Inlägg

Inlägg som Baxalasse har skrivit i forumet
Av Baxalasse

Bjuder 2400:- för bara datorn, skärm + tillbehör bryr jag mig inte om. Gör det enklare att skicka också, fast du helst inte ville göra det. Jag kan stå för frakten

Vill bara säkerställa att det är detta chassit https://www.fractal-design.com/products/cases/node/node-304/b....

Av Baxalasse
Skrivet av Andromeda:

Funderar på en quest + deras link kabel. Har dock bara USB 3.0 (A-portar) på moderkortet. Fungerar det om jag köper den officiella kabeln och en USB-C till USB-A adapter?
Typ den här:
https://www.maxgaming.se/adaptrar/usb-c-31-hona-till-usb-a-ha...

Hur blev det, slog du till? Och fungerade det?

Av Baxalasse

Är i samma sits som mr. @Leffe76 helt ny inom VR. Min fråga rör sig runt köp av spel till Quest .

Vad jag förstått är spelen till Quest optimerade. Så säg jag köper ett Quest spel i "någon" store, t.ex superhot. Om spelet även finns för PCVR (heter det va?!), kan jag spelar den versionen med Oculus link? Eller måste jag köpa båda versionerna?

Om det är så att man måste köpa båda versioner. Hur har ni resonerat vid köp?

Av Baxalasse

@Sylvan0: Är i samma situation, köpte igår "Plantronics RIG 500HD" (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3322035) efter läst om dem, blev jätte besviken på ljudet. Produkten i övrigt var mkt bra, ska nog köpa ett par g35 igen.

Av Baxalasse
Skrivet av kalle-anka:

Konstigt, för mig så fungerar det. Får du även den blåa bocken i vänsterkanten? I så fall så vet jag inte alls vad det kan vara som är fel.
https://www.expressvpn.com/assets/images/asus/010.png

För mig så krånglade det mycket i början, men jag tror att det hade något att göra med skilnaden på siffran ett och bokstaven L i användarnamnet. Hur som helst så gick det inte när jag skrev in uppgifterna med det fungerade när jag klipp-och-klistrade användarnamn och lösenord från Bahnhofs hemsida.

Har ett kryss istället för bock (close2.png heter bilder), hur kan man kolla så att det verkligen fungerar? (Här kollar man tydligen https://integrity.st/)

Edit, får en massa meddelande i loggen, misstänker det är relaterat:
Connect: ppp5 <--> pptp (94.254.51.235)
Dec 20 16:31:54 pptp[8861]: MS-CHAP authentication failed:
Dec 20 16:31:54 pptp[8861]: CHAP authentication failed
Dec 20 16:31:54 pptp[8861]: Connection terminated.

Edit 2: Yay, bytade lösenord och då blev det BOCK!

Av Baxalasse

Gahhh forfarande inget i SE

Av Baxalasse
Skrivet av TAG9217:

Synd att det gjordes till konsoll också, hoppas bara att spelet inte är en portad version från Xbox 360 nu.

Med dom systemkraven...antagligen.

Av Baxalasse

Gjorde ett tappert försök med unrevoked. Verkar som version 2.2.1 iinte stödjs för tillfället.

Danlodia:

Hittade denna länk http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=29264 fanns en del tips. Jag följde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824396.

Av Baxalasse

Samma som ovan...

Av Baxalasse

Du har möjligtvis inte en Android telefon? Efter att jag fick min, har wifi bettet sig konstigt med att andra datorer tappar internet uppkoppling när telefonen inte kan ansluta till routern. Ansluter man med kabel från routern till datorn fungerar allt som det ska. Det krävs en reset på routern för att det ska komma igång igen. Har inte kunnat identifiera om detta är den verkliga orsaken, men stänger jag av wifi i telefonen, när den inte får ett ip, har jag inga bekymmer.

Någon som hör något om detta scenario?

Av Baxalasse

Nope du kan inte köra CF på detta kort, men det går säkert bra med ETT AMD-kort. Så du menar att SLI inte är framtidssäkert, vad har jag missat?

Av Baxalasse
Skrivet av Lastviking:

Hmm drar de värkligen så mycket mer?..har du några effekt diagram på det? "nyfiken"

Phenom II X6 1055T and 1090T review

Men vissiligen mot i3 så kan det nog stämma lite bättre men den är ju lite sämre än i7 och X6

1055T ska även komma i en lågenergi version: http://www.sweclockers.com/nyhet/12269-stromsnal-phenom-ii-x6...

Av Baxalasse
Skrivet av Typhonos:

Varför skulle 880G och 890GX vara bättre för de flesta jämfört med 870? Då har man inte undersökt moderkorten tillräckligt noga då inget moderkort med 880G och extremt få med 890GX har 8 fasers ström-försörjning till processorn vilket verkligen är att rekommendera om man klockar. Behöver man mer än inbyggd grafik och ska klocka så väljer man mellan bättre 870 moderkort, 890FX eller 790X moderkorten som är bättre än både 890GX och 880G trots att de är äldre.

Tack för infon!

Av Baxalasse
Skrivet av Ase:

Det slutsatsen säger är att Amd är bra system för bla bla inte översta prestandatoppen, men annars
,mao så blir budskapet är du inte rik så du köper en i7 så köp en Amd.
ingen hänvisning till konkurrans mellan dom båda
tycker att det borde finnas med alt från andra tillverkare oxå (intel,via)
,var bara det jag menade med mitt inlägg

reagerade kanske lite väl starkt vid mitt 1a inlägg men kan vara farligt att testa ett system föreslå lösningar av system utan , att komma med alternativ från dom andra
var därför jag reagerade så starkt
skönt att dom inte gjort om denna sida till en tillbehörssida för konsoller & att dom fortfarande testar hårdvara här (fz har ju blivit ett skräckexempel på detta förfarande)

Tycker du överreagerar i allt du säger, förutom om fz =). Intel kommer senare, som skrivet och sagt. Kanske kommer en VIA senare vem vet.

Mycket bra artikel, går i AMD tankar. Det bästa är alla kommentarer, det är oftast här man "lär" sig, tack alla! Dumma Bulldozer ställer till det, är så "damn" sugen på riktiga prestanda siffror...

Av Baxalasse
Skrivet av sweloop64:

Är rätt säker på att jag läste någonstans ganska nyligen att am3+ processor i am3 moderkort skulle "fungera", dock i någon form av "kompatibilitets-läge, dvs vissa funktioner/instruktioner inaktiverade...

Vad jag inte sett(kan dock ha missat) är berkäftelse från AMD som säger klart och tydligt vad som kommer gälla... Och så länge avsaknaden av detta finns(alt ES som bekräftar bu eller bä) så spekuleras det mest...

Jag är rätt säker på att jag läst att det är tvärtom, AM3 processorer fungerar i AM3+ socket
Edit här t.ex : AMD Bulldozer kräver ny processorsockel, Socket AM3+ - www.nordichardware.com

Av Baxalasse
Skrivet av anarkizt:

Då saknas bara sata 6 och usb 3...har själv inte lyckats hitta ett sådan MB för AM3.

Av Baxalasse
Skrivet av SM-LoD:

Du lär ju kunna köra två nvidiakort tillsammans, om det blir lika bra prestanda som sli vet jag inte, men siffrorna säger 40-80% prestandaökning så bättre lär det ju bli.

Ska du bara köra sli är det väl bättre att satsa på ett sli-kort?

Tack för infon. Kommer att köra SLI i en övergångsfas tänkte jag (uppgrading). Kommer att gå över till AMD men har inte hittat något prisvärt MB som stödjer både SLI och CF, samt har sata 6 och usb 3. Jag har hittat några MB för Intel plattform men jag ska ha AMD denna gången. Är det samma "försämring" med detta MB'et om man kör CF?

EDIT: Hittade en review som svarade på mina frågor MSI 870A Fuzion (AMD 770) Motherboard The Box and What’s Inside :: TweakTown USA Edition

Av Baxalasse

Har övervakat denna tråd ett tag nu om info om man kan köra enbart SLI om man vill det t.ex? Hemsida säger bara multi-gpu support.

Av Baxalasse
Skrivet av Password:

Jag har ett lite ovanligt önskemål för framtida grafikkortsrecensioner. Tänkte kolla om jag får medhåll från andra på den här punkten:

Det är nämligen så att jag inte är intresserad av att se SLI/Crossfire resultat överhuvudtaget. För mig sitter deras resultat som störande artefakter i tabellerna och som distraktioner i sammanfattningarna.

Håller med, lägg dem i en egen tabell/graf.

Av Baxalasse
Skrivet av mikrokiwi:

Det är omöjligt att säga. Man kan dock jämföra med 5870 som får ~x9000 och 480 får ~x10000 i Vantage Extreme med dessa resultat: x11000 för 6870 och kanske kan få en liten fingervisning på vad 6870 skulle kunna prestera spel (likvardigt eller bättre än 480 kanske?). Allt är ju såklart spelkulationer än så länge.
OBS! Detta är alltså om du väljer att tro att skärmdumpen är äkta.

Måste be om ursäkt, har formulerat mig som en kossa... min fråga skulle vara "offtopic" och hade inte med artikel bilden att göra alls :/. Utan snarare testverktyget och dess poäng sättning. För mig säger dessa testen bara att ett tal är större än ett annat, inte vad skillnad blir i låt säga ett spel.