Inlägg

Inlägg som Torva har skrivit i forumet
Av Torva

Jag beställde en Wifibox till mitt adsl. Hur är det de skall kopplas oså? ska ja fortfarande använda min gammla router å koppla wifin via den eller måste jag använda wifin som ny router å skorta den andra? hade bara tänkt att använda wifin till att surfa med iphone och ha kvar mina gammla grejer som dom är nu, funkar detta?

Av Torva

Beställde en sån wippes router nu, hoppas dom funkar bra till det jag vill ha den till. Hur länge sen bestälde du din? är de lång väntetid på dom eller?

Av Torva

okey, men vart kan man få tag på sånt gratis då? sökte på fon men hittade inget=/

Av Torva
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P-NILZ
Det funkar alldeles utmärkt med en sådan, kom ihåg att byta ut orginalfirmwaren bara.

och det är bra för att?

Av Torva

FON - Trådlös router för bredbandsdelning?

Jag har just nu en vanlig router + modem (ej trådlöst), men om jag skulle skaffa en sånhär FON skulle jag då få trådlöst nätverk i övriga huset som man kan surfa på via en iphone utan några konstigheter? eller har jag totalt missat poängen med FON?

http://www.netonnet.se/item.asp?iid=92806&sid=1004161&showLag...

Av Torva

öppna port till msn?

Mitt msn värkar blockera vissa medelanden och det värkar även vara en ganska bra fördröjning mellan medelandena innan dom mottgas. frågan är nu behöver ja öppna någon port i routern för att lösa detta eller går de å fixa på nåt annat sätt?

Av Torva
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lhffan
Beskriv gärna bättre än ordet låst sig. Har datorn låst sig? Har du glömt lösenordet? Eller vad?

Starta om?

ja,vi kan ju säga att jag glömt lösenordet. vet inte riktigt hur de är me regler här ang. piratkopierade grejer (inte för att jag använder mig av sånt ) men går det på något vis att spara det man har på DATAN när man formaterar den? vill jui inte bli av med allt jag har på den=/

Av Torva

Vista låst sig!

Tjenare. Mitt Vista har låst sig och jag kommer inte in på det, behöver antagligen formatera hela datan. Går detta att göra på nåt sett så att inte alla mina filer jag har på datan försvinner? nåt slags reparation eller nåt kanse?

Av Torva

minnen parallelt?

Tjenare!
Jag har 2 st 512or + ett 1024 i datan. 1024 och ett av 512 är 400mzh medan det andra minnet är på 333mzh. vilka av dessa ska man köra parallelt för att få ut bäst prestanda av datan? 1024 och 512 eller bägge 512orna?

//Torva

Av Torva

okey, men om jag bara köper 1 så är ju det fullt ändå eftersom jag redan har 3 upptagna. Borde jag ta bort min 256a isf å köra på 1024 + 512 + 512 eller ska ja låta de va å köra på fullt? det är ju ändå 256mb mindre i ram?

Av Torva

okey, tack för hjälpen. Vart om man ska beställa från internet har dom billigaste 1024 minnen? såg att mina andra kort är PC3200 så då kör jag väl med samma isf

Av Torva

och detta funkar bara med 2 st 1024or med samma fart eller?

Av Torva

okey, detta förtydligade det hela en del;) nu kör jag med 2st 512 och en 256a, men har bara 4 ram portar i moderkortet, så isf så får det nog bli 1 eller 2 1024 kort. men vad gör det för skillnad prestandamässigt att köra dualchannel eller inte? har det någon betydelse?

Av Torva

DDR och DDR2?

Tänkte kolla lite med er hur stor skillnad det värkligen gör att ha ddr2 ist för gammla ddr? Min dator körs på gammla vanliga ddr med 1279 Mb, men nu hade jag tänkt att uppgradera datan med lite extra ram. vilket gör jag då bäst i, byta ut de gammla ram minnerna och skaffa ddr2 eller lägga i några extra kort och spara dom gammla ( för det går väl inte att blanda ddr och ddr2?)

Av Torva

VLC Problem

Har problem när jag kör .avi filmer i VLC. Bilden fryser till vild första bilden som visas, sen så rullar ljudet på som vanligt, men jag får inte bilden att fungera. Det har varit såhär sedan jag instalerade nya drivrutiner till mitt nvidia grafikkort. Jag kan spela alla .mpeg filmer och även dvd filmer men .avi filmer är helt omöjligt, vad beror detta på? är det drivrutinerna som spökar?

Av Torva

Jag har ett Creative SB Audigly 2 ZS

Tror det är så att dom flesta som fått det att funka har Vista 32, värkar vara svårare å få de å funka på 64 :/ men det borde ju finnas någon liknande drivrutin som fixar problemet tycker man ju.. Ingen som vet??

Av Torva

hmm, låter rätt krångligt, då måste man ju dra ur sladden varje gång man ska byta till annan sterio eller?

Av Torva

har redan ett bra creative ljudkort så ser ingen vits med att köpa ett till.. hade en perfekt drivrutin till dethär innan men den funkar ju inte alls i vista så de borde ju finnas någon annan liknande drivrutin fast en som funkar i vista

Av Torva

Dela upp ljudkortet?

Finns det något program som man kan dela upp ljudkortets olika portar på så att jag kan använda flera olika högtalarsystem på ljudkortet? Har använt mig av Kx project driver innan men det funkar inte längre till vista, Har frågat om detta innan här på forumet men får aldrig något svar, måste väll finnas någon som vet något man kan göra åt detta/ program man kan använda?

Av Torva

Messenger felmedelande

Kan inte logga in på min messenger adress, får felmedelande 81000314
kan varken logga in på webb messenger eller windows live messenger, hur fixar man detta?