Inlägg

Inlägg som Almtom har skrivit i forumet
Av Almtom

Tråkigt grafikkort!

Av Almtom

Radeon Fury för 4499kr

Av Almtom

34" skärmar till vettiga priser

Av Almtom

Går det att byta hårddisk på den för 15k?

Av Almtom

24/11 och ingen XPS 15 i sikte? Dåligt!!

Av Almtom

Kan dom inte lansera surface book?? det är ju den intressanta produkten i serien

Av Almtom
Skrivet av NodCommander:

Där kom den. Väntat ända sedan jag hörde om dådet i fredags på att någon skulle föreslå mer övervakning. Detta trots att ingen hittils har hjälpt.

Terrorism är ett virus. Viruset lurar kroppen, nationen och staten, att döda sig självt.

Skickades från m.sweclockers.com

Nu är det väl visserligen så att vi har ingen aning om hur många terrordåd som stoppas på grund av övervakning? England har ju gått ut och sagt att man stoppat 7-8 terrordåd under de senaste året... hur många av dessa hade skett utan övervakning? Kan du svara på det? Har du insikt i vad SÄPO gör för att motverka terror?

Av Almtom

Hur kan en artikel om ett förslag om datainsamling från Moderaterna helt plötsligt börja handla om Sverige Demokraterna????? Kan man hålla sig till ämnet??

Av Almtom

Jag byggde tre NUCar när jag behövde billiga "desktop" datorer. Dom funkar mycket bra för Windows/Office/surf trots svaga i3 processorer. Då vet jag att jag platsade in på strax under 5k för hela kittet med skärm, minne, windows och desktop. Den här ser billig och bra ut:

https://www.dustinhome.se/product/5010881616/nuc-d34010wyk-ha...

Av Almtom

kommer ni ha några öppningserbjudanden i Mall of Scandinavia imorn?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Almtom
Skrivet av Icte:

Fy sjutton att man bor så långt bort, den där routern ASUS AC68U för 990 kr är ju ett riktigt kap! 600 kr under normalpris, DET är ett bra pris! Får se om man kan hitta någon vän som kan traska ner dit och skicka en sån

Jäklar va billigt tror ni det finns flera ex eller bara ett av varje? Kommer inte kunna åka dit förens i eftermiddag

Skickades från m.sweclockers.com

Av Almtom

"Jag är inte bara kulturminister, jag är dum i huvudet också"

Av Almtom

Hejja fascismen hurra hurra hurra!!

Av Almtom

Man kan ju drömma om HBM! Det känns ju helt optimalt för en spelkonsoll - hög prestanda låg energiförbrukning... men lär väll inte hända??
Det ända man får hoppas är att dom inte gör samma fatala misstag som dödar Xbone och stoppar in DDR3...

Av Almtom
Skrivet av kelthar:

Ahh, äntligen kom testen! Dock inte jättestor skillnad mot ett 960. 0-10%. Mindre än vad jag trodde. Men ändå samma / högre pris.

Förstår att du säkert är en raging fanboy för det gröna laget men det borde ju inte betyda att du inte kan räkna?

1080p 70/64= +9,4%

1440p 68/61= +11,5%

2160p 66/50 = +32%

Av Almtom
Skrivet av FabriciusRex:

@Cinder: Jag ser två scenarier här: antingen sitter Intel med 10 nm och väljer att inte lansera det för att man vill mjölka marknaden på 14 nm ett tag till. Eller så har intel svårigheter med 10 nm och väljer att vara kvar på 14 nm ett tag till.

Att intel har ett övertag idag är givet. Om intel kommer ha ett över tag om 6-12 månader är väl inte lika självklart i och med att amd snart också kommer vara där.

Jag står fast vid min synpunkt att om Intel hade möjligheten att få ut 10 nm skulle man ta den.

Kanske snarare är en fråga om ekonomisk faktorer där man får för låg yield och processen ännu är för dyr för att vara konkurrenskraftig med 14nm. 28/22nm är ju fortfarande billigare per transistor än 14/16nm.

Av Almtom
Skrivet av biorrith:

Varför går IBM ut med sina upptäckter och stora genombrott? Hade det inte varit bättre att hålla det för sig själv? Typ köpa upp AMD, implentera tekniken och köra över Intel.

IBM tjänar sina intäkter som konsultbolag. Om man går ut med att man gjort stora upptäckter får man saftiga konsultkontrakt

Av Almtom

Hoppas att Intel är stressade!

Av Almtom
Skrivet av LeVvE:

Finns bättre saker än att spendera tid på att kolla på 390X etc då det är typ samma kort som 290X. Det kommer garanterat komma reviews på flera olika modeller av vanliga Fury då det är ett mer intressant kort.

Så det är mer intressant att ha fem recensioner av samma kort än en recension av ett nytt kort som är baserat på samma GPU men med vissa uppdateringar? Intressant tanke.... jävligt konstigt att man recenserade inte mindre än 5st 770 och 760 kort då dessa är samma GPU som 680?

Av Almtom
Skrivet av jOnÄTÄn:

Varför klumpar ni inte ihop era test som förr när det var samma gpu? Kan ju inte finnas någon bra anledning att testa 980 ti 5 gånger istället för att samla ihop och göra ett stort test.

Verkligen märkligt att ni gör fem test av 980ti men fortfarande inte testat ett enda kort i AMDs "nya" serie. Visserligen är det till stor del rebrands men bättre prestanda än förra generationen etc.... kan man ana att ni blir ordentligt sponsrade av det gröna laget?

(använder själv ett GTX760 innan ni anklagar mig för att vara en total fanboy)