillnad.. det är ju ett par generationer som skiljer GF3 o 9700PRO .. men det gick inte riktigt bra ändå men det beror på min systemdisk som är en IBM 75GXP 46Gb .. den läser hela tiden o så rycker det.. men det ska fixas till när jag orkar.. blir o lägga in OS på min hitachi 7K250 160Gb SATA disk istället.. borde bli stor skillnad

Av WoberT

okej tackar.. var kan man ladda hem omega drivisarna?..

Av WoberT

Crucial 9700PRO nåt att ha?

Crucial ATI Radeon 9700PRO 128MB DDR, AGP, TV-Out

nån som vet nåt om det kortet? jag kan nämligen få tag på ett rätt billigt.. byter bort mitt ASUS GF3 Ti200 Deluxe + en Nokia 8310 mot det kortet..

går det att överklocka?

Av WoberT

finns lite riktlinjer för det där.. ska du köpa en 32" upp till 10 000:- då ska du ha en 50hz .. ska du lägga mer pengar låt oss säga 15 000:- då kan du börja titta på 100Hz.. om du köper en relativt billig tv med 100Hz så är det många andra grejer som blir lidande.. främst bildröret eftersom dom lägger pengar på 100Hz funktionen o inte på bildröret.. t.ex. köpte farsan en Sharp 32" med 100Hz som kostade 6990:- riktigt kass bild måste jag säga.. hans gamla Sony 29" Trinitron från -91 är riktigt mycket bättre bild på.. men det du ska göra är att gå till en bra butik o kolla på bilden .. en del gillar 100hz o en del inte. Men generellt sett så får du sämre bildrör om du köper en tv under 10 000:- som har 100Hz .. alltså brukar det oftast va bättre bild på en 50Hz i samma prisklass.

Av WoberT

finns dom fortfarande o köpa?

Av WoberT

jaha okej.. men jag använder WASD.. w för o hoppa .. s för alternativ fire, A & D för o gå i sidled.. så det funkar precis som vanligt. nackdelen är att jag inte kan använda space.. får backa med ALT

Av WoberT
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Erty
MX500 är väldigt bra, den är för vänsterhänta. Tycker jag, jag är nämligen vänsterhänt och använder den. I höger hand då.

Lär dig använda musen med högerhanden så du slippar krångla med speciallösningar är mitt tips.

WASD i FPS blir ju dessutom helt fel om man har musen i vänster hand. Fast du kanske inte spelar?

jag kan använda musen i höger hand.. men absolut inte i spel.. då blire helskumt. o jag spelar en hel del CS och BF1942 på nätet..

vad är WASD?

Av WoberT
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kode
det finns ju en sladdlös variant av den jag postade om också. kan dock inte uttala mig om den. det enda som egentligen gäller är väl att gå till en butik som har ett litet sortiment med olika möss och prova ut en som känns bra...

jaså finns det? .. låter intressant får se om jag kan hitta nån.

Av WoberT

jag vill helst ha en som är både optisk och trådlös...

jag har en Microsoft mus idag.. vet inte vilken det är.. men den är optisk med sladd iaf.. ser ut som optical blue.. den funkar väl men vill som sagt ha nån som är trådlös också, sen är min rätt gammal så det är inte så många DPI på den.

Av WoberT

Finns det nån bra mus för vänsterhänta?

Som sagt.. finns det nån skön o bra mus för vänsterhänta?.. har skitsvårt o hitta nån bra =(

Av WoberT

funderar på o köpa dom där jag oxå.. ska man ta - eller + skivor? .. .hoppas det blir en bra dye.. verkar ju va olika överallt..=)

Av WoberT
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mozilla
Hittade dock denna sidan: http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic.php?t=8892

Kanske någon som vill ge sig på det?

Skulle också bli väldigt glad om den som lyckas med det vore så snäll och skickade en färdig bin-fil

ohh tack så hemskt mycket.. det där ska jag prova direkt.. =D iofs har jag diskettstation men det där verkar smidigare.. =D

Av WoberT

utan den boxen är nog inte tv:n mycket att ha faktiskt.. men fan alla anslutningar brukar ju sitta i tv:n .. hur gammal är den? gamla bakprojektionsapparater brukar inte va nåt o hänga i julgranen.. taskig bildkvalité o så.. o som sagt det är INTE billigt o byta rören i.

Av WoberT

zanyo PLV-Z1 borde va nere i dom prisklasserna nu o det är en bra projj helt klart.. annars har du panasonic PT-AE100 .. 200:an är inte så farligt dyr heller.. men jag kan säga att det är värt o gå upp lite i prisklass.. blir en jäkla skillnad.. jag har nyligen köpt en Hitachi PJ-TX10 för 14995:- o den är det kanonbra bild med.. väldigt bra för den prisklassen faktiskt.. o det har hänt så mycket med projektorerna bara det senaste året.. man får så mycket mer för pengarna om man lägger minst 15k ..

kolla in www.prisjakt.nu/forum .. där finns det kunnigt folk.. dvdforum är inte lika bra som det va förr..

Av WoberT
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aac_ripper
Lacka iPod? Borde vara kriminellt!

antingen är det en missuppfattning eller så är du ironisk.. han börjar tröttna på sin IPOD .. eller han är förbannad på den.. han lackar ur på den förstår du nu? hehe

Av WoberT
Citat:

Ursprungligen inskrivet av crose
Har nu bränt 4 skivor med Ritek G04. Fungerat bra hittills. 4x hela vägen. Med BULK-DVD (Princo) som jag körde med förut så fick jag ibland 2x eller så gick bränningen från 4x till 2x ca 60-70% in i bränningen.

Använder en Plextor 708A.

ahh det låter ju lovande.. blir nog o beställa ett 100-pack.. =D

Av WoberT

Tips: billiga DVD-R skivor

http://www.itpower.se/produkt.asp?prodnr=30

Ritek DVD-R 4x 4,7GB G04 Printable 100p. Hög kvalitet (11:- / DVD) 1100:-

Är det nån som provat o bränna med dom? det är ju G04 dye så dom borde ju va bra.. o så är det ju från sverige oxå vilket är ett plus ..