Inlägg

Inlägg som andreasdr har skrivit i forumet
Av andreasdr

Märklig artikel detta. Det står ingenting om varför snubben låg på sitt barn. Allt de säger om hans datorspelande är ju fullkomligt irrelevant för själva brottet.
Han kanske hade spelat WoW en hel natt och var sedan så trött att han stupade rakt på sitt barn i sängen?

Jag gillar rubriken: "Pappans dataspel dödade Byron, 2"
Helt jävla vansinnig journalistik.

Av andreasdr

haha, sköna alternativ
Tycker alla var snygga jag. tycker man behöver se dem i lite fler vinklar och se hur stora de är för att avgöra vilken som är snyggast.

Av andreasdr

Jag tycker 4an är helt ok, jag saknar dock det där med att det finns två nivåer av varje enhet, sen är det där att hjältarna är ute och slåss ganska intressant, men det förstör även lite, om motspelaren vill kan han ju lätt döda hjälten. Men sammanvägt tycker jag att det är en positiv idé, även om konceptet saknar möjligheten att välja huruvida man vill ha dödliga hjältar eller inte.

Av andreasdr

Okdå, anledningen till att jag är lite småorolig är nämligen att jag för nåt år sen eller nåt såg nån tråd här på swec om att nån förlorat alla sina meddelanden lagrade i gmail-inboxen.
Inte för att jag tror att risken är så stor att det händer men det vore ju synd om man skickade en invite till nån och detta hände denne.

Av andreasdr

När ska gmail sluta vara beta?

Gmail har ju funnits ett tag nu och verkar väl fungera bra. Så när ska det sluta vara beta?
Jag har alltid varit lite försiktig med att skicka invites hur som helst på grund av att det fortfarande är en beta nämligen.

Av andreasdr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Divina
Är det någon mer än jag som tycker detta spelet är toksvårt. Råkar man missa ett uppdrag - ska man spela om från senaste saven då eller (tar ju en sat*ns tid)?! Missade den där mc-jakten (där en snubbe sitter bakom mig o skjuter) ca 5ggr igår och när jag missade uppdraget så händer ingenting ju. Vad går spelet ut på?! Kan jag hitta andra uppdrag? Var? Knepigt spel detta... men skoj.

Jag var rätt förvånad över hur svårt uppdraget var där man skulle följa efter tåget med de 4 mexikanerna på taket med en crossmotorcykel. Jag klarade det på 5e-6e försöket eller nåt, jag kan tänka mig hur svårt det är för folk som inte har nån vidare vana vid spel, GTA-serien (de tre senaste spelen) är ju ändå spel som når ut rätt bra till folk som inte spelar så mycket vanligvis, har jag fått för mig iallafall.

Av andreasdr

En sak man kan säga om Heroes-serien är att de överlägset viktigaste två skillsen i spelet för ens huvudhjälte är logistics och pathfinding, där logistics är absolut viktigast. Det är guld värt att kunna färdas långt varje dag.

Synd att spelet får min förbannade skitdator att överhettas.

Av andreasdr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sweman2k
...Har absolut ingenting med att min morsa inte tillåter mig säga ordet knulla, jag är 19 år så jag säger vad jag vill...

Värst vad du var mån om att förneka det då
k0rkad skämtade iofs bara men han är nog något på spåren här.

Haha, vilken ful video. Det där behöver ju knappt censureras så fult som det var

Av andreasdr

Får tacka för svaren, ska testa imorgon

Av andreasdr

Ajdå. Finns det alltså inget sätt överhuvudtaget att fixa detta? det måste väl finnas nåt program som kan göra om musik till inladdningsbara signaler? Jag menar, såna företag som fixar ringsignaler som man kan ladda ner måste ju komponera dem i nåt slags program, och det kanske inkluderar en sån funktion.

En bra ide är ju annars att använda en linein-kabel och använda ljudinspelningsfunktionen, men telefonen saknar ju en vanlig högtalaringång. Finns det adaptrar eller nåt sånt att köpa?

Av andreasdr

Att ta en del av en mp3-fil och göra till ringsignal

Om man har en SonyEricsson V800, kan man då skicka en mp3-fil till den från datorn och göra den till en ringsignal tro?

Pappa har en sån nämligen, och om man kan göra det på den så tror jag att man kan skicka signalen med mms till min mobil.
(Självklart är det jag är ute efter antingen den lilla instrumentala biten i Elena Paparizou - O.K. eller den i My Number One)

Tacksam för svar.

Av andreasdr

Går ju inte att få mer än 34

Av andreasdr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Midvinter
Det finns drakar i HOMM-spelen också...

Jag tror han menar att det redan nämnts.

Av andreasdr
Citat:

Sedärja, i rätt forum och allt!

Av andreasdr

The Pirate Bay verkar vara nerlagt

Noterade att http://www.thepiratebay.org/ just precis verkar ha gått ur tiden.

"Idag utförde svenska antipirater en husrannsakan mot The Pirate Bay och beslagtog servrarna som driver sajten. Det här innebär troligtvis slutet för The Pirate Bay, och vi som har drivit sajten ber om ursäkt för alla som har förlorat inkomster på grund av vår verksamhet."

Det var värst, var min spontana reaktion.
Var det inte 1:a juli den nya lagen skulle träda i kraft, eller har The Pirate Bay brutit mot lagen länge?

Av andreasdr

Ignition. Det var ett av de finaste ögonblicken i mitt liv när jag vände vad som såg ut att vara ett ganska hopplöst finalrace till seger!

Av andreasdr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kamelbarn
Varför skulle de inte starta om laddern? De förlorar inget på att göra det.

Snarare vinner den en jävla massa på det. Fan vad nypopulärt spelet blev efter förra restarten, kändes det som.

Av andreasdr

Hellgate London är ju på G, det kan man ju lite halvt kalla ett slags Diablo 3

Av andreasdr

http://www.forest.impress.co.jp/article/1999/08/18/game48_rev...
Revenant är ett underskattat litet diablo-liknande spel som faktiskt är jävligt skoj, man kan utföra en massa fräcka combat moves och spells och liknande i det.

Silver är ett annat diablo-liknande spel som inte är lika underskattat men likväl underskattat.

Av andreasdr

E1

Empire Earth