Inlägg

Inlägg som doodeley har skrivit i forumet
Av doodeley

mjo kan förstå att ni är nöjda skulle jag med vara med dom där grejerna, rättare sagt så är jag nöjd för min dator då jag köpte den för 6000kr helt nytt ifrån komplett....

jag fick även 8903 i 3dmark03 är det bra resultat?

Av doodeley

Nöjd med dator

tja tänkte bara säga att jag är skitnöjd med min nya dator som ni ser i sign LAEL!

testade även 3dmark03 och fick 8904 dock med lite dåliga omständigheter, använder samma windows som jag hade mitt nforce2 och ati kort på, har i princip bara tagit bort dom gammladrivarna och installerat till nf3 och gf

Av doodeley

hjälp mig klocka 2600+ SNÄLLA!

Hej jag har följande delar:

MSI K8N Socket 754
Sempron 2600+
TwinMOS 1024DDR

Jag vet att mina minnen inte är mycket att hänga i julgranen med, och tidigare har jag bara klockat med FSB:n synkad. Jag har inge aning om hur man gör för att göra en så kallad "divider"

På denna sida kommer dom upp i 300FSB+ jag vill gärna komma upp i liknande, nån som har ungefär samma prylar som mig och kan ge mig ett recept på överklockning?

Mvh, nils

Av doodeley

Nu är det så här:
1. För att starta en dator så att fläktarna går igång utan att datorn ska släcka sig direkt så behövs endast: CPU, Minne och nätagg. Jag har testat med ett lika dant moderkort ens kompis och det funkade då
Fel på moderkortet? 1-0
2. Antec 450w räcker gott och väl för att driva moderkortet, det andra agget jag testade med var ett 350w vilket även det räcker gott och väl.
Fel på moderkortet? 2-0
3. Att det skulle vara jodfel lät rätt bra, fast efter att ha testat datorn i lösa delar på ett träbord och samma sympton stärker det hela bara
Fel på moderkortet? 3-0
4. Visst twinMOS och 754 har krånglat mycket tidigare, kanske har twinmos fixat det på sina nya minnen, men spela roll för jag har även testat med Kingston vilket gav samma resultat.
Fel på moderkortet? 4-0

Annars verkar Franatic vara den ända som kan nått speciellt mycket om ämnet även om jag undrar lite med att du sa att jag även skulle testa med graffet? Vad jag har hört så ska det endast vara Ram, CPU+Fläkt

Av doodeley

Inget har hjälpt mig alltså måste moderkortet vara trasigt då jag knappast tror att en CPU kan vara trasig 99.9%

Av doodeley

Ny dator, startar inte! BELÖNING

Hej, fick min nya dator idag ifrån komplett med följande delar:
Antec Sonata 2 450W
MSI K8N 754
AMD Sempron 2600+
TwinMOS 1024DDR
GeForce 6600GT AGP

Nu är det så att jag kopplat in allting alles smidigt som vanligt, har byggt ihop 6-7 datorer tidigare utan problem.
Sen nu när jag ska starta datorn så snurrar fläktar igång och tangetbord lyser. Detta funkar i 2-3 sek sen stängds datorn av.

Jag har testat med annat nätagg och Kingston minnen, men samma problem.

Den som lyckas hjälpa mig till funktionell dator kommer belönas!

Tack för hjälp

Av doodeley

min sign, på komplett

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Orion^
Är den klockad av komplett? elelr ahr du gjort det själv?

Hade inte Sweclockers och ngn affär samarbete och sålde klockade datorer för ngt år sedan eller är det bar jag som har drömt?

Nej den är inte klockad utav komplett, jag skrev @ 2.5ghz för att Sempron 2600+ klockar RIKTIGT bra dom flesta gör det.. och tester visar att den presterar likvärdigt och bättre än tex 3500+ och Intel 3.4EE , men för 700kr

Av doodeley

min i sign? liknande för runt omkring samma pris går att få på komplett

Av doodeley

själv har jag fixat ny dator nu från komplett med:
Antec Sonata 2 450w
MSI K8N 754
AMD Sempron 2600+ 1.6Ghz @ 2.5Ghz
TwinMos 1024 DDR
6600GT 128GDDR3
för exakt 4698:-

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Baleur
säkert att det inte är CS som är felet? provat i andra spel? prova att se om du har nåt skit i bakgrunden som suger cpukraft, kolla även i bios om du har hispeed eller fullspeed på usbn.. kolla även med olika musmattor/underlag.

helt säkert för det är så överallt, som sagt inget fel på datorn hämtade en razer idag och GUUUD så bra det funkar, G5an skickas tillbaka och logitech vet vad jag pratade om när jag ringde dom idag. jävla idioter som vågar säga att det är den ultimata gaming musen...

Motalar mig själv? hmm nej, razer har dålig kvalite fast fortfarande RIKTIGT bra prestanda

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FEvE
Jaha ok? ljuger my azz säger jag! Tro vad du vill.. Tom jag har läst att nästan ALLA har problem med razer musen tex, jag har då inget problem med den. Och ja, jag spelar mycket. Sedan ang mina polare, eftersom jag är sugen på en G5:a så frågade jag dem om den fungerar 100% i snabba fps spel, BF2, CS, Q3 osv, dem har inte upptäckt något problem alls. Om jag upplever problem med G5:an sen så är det bara skrota skiten, inget mer med det. Tycker det är synd att G5:an ska strula som det ser ut att vara för dem flesta, dåligt logitech..

spelar inte så stor roll vad du säger, tror dig inte. har snackat med återförsäljaren nu och dom har fått mkt klagomål och ska låta alla kunder som vill byta in den + att dom ska sluta sälja den

Av doodeley

superjoppe: inget fel med min dator då jag har haft bättre möss innan som razer etc utan probelm, testat på andra datorer osv.

FEvE: du eller du ljuger spelar ingen roll vad du säger nya lasermotorn är överskattad , här kan du läsa om folk med samma problem http://www.fragbite.com/?threadID=167638

Av doodeley

Tom'sHardware; Logitech G5, mutade igen?

Min razer gick sönder för 3e gången och jag bestämde mig för att ta en annan mus och betala mellanskillnaden. Valet blev då jag tröttnat på dålig kvalite självklart Logitechs nyaste och enligt dem själva bästa gamer musen "Logitech G5". Surfade runt och såg att Toms Hardware kritikerrosade musen, och jag då litade på dom.

Dagen därpå fick jag musen packade upp den, riktigt snygg spec i kopplad, skön är den också! Installerade drivrutinerna, gjorde lite spelinställningar i cs. Lirade i några sekundertills jag får lov att dra en snabbrörelse och vad händer då? Jo den överskattade musen sackar efter, stängde ner och prövade lite i windows.

Tammefan det stämde, 699kr musen med 2000DPI, revolutionerande lasermotor, viktjusteringar och DPI justering på musen sackar efter för en lite för snabb rörelse. Jag har innan haft möss som MX300, MX310, I.E3.0 och Razer ingen utav dom inte ens MX300 som har 800DPI sackade efter utan dom hängde med i alla rörelser.

Jaja bara att hoppas på att MaxFps.se är snälla nog och förstår att jag är missnöjd spec då den kostade mig 699kr. Sen undrar jag HURFAN toms hardware kunna ge den så bra betyg? Antingen är dom mutade eller så är det en sida som recensserar bästa utrustningen för tetris.

Om någon skulle veta nått skit man måste göra för att särbehandla musen så den funkar säg det gärna, alla mina andra möss har jag bara kopplat in och allt har funkat!

Justja jag kan tänka mig att ni har läst den nu på recenssionen hos tomshardware: http://www.tomshardware.com/consumer/20050912/ultimate_mouse-...
För att slippa lite whine så kan jag säga att jag har prövat den på Qpad, Icemat, olika tidingar och diverse men ! Det bästa av allt är att jag har personligen en SteelPad S&S vilket Logitech själv rekommenderar för denna mus, GJ LOGITECH!

Logitech G5 den revulotionerande skitmusen

btw: flytta tråden till kringutrustning skrev i fel

Av doodeley

dator affär i falun

nån som vet vilken den bästa dator affären i falun är? eller i dalarna?

tack

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maez
Big Typhoon är väl bättre?

mycket bättre

Av doodeley
Av doodeley

den ser tjock ut

Av doodeley

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=GIGPCX66GT

UNI-WISE kylning från GeCube ska tydligen vara väldigt tyst under 20db, det är tyst för att ta upp en plats!

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av XCan
Utan HDR, så ser det möjligtvis ut om du tittar på en marmorbyggnad under solen med solglasögon. Utan solglasögon blir du definitivt bländad på det viset bilden visar.

tur att ati finns förpojkar med känsliga ögon då!