Inlägg

Inlägg som Rappen har skrivit i forumet
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Av Rappen
Skrivet av Zear0x:

Trampade du in i butiken och bara bokade eller har de något kösystem man borde känna till?

Jag hade varit där tidigare samma veckan och frågat om det gick att boka och då sa att i butiken att kom tillbaka mot slutet av veckan eller början av nästa för då kan vi ha öppnat för nya bokningar så jag åkte dit på lördagen och fråga och då var de samma kille som tidigare i veckan hade sagt åt mig att komma tillbaka som sa att de finns att boka men bara som en bundle. Så jag täntke det är väl värt boka och sen får vi se om de tar en månad eller flera. Vart lätt överraskad kan man säga när jag fick smset idag.

Av Rappen

Fick sms från Mediamarkt i Örebro tidigare idag att min PS5 bokning är klar att hämta, ska tillägga att det är en bundle och disc versionen. bokade den 30 Oktober så exakt en vecka tog det.

Av Rappen

Razer Diamondback, Diamonback Plasma, Copperhead och Krait ägde jag runt 2004-2006 varje gång gick något sönder i form av kabeln vart glapp, scrollhjulet sluta fungera eller att höger alternativt vänster musknapp fastnade och man fick ta isär den för att fixa problemet. Vill minnas att livslängden inte var mera än ett par veckor till månader max innan man fick byta dem igen.

Av Rappen

Dino Riders på VHS följt av leksaker som tyvärr inte finnas kvar idag men hitta en bild via googla på en likadan Triceratops som jag hade.

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fwww.t...

Av Rappen

Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Av Rappen

Har använt mig av både Chrome och Firefox på PC och en Iphone 7 plus. På jobbet är det IE som gäller.

Av Rappen

10/10

Av Rappen

Känns som att rea priset är normal priset överallt idag och inte enbart hos Steam.

Av Rappen

Ironiskt nog har jag fått ut mest av Amazon Prime Video senaste året över andra tjänster. Men det är mycket pga The Grand Tour.
Vad det gäller Disney+ har jag personligen noll intresse för det. Vi är ju tillbaka på hur kabeltv var förr, fast idag är det diverse prenumerationstjänster som gäller istället.
Sen när det kommer till Disney är jag inte speciellt imponerad av Marvel filmerna senaste åren och kommer troligen inte bli av seriena på D+ och Star Wars har ju hitintills visat sig vara "sådär" för att vara snäll i ordvalet.
Men jag kan förstå att det lockar för barnfamiljer och speciellt för dem som växte upp med disneydags på TV bland annat och vill visa sina barn vad de kollade på när de var i deras ålder.

Av Rappen

Kan ju hoppas att flera av Scufs produkter kommer till Sverige pga detta då Corsair och Elgato redan har en stor närvaro.