Inlägg

Inlägg som Torva har skrivit i forumet
Av Torva

jag vet inte riktigt va ja har för moderkort, men datonr är la en 3 år gammal så det är nog ganska gammalt. fläckten på nätagregatet har gått sönder innan och jag har bytt ut fläckten så det kan nog vara det som är problemet. vad kostar i så fall ett nytt nätagregat och är det krångligt att byta ut det?

Av Torva

Datorn Krånglar!

Tjena!
Har problem med min dator. varje gång när jag startar om datorn så vägrar den att gå igång igen, den stannar precis innan windows xp laddas upp och man måste starta om datorn manuellt, offtast flera gånger innan den startar som vanligt. vad kan detta bero på? Har haft detta problemet ganska länge nu och är väldigt frustrerande. Datorn är oftast på flera veckor i sträck utan att jag stänger av den, kan det ha något med problemet att göra?

Av Torva

DVD till tv-out?

Kan man koppla in en dvd spelare in i grafikkortet via tv-out så man kan kolla på dvd via spelaren på dator skärmen? eller finns det nåt annat sätt man kan göra för att koppla dvdn till datorskärmen?

Av Torva

2.1 Högtalare till datorn

Jag hade tänkt köpa nya högtalare till datorn, ett 2.1 system hade jag tänkt mig runt 1000:- ungefär. Någon som kan ge mig nåt tips på bra högtalare. Kommer mest ha dem till att lyssna på musik.

Av Torva

Köp Av Grafikkort?

ja funderar på att köpa ett nytt grafikkort som skall klara de flesta nya spelen, men vet ej vad jag skall köpa?? Kortet får kosta mellan 1000 - 1500.. Nån som kan något bra, men billigt förslag?

Av Torva

Klocka Grafikkortet

Ja undrar hur man klockar sitt grafikkort å vad det hjälper? Jag har ett GeForce4 MX 420 64MB kort.

Av Torva

DI-604 Portar DC++

Jag har en D-Link Di-604 och försöker öppna portarna i den så man kan va active på dc++. Jag har följ anvisningarna från den här sidan:
http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1422
men det är bara ett problem... där man ska skriva in datorns Ip i Private IP så är det redan förinställt i min router 192.168.0 så att ja inte kan skriva in min dators Ip.. Vad beror det på??

Av Torva

"Memory Culd Not Be Found"

När ja lirar Counter Strike Source kommer följande medelande fram och stänger av css:
Memory culd not be found
Vad kan man göra åt saken?

Av Torva

finns ej där..

Av Torva

Drivrutiner till Nätverkskort

Nån som vet var man kan få tag på drivrutiner till mitt nätverkskort?? Jag har ett NVIDIA nForce MCP Networking Adapter.

Av Torva

CS på steam utan cd key??

Nån som vet hur man lirar cs på steam utan en cd key??

Av Torva

Problem med formatering

Jag har en dator från Compaq och för att formatera den så ska jag egentligen använda mig av en serie skivor som heter "Compaq Restore Plus", men då följer även vissa onödiga program. När jag då använder mig av en orginalskiva med Windows XP på och formaterar "vanligt", så finner jag att ikonen "Anslutning till lokalt nätverk" inte finns på sin ordenarie plats. Detta medför ju då problemet att jag inte kan koppla upp mitt bredband mot internet. Finns det några möjligheter att få tillbaka denna ikon, eller måste jag använda mig av "Compaq Restore Plus"?